blacK_iCe1416003182 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2005 Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου ήρθε η ιδέα για μια αναβαθμίσου στην mobo από το κατεβαστιράκι μου αλλά στο 71% μπαμ διακοπή ρεύματος δευτερολέπτων και για πολύ κακή μου τύχη είχα βγάλει το ups από το pc και το έβαλα στην τβ που τώρα έχω αγοράσει 3700ευρωπουλακια τώρα τι μπορώ να κάνω ? υπάρχει καμιά λύση η mobo ξεκινάει αλλά μπιπ δεν κάνη το κουλερακι του επεξεργαστή δουλεύει σαν τρελό ο επεξεργαστής ζεσταίνετε αλλά και Πάλι η απόλυτη μαυρίλα Bios phonixbios AK31s20d Spacewalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αν είσαι τυχερός μπορεί να τη γλιτώσεις... Η μόνη ελπίδα είναι να βρεις μια ολόιδια Mobo και να bootάρεις από αυτή αλλά είναι βαβούρα. Αν και νομίζω οτι καμιά φορά γίνεται πιο εύκολα... Για δες στο site της εταιρίας για bios recovery... Σου εύχομαι καλή τύχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 είσαι για εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.