def Μάϊος 31, 2005 Author #101 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από def καλα τωρα μιλας σοβαρα;να σας δουλευω;εχω ολη την ευχαριστηση τα παιδια που ειναι απο θεσσαλονικη να κανουν μια επισκεψη σπιτι μου στο κιλκις που απεχει απο την θεσσαλονικη 30 λεπτα με το αμαξι και για διαπιστοθει αμα τα εχω η οχι.ειμαι 36 χρονωνκαι δεν ειμαι γραμμενος στο φορουμ για να λεω ψεμματα η οτι το παιζω πως τα εχω,φυσικα απο σενα μονο προσβολες εχω ακουσει και νομιζω δεν σου εδωσα κανενα δικαιωμα να με ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ σε ολα τα παιδια του φορουμ.προς ΑΝ7CLOK........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 31, 2005 #102 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 παιδια τσιλαρετε τελευτεα πολυ ενταση βλεπω εδομεσαεγω εγραψα χαλια και εσεις τρογεστε........................χαλαροστε ρεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 31, 2005 #103 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 οτι ναναι.. αλεξη δυσκολα τα μαθηματικα ε???? def πατριωτη ριξτους μια φοτο απο τον φχ για να μην μιλαει κανενας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 31, 2005 #104 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN οτι ναναι.. αλεξη δυσκολα τα μαθηματικα ε???? το δυσκολα ειναι λιγο............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Ιούνιος 1, 2005 #105 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Ευκολα με διαιρετη....... δυσκολα με 1:1 Σορρυ, αυτο εννουσα χρηστο. Μπερδευτηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 1, 2005 #106 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Εγώ περίμενα να απαντήσεις με ένα screenshot Και να το βουλώσω ....αλλά δεν το βλέπω...Τεσπα...Εγώ είπα την άποψή μου για την υδρόψυξη από κεί και πέρα επιλογή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.