AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Να κάνω μια ερώτηση?Μήπως με την μαγάλη διαδρομή του υγρού γνωατίζεις την αντλία? και χάνεις βαθμούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 9, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Όχι . Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα η 1250 , . . 2 μέτρα μανομετρικό έχει & 1000 πραγματικά lt/h To αντίθετο μάλιστα κάνει πολύ γρήγορα το loop & αν έχει σταθερή θερμοκρασία χωρίς φορτο -20 παράδειγμα το μπλόκ , αν την κλέισω για 5 λεπτά και την ανοίξω ξανά θα πάει -22 -24 ~ οπότε συμπεραίνω πώς με μία l20 παίζει να είχα καλύτερες τεμπς + 0 κραδασμούς [έχω βάλει αρμαφλέξ στην 1250 αλλά πάλι ενα ελαφρύ βουητό το έχει ] + πιο ευκολη μόνωση λόγω μικρού όγκου κουφό ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Λάθος....Απλά όταν κλείνεις την αντλία το νερό μέσα στο tank του chiller δεν ανανεώνεται...οπότε αυτό περισσότερη ώρα εκεί μέσα...άρα είναι πιο κρύο...οπότε με το που την ανοίγεις....στέλνει όσο πιο κρύο υγρό έχει......Εγώ κόβω το κεφάλι μου πώς άμα μικρήνεις όσο περισσότερο μπορείς την διαδρομή θα είναι καλύτερα.....όχι μονο για την αντλία...αλλά και λιγότερες απώλεις κρύου υγρού....Εγώ στην θέση σου θα το έβαζα πάνω στο stacker..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 9, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Έτσι όπως έχω κάνει τις μονώσεις αυτη την στιγμή στους σωλήνες δεν φεύγει απο πουθενά ούτε watt . Οι σωλήνες είναι ντυμένοι με αρμαφλέξ μονοκόμματο . Αλλά και πάλι και 2-3 βαθμούς να είχα πιο κάτω , δεν θυσιάζω την διαρύθμιση [κάτω που το έχω δεν πιάνει χώρο και είναι και αθόρυβο τελειως λόγω απόστασης . ] για 2-3 βαθμούς. Ούτως ή άλλως έχω ξεκινήσει dd@r507 [θα είναι μόνο για benchs αυτό ] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Ιούνιος 12, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 πολυ καλη δουλεια Athens, περιμενουμε και αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιούνιος 12, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Πόσο κόστισε σύνολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 12, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Το έχει απαντήσει στην προιγούμενη σελίδα νομίζω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανεστης Ιούνιος 13, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Θέλω να κάνω και εγω ένα chiller.Εχω ενα παλιο ψυγειο που δουλευει αψογα αλλα δεν το χρειαζομαι.Αυτο το waterblock θα αντέξει;ZALMAN WATER BLOCK για CPU ZM-WB2 GOLD http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=26174032&Product_Id=212142# Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 13, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Και φυσικά θα αντέξει.... Η χρήση του mplok στο chiller δεν έχει καμία διαφορά...απλά φαντάσου ότι με το chiller παγώνεις το υγρό στο tank και τίποτα παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 13, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Θα διαφωνισω μαζι AN7. Το μπλοκ παιζει και πολυ μαλιστα ρολο. Ανεστη καλως ηρθες.. Να κοιταξεις να βρεις ενα μπλοκ που να μπορεσεις να το μονωσεις ευκολα. Το zalman που δειχνεις δεν το προτεινω λογω τροπου πιασιματος στην μητρικη και λογω διατομης σωληνων. Κοιτα κατι σε 1/2 της ιντσας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 13, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Θα διαφωνισω μαζι AN7. Το μπλοκ παιζει και πολυ μαλιστα ρολο. Ανεστη καλως ηρθες.. Να κοιταξεις να βρεις ενα μπλοκ που να μπορεσεις να το μονωσεις ευκολα. Το zalman που δειχνεις δεν το προτεινω λογω τροπου πιασιματος στην μητρικη και λογω διατομης σωληνων. Κοιτα κατι σε 1/2 της ιντσας. Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά...(ρε μπάς και είμαι δυσλεκτικός?)Απλά ενοώ ότι από θέμα πίεσης είναι το ίδιο με μια υδρόψυξη....Σαφώς και δεν θα έχει καλά αποτελέσματα λόγο διατομής....αλλά από μόνωσης...μόνο από πανω είναι δύσκολο...γιατι στα πλάγια εγώ το κόβω πολύ εύκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 13, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Χμμ λαθος το κοβεις. Τα ελασματα που ειναι μεταλλικα τα βλεπεις στην φωτο? Θα παγωνουν και αυτα. Οποτε θα πρεπει να κανει τεραστια μονωση σε ενα χωρο 90x75. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 13, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Βασικά άμα το μονώσει....δεν θα χωράει να τα βάλει τα ελάσματα...οπότε μάλλον πάει για πλέξυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανεστης Ιούνιος 14, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 ποιο block μου προτεινεται να βαλω;επιδει δεν εχω κανει κατι παρόμοιο ,η μονωση σε τι χρειάζετε πως θα το μονώσω και με τι υλικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Με αρμαφλεξ(έτσι δεν λέγεται?) μπορείς να το μονώσεις....και βοηθάει στο ότι δεν θα έχεις υγροποίηση λόγο χαμηλώτερης θερμοκρασίας του ναρού από το περιβάλλον...Εγώ προτείνω μπλοκ από Skinny13 ή eleven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 14, 2005 Author #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Με αρμαφλέξ , Κατα προτίμηση σε ταινία για να κολάει και να είναι και πιό ευέλικτο και τις όποιες τρυπίτσες τις ''βουλώνεις '' με τσίχλα μονωτική . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ανεστης Ιούνιος 14, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 τι τιμη περίπου το waterblock; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 14, 2005 Author #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 7-10 ευρώ [το αρμαφλέξ] αλλά κάνει για πολλές χρήσεις . Ενα πολύ πρόχειρο post με τον winnie 3.0+ μου , καθώς δεν το έχω βάλει ακόμη πάνω το chiller μονίμως λόγω του ότι αμελώ να μονώσω την μητρική . και το λινκ full . http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=23018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 ανάλογα...Στείλε ένα πμ στον Skinny13 ή στον eleven και ρώτα...Του Skinny νομίζω είναι γύρο στα 30-35....αλλά δεν είμαι σίγουρος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Athens...τελικά ποσους βαθμούς έχεις?btw ωραίος.... ένας 3000+ στα 3000ghz:T:btw2Tι μνήμες φοράς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.