Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από def haris για αυτο ακουσα πολυ καλα λογια αλλα απο τι ξερω ξεφευγει απο τα 350 η κανο λαθος; μονο το ψυγειο black ice extreme III εχει απο 98-112 ευρο...............ενο το black ice extreme II εχει απο 79-82 ευρο................παντος για υδροψυξει με ενα μπλοκ το τριπλο ειναι λιγο υπερβολικο.......αλλα οχι και ασχημοεσυ αποφασιζεις εσυ πληρονειςπαντος εγω κατελιξα σε black ice extreme II cold metal blue. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 ALEXX πια η διαφορα στα ψυγεια;ποιοτητα χωριτικοτητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 βασικα το τριπλο ειναι στα 9700btu ψυξηςενο το διπλο στα 6200btu ψυξηςκαι η μεγαλη διαφορα ειναι σε θεμα μεγεθους. το ενα περνει απο 3-6 120αριδες ενο το αλλο απο 2-4 120 αριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 και καλα ολα αυτα χωρανε μεσα στο pc εμενα ειναι που ειναι γεματο η μπορω να το βαλω και εξωτερικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 και εξοτερικα ρε συ πχ εγω θα το στερεοσο στην πανο μερια και απο κατο του στην μεσα μερια τα ανμιστιρια και οι σολινες να μπενουν μεσα απο 2 τρυπες. δηλαδη τα ρακορ να μπενουν ιδι μεσα στο tower απο πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr και εξοτερικα ρε συ πχ εγω θα το στερεοσο στην πανο μερια και απο κατο του στην μεσα μερια τα ανμιστιρια και οι σολινες να μπενουν μεσα απο 2 τρυπες. δηλαδη τα ρακορ να μπενουν ιδι μεσα στο tower απο πανο μαμοτο ρε ALEXX μενουμε και πολυ μακρυα τουλαχιστον αν ησουν θεσσαλονικη τωρα με τις μαματες μνημες που πηρα και με ενα καλο wc που θα κανω θα καναμε πολλα με το pc μου,εκτος και αν παρεις κανενα διπυρινο[ετοιμο σε βλεπω] :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 29, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 καλο το chat αλλα υπαρχει και msn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από unseen καλο το chat αλλα υπαρχει και msn.... σορρυ παρασηρθηκαμε:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 29, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 δεν ειναι αναγκη να ζητας συγνωμη. Απλα να πω οτι πολλες φορες το search δεν ειναι και τοσο ευχρηστο (για μενα τουλαχιστον). Πατωντας πισω πισω ομως και βλεπωντας παλιοτερα threads 9 στις 10 βρισκω αυτο που θελω. Δοκιμασε το. Το setup transit-hydor-block 11 ειναι χιλιοδοκιμασμενο και αποδεδιγμενα οτι δουλευει σωστα. Κοιταξε παλιοτερα threads... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από def μαμοτο ρε ALEXX μενουμε και πολυ μακρυα τουλαχιστον αν ησουν θεσσαλονικη τωρα με τις μαματες μνημες που πηρα και με ενα καλο wc που θα κανω θα καναμε πολλα με το pc μου,εκτος και αν παρεις κανενα διπυρινο[ετοιμο σε βλεπω] :p οραια θα ηταν να μεναμε κοντα αλλα.............. οσο για δδιπυρινους και τα συβαφη δεν το κοβω για τωρα.γιατι ξιλοθικα για θα ξιλοθο για water cooling, case mods, cpu και ram.....\ καταλαβες??? επομενος θα παρει λιγο κερο............για να μπω παλι διναμικα στο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 29, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 οριστε μιας και αποκλειεται να το βγαλω απο το κουτιο για φωτογραφιες μονο ελπιζω να σας κανουν αυτες οι φωτο... και μια πιο κοντινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 οι ανεμιστιρες πως στερεονοντε????απο θερμοκρασιες πως εισαι???OC?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 29, 2005 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 με βιδες...το ψυγειο δεν θα τις εχει μεσα...αρα οταν το παρεις θα πας παραμασχαλα σε ενα μαγαζι με βιδες κτλ και θα παρεις τις καταλληλες...εγω εκανα δουλεια με λαμαρινοβιδες...μυτερες μπροστα και μετα ανοιγουν...προσεξε μονο να μην ειναι πολυ μεγαλυτερες απο το μηκος του ανεμιστηρα...