Jump to content

Η μητέρα όλων των οθονών

astrolabos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Siemens posted a press photo on its web site's media area showing the "Remote Expert Center for Power Plants in Karlsruhe, Germany." The purpose was to brag aout how these experts "use state-of-the-art communications to monitor, maintain and optimize a large number of machines and facilities."

sc_upload_file_soct200507_01_072dpi_1271356.jpg

και εδώ ολόκληρη :D

κλεβω ατακα απο τον αραπη αλλα ταιριαζει απολυτα

ΤΟΣΕΣ ΙΝΤΣΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ

:drool:

Aμα τη δεις προσεκτικα φαινεται οτι ειναι σαν video-wall και οχι σαν ενιαια οθονη...

ψιλο μουφεξ μου μοιαζει....

Και επειδη μιλαμε για πολλες ιντσες..δειτε και την μεγαλυτερη plasma tv που παιζει...

Η φωτο ειναι απο το mortisboy και την επισκεψη του στην εκθεση της CeBit φετος...

post-363-1416071954,8692_thumb.jpg

Που να φανταστω και ο πατερας τους πως θα'ναι :p !!! Φοβερο κομματι παντως.

Ενδιαφέρον........

Έτσι κι αλλιώς είχα σκοπό να γκρεμίσω τον τοίχο ανάμεσα στο καθιστικό και το υπνοδωμάτιο.....:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από kv3d [Σήμερα, στις 10:14]

υπαρχει τετοια οθονη και σε laptop?:tomato:

Για την Siemens ή την Samsung λες; :p:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από kv3d

υπαρχει τετοια οθονη και σε laptop?:tomato:

νε υπαρχη και περνης παροχη ρευματος απο οποιαδηποτε κολονα τις δεη :p

H Siemens ειναι 3 ή 4 ενωμενες σε μια ;)

Offtopic

Ποτε εγινες ρε Zarra Μοd? :p

Μεγειες,καλοδουλευτος κ απροβληματιστος :hehe:

H siemens μου φαινεται απο οσο μπορεσα να δω ειναι 8 οθονες θα ελεγα 19αρες αλλα και πλαι μου φαινονται μεγαλυτερες (απο 19αρες).Η smasung καλη φαση αρκει να απαρτιζεται απο πολλα pixelakia και οχι πλακακια 33χ33!!Θα μεινω με την 15.4 wide του laptop μεχρι να ωριμασει λιγο η τεχνολογια!!(απαξιωση μεχρι τα μπουνια!!!!):D :D :tomato: :tomato:

Παιδιά εγώ εμεινα με ανοιχτό το στόμα με τα τερατα σας. Congratulations σε όσους τις έχουν.

Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 21:32]

Congratulations σε όσους τις έχουν.

Ευχαριστώ.... Να'σαι καλά...:p:D

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 00:48]

Ευχαριστώ.... Να'σαι καλά...:p:D

:rofl::hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από amartolos

εγω θα περιμενω να πεσει στα 300 ευρω για να την τσιμπησω

Τοτε που θα κανει αυτη 300ευρο ,θα παρω με 600 την καινουργια με τις 200ιντσες:jump:

Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 13:35]

Offtopic

Ποτε εγινες ρε Zarra Μοd? :p

Μεγειες,καλοδουλευτος κ απροβληματιστος :hehe:

Δε μπορουσα να κανω αλλιως, μου βαλανε το πιστολι στο κροταφο...

ο pgm ηθελε να πατησει τη σκανδαλη, ο ροοτ ηταν απο πανω του και φωναζε "πατα τη, πατα τη" και ο 38.45 ητανε ετοιμος να απαθανατησει τη στιγμη....δεν ειχα πολλες επιλογες :innocent: υπεκυψα...

Αρχική απάντηση από fantacid [28-05-2005 03:43]

Xμμμμ......... τωρα ειμαι σε διλλημα Siemens ή Samsung???

LG:P :p

Lg έχουμε πάρει 42" όμως όχι 102 και είανι κορυφή,και μουράτη,και έχει πέσει η τιμή της...σχετικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.