Solid Snake Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2005 Οπως λεει ο τιτλος Βασικα ψαχνω για ενα cd των Iced Earth με ονομα Horror Show. Ευχαριστω:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Α, μιλάμε για πολύ σπάνιο κομμάτι! Σοβαρά τώρα, εκτός του ότι το βρίσκεις παντού είναι μεγάλη πατάτα (μάλλον το χειρότερό τους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Ελα ρε spcακο, δεν ειναι για εμενα αλλα για ενα φιλο μου!Σοβαρα τωρα,εαν εχεις κανα site ριχ'το!spam,spam,spam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 είναι τόσο κοινό....για πάρε ένα τηλ. εδώ: http://www.rockcity.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Δοκίμασε και το www.play.com φθηνές τιμές και δωρεάν παράδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Δοκίμασε και το www.play.com φθηνές τιμές και δωρεάν παράδοση. Βρε παιδιά δεν είναι οι τιμές φθηνές αλλά τα προιόντα.Οι τιμές είναι χαμηλές ή υψηλές, όχι ακριβές ή φθηνές.Το ακούω συνέχεια αυτό.Είναι σαν να λες ''βάλε μου ένα κιλό τιμή''Πέραν τούτου, το play.com δεν είναι από τα φθηνά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 και το www.amazon.co.uk πάντως νομίζω έχει λογικές τιμές και μπορείς να βρεις αρκέτα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman και το www.amazon.co.uk πάντως νομίζω έχει λογικές τιμές και μπορείς να βρεις αρκέτα πράγματα. Πρόσεξε μην πείς φθηνές τιμές γιατί ο Σύριος βαράει Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Πρόσεξε μην πείς φθηνές τιμές γιατί ο Σύριος βαράει Και να ήξερες πόσες φορές το κοίταξα πριν πατήσω go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 28, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας αλλα πιο πολυ τον φιλτατο Συριο!Το cd ειναι για ενα καλο φιλαρακι μου οπως ειπα αλλα δεν μπορω με τιποτα να το βρω στην Αλεξανδρουπολη και βασικα θα ηθελα sites απο Ελλαδα γιατι δεν γουσταρω πολυ να δωσω πιστοτικη και ετσι η αντικαταβολη ειναι μονοδρομος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.