εγω πηρα 3cm μηκος και μπηκαν τζαστ...απο θερμοκρασιες με τον 64αρη στα 2720 με 1.7βολτ εχω 33-42...σιγουρα μπορει καλυτερα αλλα φταει το μπλοκ και οι σωληνες...τωρα που τρεχω στοκ ειμαι 32-38... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 με βιδες...το ψυγειο δεν θα τις εχει μεσα...αρα οταν το παρεις θα πας παραμασχαλα σε ενα μαγαζι με βιδες κτλ και θα παρεις τις καταλληλες...εγω εκανα δουλεια με λαμαρινοβιδες...μυτερες μπροστα και μετα ανοιγουν...προσεξε μονο να μην ειναι πολυ μεγαλυτερες απο το μηκος του ανεμιστηρα...εγω πηρα 3cm μηκος και μπηκαν τζαστ...απο θερμοκρασιες με τον 64αρη στα 2720 με 1.7βολτ εχω 33-42...σιγουρα μπορει καλυτερα αλλα φταει το μπλοκ και οι σωληνες...τωρα που τρεχω στοκ ειμαι 32-38... δηλαδη οι βιδες βιδονουν πανο στις τρυπες του ψυγειου???οι τρυπες εχουν σπιρομα???πως το κοβεις θα μπορω απο την μια μερια να βαλο ανεμιστιρια και απο την αλλη γριλιες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 29, 2005 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 τους ανεμιστηρες τους βαζεις σιγουρα...για γριλιες μπορεις παντα να τις στερεωσεις με λιγο διπλης οψεος στις γωνιτσες τους χωρις να φαινεται τιποτα...οι τρυπες δεν εχουν σπειρωμα.... αλλα ειναι λεπτο το σιδερο και παιρνεις εσυ βιδες...γι αυτο σου λεω λαμαρινοβιδες...γιατι μπαινουν στην τρυπα και το σιδερο ειναι τοσο λεπτο που ακολουθει το σπειρωμα της βιδας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 τους ανεμιστηρες τους βαζεις σιγουρα...για γριλιες μπορεις παντα να τις στερεωσεις με λιγο διπλης οψεος στις γωνιτσες τους χωρις να φαινεται τιποτα...οι τρυπες δεν εχουν σπειρωμα.... αλλα ειναι λεπτο το σιδερο και παιρνεις εσυ βιδες...γι αυτο σου λεω λαμαρινοβιδες...γιατι μπαινουν στην τρυπα και το σιδερο ειναι τοσο λεπτο που ακολουθει το σπειρωμα της βιδας... περιεργο μου φενετε...........απο μεσα μπορει να παρει παξιμαδια η οχι???απο που το πηρες το ψυγειο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 29, 2005 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 απο μουλτιραμα...παξιμαδια μπορει να παρειαλλα το πρωτο θα το βαλεις...το δευτερο θα το βαλεις...οταν δεν μπορει πλεον να κινηθει ο ανεμιστηρας πως θα βαλεις τα αλλα 2 παξιμαδια?το κενο κατω απο το shroud ειναι γυρω στον μισο ποντο...και τα παξιμαδια με τετοιες βιδες θα ειναι 1-2χιλιοστα...θα ειναι πολυ δυσκολη η τοποθετηση...εκτος κι αν εισαι καλος στα βελακια...τι σε χαλαει στις λαμαρινοβιδες?μια χαρα δουλεια θα κανουν...και η asetek στα ετοιμα κιτ της λαμαρινοβιδες δινει...μυτερες μπροστα ανοιγουν και εχουν φαρδυ σπειρωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 απο μουλτιραμα... παξιμαδια μπορει να παρει αλλα το πρωτο θα το βαλεις...το δευτερο θα το βαλεις...οταν δεν μπορει πλεον να κινηθει ο ανεμιστηρας πως θα βαλεις τα αλλα 2 παξιμαδια?το κενο κατω απο το shroud ειναι γυρω στον μισο ποντο...και τα παξιμαδια με τετοιες βιδες θα ειναι 1-2χιλιοστα...θα ειναι πολυ δυσκολη η τοποθετηση...εκτος κι αν εισαι καλος στα βελακια...τι σε χαλαει στις λαμαρινοβιδες?μια χαρα δουλεια θα κανουν...και η asetek στα ετοιμα κιτ της λαμαρινοβιδες δινει... μυτερες μπροστα ανοιγουν και εχουν φαρδυ σπειρωμα... o κερος θα διξει............ ps: οντος στα βελακια ειμαι καλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 Author #59 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 οριστε μιας και αποκλειεται να το βγαλω απο το κουτιο για φωτογραφιες μονο ελπιζω να σας κανουν αυτες οι φωτο... και μια πιο κοντινη πολυ ωραια τακτοποιημενο το κουτι σου haris ΜΠΡΑΒΟ στην καρτα εχεις κανενα κουλερ αλλο απο την μαμισια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 τελικα ρε def κατελιξες στο τι θα κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.