Elu Thingol Μάϊος 29, 2005 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Δυσκολα με διαιρετη... Εγω παντως παιδες με τον πρεσκοττ στα 4,3 με τα δυο τρανσιτ, ειμαι 6-7 βαθμους κατω σε full και 4 κατω σε idle...αν και με τα λεφτα πουδωσα πηγαινα για chiller...οπως και παω τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 29, 2005 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Elu Thingol Δυσκολα με διαιρετη... Εγω παντως παιδες με τον πρεσκοττ στα 4,3 με τα δυο τρανσιτ, ειμαι 6-7 βαθμους κατω σε full και 4 κατω σε idle...αν και με τα λεφτα πουδωσα πηγαινα για chiller...οπως και παω τωρα... Ευκολα με διαιρετη....... δυσκολα με 1:1 Καλα βρε....ποσα εδωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Ευκολα με διαιρετη....... δυσκολα με 1:1 αναποδα το λες, χωρις διερετι ειναι στο 1:1 επομενος fsb=ddr ενο με διερετι θα ηταν fsb>ddr επομενος θα θες ενα cpu που να ανεβενει πολυ και με καλη ψυξη. εκτος αν εχεις amd οπως ειπε και ενας σοφος 1:1 rulezzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 29, 2005 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Κατσε....... γιατι δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.Οι μνημες πανε 275 ευκολοτερα με 5:4(διαιρετη)..... η με 1:1(χωρις διαιρετη)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 29, 2005 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 χρηστο αν δεν κανω λαθος ειναι με amd ο ντεφ και οχι με intel...ψιλολογικο ειναι να πηγαινουν ψηλοτερα οι μνημες απο οτι με ιντελ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #86 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Κατσε....... γιατι δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.Οι μνημες πανε 275 ευκολοτερα με 5:4(διαιρετη)..... η με 1:1(χωρις διαιρετη)? 1:1 φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 29, 2005 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Nαι εφ'οσον κατεβασεις πολαπλασιαστη αρα και λιγοτερα GHz Εγω μιλαω με ιδιο πολαπλασιαστη. Αν και οι πλατφορμες διαφερουν....... και γω παρασυρθηκα απο της Intel. (Ασχετο... Βρε Alexακο δεν διαβαζεις?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 29, 2005 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 22:50] ETOIMO και ΙΣΧΥΡΟ δεν συμβαδίζουν. Ίσως το waterchill της ASETEΚ μόνο, αλλά είναι ακριβό. Όχι επειδή το πήραμε είναι και καλό, Χρηστάκο.... ΥΓ.βλέπω διορθώθηκε το ΝΕ,Τ ε; Ευτύχώς διορθώθηκε γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα. Τελικά άλλαξα κάρτα και μπήκε και μετά έμπαινε και με την παλιά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 30, 2005 Author #89 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr πολυ καλα ξερεις τι τσιπακια φορανε ???με ποσο ρευμα???εχω μια ιποψια λογο συχνοτιτων timmings οτι ειναι TCCD φορανε tccd με 2,8 ταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 30, 2005 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από def φορανε tccd με 2,8 ταση επομενος μπορει να πανε και στα 285 με 3-4-4-8εγω παριγγιλα τις pqi turbo 4000 που ανεβενουν και αυτες πολυ καλαξερει κανεις που τερματιζουν τα TCCD??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 30, 2005 Author #91 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 μπορει και παραπανω απο τις δικες μου,αλλα πιστευω με ταση 3+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 30, 2005 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 τα νεα TCCD λενε οτι ακουνε στο ρευμα μεχρι 3,1 απο κει και πανο δεν νομιζο να το αντεξουνε λογο θερμοκρασιων αλλα και γενικης σχεδιασεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 30, 2005 Author #93 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 ποσο τι αγορασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 30, 2005 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από def ποσο τι αγορασες; 230 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 30, 2005 Author #95 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 πολυ καλη τιμη για αυτες τις μνημες,ξερεις αν ειναι καλυτερες απο της ozc vx; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 30, 2005 #96 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από def πολυ καλη τιμη για αυτες τις μνημες,ξερεις αν ειναι καλυτερες απο της ozc vx; δεν το γνοριζω................ρωτα τον tristeno αυτος θα ξερει καλητεραπαντος να ξερεις οτι ολα τα τσιπακια TCCD ειναι ιδια.... η μονι διαφορα ειναι τα τεστ που τους κανουν για να τα επιλεξουν για καθε σθρα μνημον Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 30, 2005 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 ρε παιδια τι συγκρινετε τα tccd με τα vx?δουλευουν ψηλα...το ενα δουλευει με τσιτα τα timings και πολυ ρευμα το αλλο με πιοχαλαρα timings και λιγο ρευμα...δεν εχουν σχεση το ενα με το αλλο...και οσο για το ρευμα και τα tccd δεν ισχυει οτι τα καινουρια ακουνε μεχρι 3.1...ειχε τυχει και μερικα ακουγανε...οχι ολα...τεσπα...το θεμα εχει βγει εντελως off topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 30, 2005 #98 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Τα TCCD τερματίζουν κάπου στα 320 με 2,5-4--4-5(εμένα πριν τα @@@ έκαναν 2,5-4-3-5 με 3νΌσο για την υδρόψυξη....Αφού έχεις τα φράγκα τράβα πάρε ένα έτοιμο της waterchill και τελείωσες...Plz....έχω μια απορεία....Ρε def όλα αυτά που λές α έχεις ή μας δουλεύεις ψιλό γαζί?Ποτέ δεν έχω δει ένα screen από τον fx55 soy Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Μάϊος 31, 2005 #99 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 ΑΝΤΕ ΡΕ.... γεμησε το συστημα w/c με οινοπνευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 31, 2005 Author #100 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Τα TCCD τερματίζουν κάπου στα 320 με 2,5-4--4-5(εμένα πριν τα @@@ έκαναν 2,5-4-3-5 με 3νΌσο για την υδρόψυξη....Αφού έχεις τα φράγκα τράβα πάρε ένα έτοιμο της waterchill και τελείωσες...Plz....έχω μια απορεία....Ρε def όλα αυτά που λές α έχεις ή μας δουλεύεις ψιλό γαζί?Ποτέ δεν έχω δει ένα screen από τον fx55 soy καλα τωρα μιλας σοβαρα;να σας δουλευω;εχω ολη την ευχαριστηση τα παιδια που ειναι απο θεσσαλονικη να κανουν μια επισκεψη σπιτι μου στο κιλκις που απεχει απο την θεσσαλονικη 30 λεπτα με το αμαξι και για διαπιστοθει αμα τα εχω η οχι.ειμαι 36 χρονωνκαι δεν ειναι γεαμμενος στο φορουμ για να λεω ψεμματα η οτι το παιζω πως τα εχω,φυσικα απο σενα μονο προσβολες εχω ακουσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.