fonzi Ιούνιος 13, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Δεν την έχω δουλέψει ακόμα αρκετά για να δω.Η 120 με τον 12ρι όταν δούλεψε μόνη της στο κουτί δεν την άκουγες ΚΑΘΟΛΟΥ.Τωρα με 7-8 ανεμιστήρες που δουλέυουν αντε να βγάλεις άκρη τι ακούγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 26, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Καλά έκανες και πήρες αυτή που πήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 27, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Σωστός.Πολύ άποδοτική και αθόρυβη η χάλκινη 7000! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 29, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Βρε παιδιά, επειδή έκανα ένα άλλο thread για ψήκτρα αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, είδα αυτή εδώ τη συζήτηση και μου φαίνονται αυτές ιο Ζαλμαν 7000 καλή λύση. Το θέμα είναι ότι με φοβίσατε κάπως με το βάρος. Είναι δυνατόν να βγάζει η Zalman mainstream coolers και να έχει την απαίτηση να έχει ειδικό στήριγμα η μητρική ή να κάθεται οριζόντια? Μου φαίνεται λίγο απίστευτο... Επίσης είδα να προβληματίζεστε με το μέγεθος. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μη χωράει σε ένα κλασσικό κουτί ΑΤΧ midi? (Βρίσκει στο τροφοδοτικό?)Και να υποθέσω ότι αυτές μπαίνουν τόσο σε Α64 754 όσο και σε 939? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 29, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Το βάρος της χάλκινης είναι μεγάλο. Θέλει πρόσθετη βάση στήριξης που δίνεται μαζί μετην ψύκτρα και τοποθετείται ευκολα αν δεν εχεις βάλει ακόμα την μητρική στο κουτί.Σε ATX midi θα χωράει φαντάζομαι αλλά δες στη σελίδα της ζαλμαν που αναφέρει συμβατότητες με μητρικές να δεις αν είναι συμβατή με τη δική σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 29, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Ωχ, αν πρέπει να βγάζω μητρική άστο καλύτερα... Ιστορία μου φαίνεται... Πάντως η μητρική είναι MSI NEO Platinum, θα δω αν αν υποστηρίζεται για καλό και για κακό μπας και μου ρθει η όρεξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 29, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Δεν έχεις άδικο για το βάρος και για το μέγεθος. Νόμιζα οτι πήρε την ελαφρύτερη που είναι μισή μισή χαλκός αλουμίνιο. Τώρα περιμένουμε από τον Fonzi να μας γράψει αν πέτυχε καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω οτι η μαμίσια ήταν καλύτερη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Ιούνιος 29, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Εγώ έχω τη ζάλμαν (τη χάλκινη) εδώ και κανα οκτάμηνο και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος. Απ' ότι θυμάμαι με την στοκ ψύκτρα είχα στον πρέσκοτ idle ~44-46 και φουλ ~64. Με τη ζάλμαν πήγα περίπου 39-40 idle και ~50 φουλ. Αυτά βέβαια το χειμώνα που το κλίμα ήταν και δροσερούλι.....Επίσης, δεν είχε μέσα στη συσκευασία καμιά βάση που να μπαίνει πίσω από τη μητρική, πάντως δεν τη χρειάζεται. Αν βιδωθεί καλά, δεν έχει πρόβλημα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θόρυβο στις χαμηλές στροφές (1800-2000) δεν κάνει. Στις 2500 που την έχω τώρα, γιατί ο πρέσκοτ νοιώθει ...κάψες, ακούγεται... όχι βέβαια σαν τη στοκ.Επίσης, ένα αρνητικό που πρέπει να επισημάνω είναι ότι μετά από τόσους μήνες ακόμη και με φίλτρα στο κουτί, η ψύκτρα γεμίζει σκόνη πίσω από τον ανεμιστήρα, μειώνεται η απόδοσή της και είναι και αρκετά δύσκολο να καθαριστεί πλήρως σε αυτά τα σημεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 29, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Μάριε εγώ δεν είχα πρόβλημα διότι την τοποθέτησα σε νέο σύστημα και συνεπώς μπορούσα να τοποθετήσω εύκολα πίσω βάση. Ωστόσο δεν χρειάστηκε διότι η πολύ καλή MSI είχε απο τη μάνα της βάση στήριξης μεταλλική πίσω από την βάση της ψύκτρας στην πλάτη της μητρικής.Επίσης στο κουτί που μπήκε η μητρική τοποθετήθηκε ξαπλωτή κάτω και έτσι η ψύκτρα δεν κρέμεται.Από απόδοση σε νορμαλ χρήση την βρίσκω τελείως αθόρυβη και ο 3000+ δεν περνάει τους 38 βαθμούς. Δεν την έχω πάντως δοκιμάσει σε έντονη δράση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 30, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 36 βαθμούς είχα υπερχρονισμένος με τη μαμά ψύκτρα (αλλά με λίγο θόρυβο). Τώρα έχω 32 αυτή τη στιγμή χωρίς θόρυβο (και κάνει διαολεμένη ζέστη σήμερα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 30, 2005 Author #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Προφανώς έχεις cool and quite ενεργοποιημένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.