Captain Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2008 Καλησπερα στη παρεα.Υστερα απο διακοπεςεπιστρεψαμε δυμετεροι με προβληματα που οποιος τα ακουσει θα σκισει τα πτυχια του.λοιπον η 8800GT δουλευει με το νερακι της ομορφα και καλα και επειδη στο ασυρματο με πιεσανε ειπα να βαλω και εγω το cod να παιξω.και πανω στα 10 λεπτα βγαινουνε στην οθονη χιονια πρασινα μπλε απο πισω ακουγεται η μουσικη αλλα καμια κινηση.παγωμενα ολα.λεω ε δε πειραζει κανω ρεσταρτ και ξαανα τα ιδια.η καρτα να πωοτι δεν ειναι κλοκαρισμενη.οποτε στο ατιτοολ στα 10 λεπτα εχω artifact και η θερμοκρασια μολις 40 βαθμοι.απορια?οχι παμε rma.πριν ομως ε να μη δοκιμασουμε τη stock ψυκτρουλα μας?τρελα πραματα με τη ψυκτρα κανενα artifact σε διαρκεια μιαμισης ωρας καιμε θερμοκρασια σταθερη στους 75.τωρα σε πιο φορουμ να βρω λυση?αν τη παω rma θα πουνε ε δουλευει νορμαλ.εκτοσ και αν τη παω rma με το μπλοκ:gyros.εβαλα ψυκτρακια παθητικα παντου παντως.τι να κανω πειτε μου γιατι εχω τρελαθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 λογικά από τα λίγα που κατάλαβα γιατί τώρα ξύπνησα οι μνήμες τις κάρτα ή ζεσταίνονται υπερβολικά πολύ γιατί μου το έκανε και εμένα ή τα έχουν φτύσει αν δεν βαριέσαι όμως καπάκια την μαμά ψύκτρα πάνω και rma να σου δώσουν μία άλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 μα με τη μαμα παιζει κανονικα φιλτατε θα μου κανουνε επιστροφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 2, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 να πω οτι το μπλοκ δεν ειναι σφυγμενο αλλα ουτε και αερατο δηλαδη δεν παιζει κανενα προβλημα οσων αφορα αυτο το θεμα τωρα τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 Αν μπορείς δοκίμασε να βάλεις ενα ανεμιστήρα να φυσάει την κάρτα .Πιθανότατακαποιο σημείο το οποίο ψύχεται οταν έχεις επάνω την μαμά ψύκτρα να μένει χωρίς επαρκή ψύξη όταν την αφαιρείς για να βάλεις το μπλοκ και σου δημιουργεί προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 2, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2008 ναι κάνε αυτό που λέει ο 11 γιατί και εμένα χωρίς αέρα η κάρτα απο κάτω της στα mosfet βαράει μπιέλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 τα ανεμηστηρια να τα βαλω πως?κολητα καπως?που να κοιτανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 και βασικα εχω βαλει και ψυκτρες οπου ειχε και η stock ψυκτρα.ειναι δυνατον να μη κανουνε οι ψυκτρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Δοκιμασε να ξεσφυξεις ελαχιστα το μπλοκ. Κατι παρομοιο γινοταν σε 9800 απο το πολυ σφιξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 3, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 ψύκτρες χωρίς αέρα δεν κάνουν τίποτα βάλε έναν στο πλάι από την κάρτα όρθιο ή στήριξε τον κάπως με πατέντα να την φυσάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 eβαλα 3 ανεμηστηρια να κοιτανε τη καρτα με ομορφη πατεντα.ξερετε πιο ητανε το αποτελεσμα?artifact σε 20 δευτερολεπτα τι να κανω τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 Δοκιμασε να ξεσφυξεις ελαχιστα το μπλοκ. Κατι παρομοιο γινοταν σε 9800 απο το πολυ σφιξιμο.το ξεσφιξα το μπλοκ και μαλιστα ειναι οπως πρεπει αλλα και παλι τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Σεπτέμβριος 3, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 πακέτο και πίσω τότε λογικά έχουν πρόβλημα οι μνήμες της αν συνεχίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 ναι αλλα αυτοι θα δουνε οτι με τη stock ψυκτρα ολα ειναι ρολοι και θα μου πουνε ολα ειναι καλα με τη καρτα σας.τοτε εγω τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 3, 2008 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 τα ανεμηστηρια να τα βαλω πως?κολητα καπως?που να κοιτανε? δοκιμασε να κανεις κατι τετοιο http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?p=21626#post21626 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 δηλαδη και εσενα το ιδιο προβλημα σου εκανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 3, 2008 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 δηλαδη και εσενα το ιδιο προβλημα σου εκανε? Αυτο το PC δεν ειναι δικο μου Δεν ειχε προβλημα, αλλα καλο ειναι να φυσαει κατι τα ψυκτρακια για παν ενδεχομενο. Ποσο μαλλον εσενα που εχει παρουσιασει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 εγω δεν εχει νοημα να το παω rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Σεπτέμβριος 3, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 λοιπον εβαλα τα ανεμηστηρακια και ξαφνικα κοληησανε ολα χωρις να κανω scan artifacts εκανα reboot και στην αρχη μου εβγαλε ενα μυνημα οτι απετυχε το οβερκλοκ χωρις να εχω κανει ομως κατι τετοιο μπηκα bios και εκανα discard οπως ελεγε μπηκα μετα στην επιφανεια εργασιας εκανα scan και για μιαμιση ωρα δεν πεταξε χιονια οποτε και το κλεισα τωρα τι κανουμε βρηκαμε την αιτια η θα το ξαναβγαλει soon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Σεπτέμβριος 3, 2008 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2008 λοιπον εβαλα τα ανεμηστηρακια και ξαφνικα κοληησανε ολα χωρις να κανω scan artifacts εκανα reboot και στην αρχη μου εβγαλε ενα μυνημα οτι απετυχε το οβερκλοκ χωρις να εχω κανει ομως κατι τετοιο μπηκα bios και εκανα discard οπως ελεγε μπηκα μετα στην επιφανεια εργασιας εκανα scan και για μιαμιση ωρα δεν πεταξε χιονια οποτε και το κλεισα τωρα τι κανουμε βρηκαμε την αιτια η θα το ξαναβγαλει soon?1) αρχικα θα σου προτεινα να χρησημοποιεις σημεια στιξης γιατι ετσι οπως ειναι μακριναρι...2) οταν λες εβαλα τα ανεμηστηρακια και ξαφνικα κοληησανε ολα χωρις να κανω scan artifacts τι ακριβως εννοεις? α)συνδεσες τα ανεμιστηρακια οσο ο υπολογιστης ηταν ανοικτος;β) εκλεισες τον υπολογιστη, συνδεσες τα ανεμιστηρακια και μολις μπουταρε κολλησε;γ) κατι αλλο που δεν το αναφερεις;3) ποιο προγραμμα σου εβγαλε μηνυμα οτι απετυχε το Overclock;4) ποια επιλογη εκανες Discard στο BIOS;5) ο χρονος θα δειξει αν θα το ξαναβγαλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.