Jump to content

PC για internet και word

midkin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα παιδιά.

Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου να αγοράσει ένα κουτάκι με γνώμονα το χαμηλό κόστος. Το παιδί θα το χρησιμοποιεί κυρίως για σερφάρισμα και Microsoft office.

Είναι επιθυμητό να επιτευχθεί ο κατά το δυνατόν καλύτερος συνδυασμός τιμής απόδοσης. Μιας και το αντικείμενο του υπολογιστή θα είναι αυτό που περιγράφηκε παραπάνω σκέφτεται να ξοδέψει γύρω στα 300€.

Τι λέτε θα τον βοηθήσουμε;

Αναφέρω πως ενδιαφέρεται μόνο για κουτάκι, χωρίς cd recorder-writer, flopy, πληκτρολόγια, ηχεία... Αν γίνετε για να γλυτώσουμε και τα περιττά έξοδα, προτείνετε του μια M/B με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Περιμένω προτάσεις.

Εγώ βρήκα ένα έτοιμο εδώ. Okay... θα πείτε πως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή σε θέμα μαγαζιού, αλλά σε απόδοση τιμή, είναι μια χαρά.

Okay... θα πείτε πως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή σε θέμα μαγαζιού, αλλά σε απόδοση τιμή, είναι μια χαρά.

γιατι δν ειναι καλη επιλογη σε θεμα μαγαζιου?

γιατι δν ειναι καλη επιλογη σε θεμα μαγαζιου?

Κανε ενα search στα τεχνολογικα φορουμ με την λεξη E-shop και θα καταλαβεις πολλα.

Λοιπόν εγώ έφτιαξα μια σύνθεση με AMD η οποία για μένα είναι αρκετά καλή για την δουλειά που θέλει το pc και με προοπτική για κάποια αναβάθμιση στο μέλλον πχ. να βάλει κάποια κάρτα γραφικών.

firesh11.png

my.php?image=upl1426317253.jpg

Παίδες σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Η σύνθεση θα είναι αυτή που έχει προτείνει ο geo92 ίσως αντικαθιστώντας τον AMD AthlonX2 5600+ με τον AMD AthlonX2 5200+.

Εγώ βρήκα ένα έτοιμο εδώ. Okay... θα πείτε πως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή σε θέμα μαγαζιού, αλλά σε απόδοση τιμή, είναι μια χαρά.

Ρε παιδιά ο Celeron 420 από πότε έχει FSB1333 και 2,66 GHz που λέει το e-shop?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.