Jump to content

zalman 7000 ποιά απο τις δύο?

fonzi

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Yπάρχει 7000, 7000Α, 7000Β

Εγώ θέλω 7000B-CU

Στο πλάισιο βλέπω (εκτός κι αν γραφουν βλακείες) 7000 ή 7000B-ALCU δηλαδή απλή 7000 χάλκινη (αλλά όχι Β που θέλω) ή 7000Β αλλά χαλκού-αλουμινίου (όχι μόνο χαλκού που θέλω).

Η διαφορες που εχουν συμφωνα με το site της Zalman ειναι:

1) Η 7000Cu(η πρωτη που βγηκε) δεν υποστηριζιε επεξεργαστες socket 462(Athlon XP-Barton-Sempron)

2) Η 7000Α-Cu ειναι ιδια με την 7000, απλα υποστηριζει τους παραπανω επεξεργαστες.

3) Η 7000Β-Cu ειναι ιδια με την 7000Α, δηλαδη υποστηριζει τους παραπανω επεξεργαστες, αλλα ειναι λιιιιιιιιιγο μικροτερη(773 γραμμαρια βαρους οι 2 παραπανω, 755 αυτη).

Καποια αλλη διαφορα τουλαχιστον εγω, δεν ειδα. Οποτε παρε οποια να΄ναι.

Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 13:13]

Ετοιμάζομαι για το στήσιμο.

Να λαδώσω κάπου την 7000 ή δεν χρειάζεται;

Eγώ δεν λάδωσα πουθενά. Ακολούθησα τις οδηγίες (δεν λέει για λάδωμα) και δεν έχω πρόβλημα!

ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;; Πρώτη φορά το ακούω αυτό!!! Τι είναι; Ποδήλατο; :p Σιγά μη χρειάζεται και λάδωμα ρε συ! Μόνο λίγη ceramique στηβάση βάλε. Προσωπικά βάζω στον cpu αλλά βάζω και πολύ λίγη στην ψύκτρα... :)

Παιδια, εγώ που την εβαλα πριν περίπου 3 βδομάδες είμαι υπερ-ευχαριστημένος.... Πήρα την 7000Cu-B απο πλαίσιο (35 ευρω) και ο λόγος ήταν μόνο για την φασαρία, καθώς το στοκ φουρφουρι της ιντελ έκανε θόρυβο που θύμιζε αεροπλάνο.... το συστημα είναι ενας Ιντελ 2.4c σε μια ιντελ μητρικη 875PBZ με τελευταιο bios χωρίς oc (δεν υποστηρίζει και η μητρικη)....

Με στοκ είχα θερμοκρασια (απο bios και αφου το μηχανακι έπαιζε lineage για καμμια ώρα, και bios 10 λεπτά) 46-47 βαθμους -κλειστό κουτι που δεν έχει αλλα φουρφουρια - με θερμοκρασία δωματιου 20-21 βαθμους.... τώρα με τον Ζαπάτα έχω με θερμοκρασία δωματίου 29-30 βαθμους, και ιδιες συνθηκες λειτουργίας, 37-38 βαθμους απο bios (ρελαντι ο ανεμιστηρας) :D :D Βέβαια με το στοκ δεν είχα βάλει και κρέμα προσωπου ενώ τώρα έχει αυτη που δίνει ο Ζαπατας στην συσκευασια... Το πιο σημαντικο για μένα είναι οτι πριν απλα δεν μπορουσα να κατσω πανω απο 2-3 ώρες στο πι-σι και να μην με πιάσουν τα αυτια μου, ενω τωρα ρελαντί κοιμάμαι χαλαρά :whistling

Καλή κατασκευή και σίγουρα θα την κρατήσω για την ώρα που θα βάλω και τον Α64-939..:)

Μόνη προσοχή οτι ζυγίζει σχεδόν 1 κιλο οποτε πολυ προσοχή αν πρέπει να μετακινηθεί το κουτι...

Δείχνει πολύ καλή.

Σε άλλο πσ έβαλα ΧΡ-120 με ακασα 12εκ φαν και επίσης αποδίδει εξαιρετικά (ειμαι σε 10χ250 με Αθλονα 3200+ και σε full load πάει 42 βαθμούς- idle 34).

Χωρίς υπερχρονισμό 29-30 idle.

για overclocking είναι ελαφρώς μετριότητα η 7000B-ALCU που είχα δοκιμάσει παλαιότερα, η 7000 Cu πρέπει να είναι πάρα πολύ βαριά από ότι θυμάμαι κάπου 1 Κιλό, άρα αρκετά επικίνδυνη και δύσκολη να κάτσει καλά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.