Jump to content

Ψυγειο χαλασε...

mefistofelis

Recommended Posts

Λοιπον χαλασε το ψυγειο μου και συμφωνα με τον ψυκτικο παει για πεταμα.

Οποτε σκεφτηκα ποια εξαρτηματα μπορω να κρατησω αμα μελλοντικα θελησω να φτιαξω κατι περιεργο;)

Για πειτε γιατι ειμαι ψιλοασχετος με το θεμα

μονο το μοτερ.....το ''μαυρο μεγαλο πραγμα'' που ειναι κατω κατω....:p..... κοψε τον τριχοειδη πρωτα...το λεπτο σωληνα δηλαδη,ασε το να ηρεμησει απο το φρεον...και μετα κοψε σωληνες κανονικα και κρατα το.....αμα εχει χαλασει αυτο ομως δεν γινεται...

αληθεια τι ψυγειο ηταν?χαλασε ο κοσμος να χαλασει κανενας καταψυκτης?:p

Αρχική απάντηση από chroma

Αν χαλάει κάτι σε ένα ψυγείο αυτό είναι ο συμπιεστής συνήθως και από τα υπόλοιπα δεν αξίζει να κρατήσεις κάτι.

εκτος και τρυπησει κανας σωληνας κτλ....!chroma βλεπω το εχεις ψαξει εεεε???:p....εγω απ'οσα χαλασμενα ψυγεια εχω παρει μοτερ....ολα καλα ειναι...

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

μιας και υπάρχει ήδη το θέμα...σε λίγο αλλάζουμε το καταψύκτη που είνι 15ετίας με καινούργιο....τι μπορώ να κάνω με αυτόν? ...:D

αν εχεις κουραγιο γνοση τεχνη και φαντασια πολλααααααααα μπορεις να κανεις.

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα,

έχω ένα παλιό ψυγείο που δουλεύει καλά και δεν μου χρειάζεται! Σκέφτομαι να κρατήσω τους μηχανισμούς ψύξης έτσι όπως είναι (φυσικά να τους βγάλω από το ψυγείο και να προσθέσω ένα waterblock. Είναι εύκολο? Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Αν ναι τί waterblock πρέπει να χρησιμοποιήσω?

ολα γινονται, θεληση να υπαρχει :)

Θελει δουλεια για να φτιαξεις ενα "water-chiller" οπως λες...

waterblock, κατι το οποιο θα ειναι ολο μεταλλικο και καλης αποδωσης. Ολο μεταλλικο ενοο, να μην εχει Acrylic top... γιατι στις χαμηλες θερμοκρασιες το ακρυλικο γινετε ευθραυστο και οι πιθανοτητες να "σπασει" ειναι μεγαλες.

Good Luck.

ψαξε για,

1) Danger Den maze4 με copper top (ειναι παλιο το μπλοκ αλλα πεζει ΟΚ με waterchiller, και μεταχειρισμενα τα πουλανε φτηνα)

2) Swiftech 6000/6002 (σχετικα φτηνο/καλυτερο απο maze4)

3) D-Tek LRWW Aluminium top (ακριβο)

εκτος εαν μπορει να σου φτιαξει ενα δικο του ο eleven... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.