Jump to content

Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

Captain

Recommended Posts

Καλησπερα στη παρεα.Υστερα απο διακοπεςεπιστρεψαμε δυμετεροι με προβληματα που οποιος τα ακουσει θα σκισει τα πτυχια του.λοιπον η 8800GT δουλευει με το νερακι της ομορφα και καλα και επειδη στο ασυρματο με πιεσανε ειπα να βαλω και εγω το cod να παιξω.και πανω στα 10 λεπτα βγαινουνε στην οθονη χιονια πρασινα μπλε απο πισω ακουγεται η μουσικη αλλα καμια κινηση.παγωμενα ολα.λεω ε δε πειραζει κανω ρεσταρτ και ξαανα τα ιδια.η καρτα να πωοτι δεν ειναι κλοκαρισμενη.οποτε στο ατιτοολ στα 10 λεπτα εχω artifact και η θερμοκρασια μολις 40 βαθμοι.απορια?οχι παμε rma.πριν ομως ε να μη δοκιμασουμε τη stock ψυκτρουλα μας?τρελα πραματα με τη ψυκτρα κανενα artifact σε διαρκεια μιαμισης ωρας καιμε θερμοκρασια σταθερη στους 75.τωρα σε πιο φορουμ να βρω λυση?αν τη παω rma θα πουνε ε δουλευει νορμαλ.εκτοσ και αν τη παω rma με το μπλοκ:gyros.εβαλα ψυκτρακια παθητικα παντου παντως.τι να κανω πειτε μου γιατι εχω τρελαθει

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

λογικά από τα λίγα που κατάλαβα γιατί τώρα ξύπνησα οι μνήμες τις κάρτα ή ζεσταίνονται υπερβολικά πολύ γιατί μου το έκανε και εμένα ή τα έχουν φτύσει αν δεν βαριέσαι όμως καπάκια την μαμά ψύκτρα πάνω και rma να σου δώσουν μία άλλη

Αν μπορείς δοκίμασε να βάλεις ενα ανεμιστήρα να φυσάει την κάρτα .Πιθανότατα

καποιο σημείο το οποίο ψύχεται οταν έχεις επάνω την μαμά ψύκτρα να μένει χωρίς επαρκή ψύξη όταν την αφαιρείς για να βάλεις το μπλοκ και σου δημιουργεί προβλήματα

Δοκιμασε να ξεσφυξεις ελαχιστα το μπλοκ. Κατι παρομοιο γινοταν σε 9800 απο το πολυ σφιξιμο.

το ξεσφιξα το μπλοκ και μαλιστα ειναι οπως πρεπει αλλα και παλι τα ιδια

δηλαδη και εσενα το ιδιο προβλημα σου εκανε?

Αυτο το PC δεν ειναι δικο μου :p

Δεν ειχε προβλημα, αλλα καλο ειναι να φυσαει κατι τα ψυκτρακια για παν ενδεχομενο.

Ποσο μαλλον εσενα που εχει παρουσιασει προβλημα. ;)

λοιπον εβαλα τα ανεμηστηρακια και ξαφνικα κοληησανε ολα χωρις να κανω scan artifacts εκανα reboot και στην αρχη μου εβγαλε ενα μυνημα οτι απετυχε το οβερκλοκ χωρις να εχω κανει ομως κατι τετοιο μπηκα bios και εκανα discard οπως ελεγε μπηκα μετα στην επιφανεια εργασιας εκανα scan και για μιαμιση ωρα δεν πεταξε χιονια οποτε και το κλεισα τωρα τι κανουμε βρηκαμε την αιτια η θα το ξαναβγαλει soon?

λοιπον εβαλα τα ανεμηστηρακια και ξαφνικα κοληησανε ολα χωρις να κανω scan artifacts εκανα reboot και στην αρχη μου εβγαλε ενα μυνημα οτι απετυχε το οβερκλοκ χωρις να εχω κανει ομως κατι τετοιο μπηκα bios και εκανα discard οπως ελεγε μπηκα μετα στην επιφανεια εργασιας εκανα scan και για μιαμιση ωρα δεν πεταξε χιονια οποτε και το κλεισα τωρα τι κανουμε βρηκαμε την αιτια η θα το ξαναβγαλει soon?

1) αρχικα θα σου προτεινα να χρησημοποιεις σημεια στιξης γιατι ετσι οπως ειναι μακριναρι...

2) οταν λες

εβαλα τα ανεμηστηρακια και ξαφνικα κοληησανε ολα χωρις να κανω scan artifacts

τι ακριβως εννοεις?

α)συνδεσες τα ανεμιστηρακια οσο ο υπολογιστης ηταν ανοικτος;

β) εκλεισες τον υπολογιστη, συνδεσες τα ανεμιστηρακια και μολις μπουταρε κολλησε;

γ) κατι αλλο που δεν το αναφερεις;

3) ποιο προγραμμα σου εβγαλε μηνυμα οτι απετυχε το Overclock;

4) ποια επιλογη εκανες Discard στο BIOS;

5) ο χρονος θα δειξει αν θα το ξαναβγαλει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.