giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2005 Εφαγα ενα απογευμα να κατεβασω 300ΜΒ DEMO το τονιζω DEMO και μου βγαζει μυνημα το STARFORCE αν ειναι δυνατον σε DEMO.Εγω ξερω οτι το starforce ειναι ασφαλεια στη μη αντιγραφει παιχνιδιων και οχι στην αναπαραγωγη official demo,εκτως κι αν μου διαφευγει κατι :mad:
chros26_ Μάϊος 27, 2005 #2 Μάϊος 27, 2005 λολ:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :TD: :TD: :TD: :TD: έλεος πια
aristos87 Μάϊος 27, 2005 #3 Μάϊος 27, 2005 Λολ τι να πώ εγώ που κατέβασα το full Αστα το starforce μας έχει κάνει ζημεία... και αυτοί οι χακερο κράκερς τπτ δεν κάνουν πιά
Psychokiller Μάϊος 27, 2005 #5 Μάϊος 27, 2005 Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! και πως υποτιθεται οτι το παιζει???!!?!?! Αγοραζεις το demo?!?!??!?!?!?
astrolabos Μάϊος 27, 2005 #6 Μάϊος 27, 2005 Μια χαρά. Αναρρωτιέμαι τι επίπεδο βλακείας χρειάζεται για να το κάνεις αυτό.
sotiris Μάϊος 27, 2005 #7 Μάϊος 27, 2005 η μόνη εξήγηση είναι ότι το demo δεν είναι 2public διαθέσιμο, οπότε το κλειδώσανε, για να μην κυκλοφορήσει.οποιαδήποτε άλλη σκέψη είναι απογοητευτική για το σκεπτικό της εταιρίας του παιχνιδιού...
aristos87 Μάϊος 27, 2005 #8 Μάϊος 27, 2005 Ποπο εξοργιστικό τελείος!!! Το απόλυτο έλεος!!!!!!!!! Το βλέπω και φορτώνω... :rant: Αρχική απάντηση από sotiris η μόνη εξήγηση είναι ότι το demo δεν είναι 2public διαθέσιμο, οπότε το κλειδώσανε, για να μην κυκλοφορήσει. οποιαδήποτε άλλη σκέψη είναι απογοητευτική για το σκεπτικό της εταιρίας του παιχνιδιού... Κάνεις λάθος... εγώ το demo το είχα.. ένα που είχα βρεί στο κομπιούτερ για όλους αν θυμάμε καλά και έπαιζε χωρίς τέτοιες βλακείες... τώρα αυτοί μάλλον θα έβγαλαν νέα έκδοση με την μπούρδα μαζί...
giorgos_cupra Μάϊος 28, 2005 Author #9 Μάϊος 28, 2005 Δηλαδη εγω τι πρεπει να βαλω μεσα ωστε να το αναγνωρισει ως αυθεντικο και να καταφερω να παιξω το ντεμο?
chros26_ Μάϊος 28, 2005 #10 Μάϊος 28, 2005 ε ξέρω και γω?? κάψε το αρχείο εγκατάστασης σε cd βρές το crack από το www.olataspao.pir και δοκίμασε.... :tomato:
Rayden Μάϊος 29, 2005 #11 Μάϊος 29, 2005 Ρε μπας και επηρεάζεται από κάποιο άλλο πρόγραμμα που είναι εγκατσετημένο και του οποίου το κλείδωμα "ήταν" το starforce? Το συγκεκριμένο κλείδωμα είναι εντελώς ηλίθιο και έχει δημιουργήσει πάντως προβλήματα και σε άτομα με αυθεντικά CD...
giorgos_cupra Μάϊος 29, 2005 Author #13 Μάϊος 29, 2005 Στο pc δεν εχω κανενα παιχνιδι κλειδωμενο με starforce και ετρεξα κι ενα προγραμματακι που υποτιθεται καθαριζει το συστημα απο παλιοτερα traces απο παιχνιδια με starforce και δεν εγινε τιποτα.Παντων τελος,το demo πλεον το εσβησα,δεν θα κατσω να κλαψω κιολας,αλλα μου τη σπαει που το εχουν παρακανει με το starforce,στο τελος θα βαζεις υδροψυξη στον υπολογιστη και θα σου λεει STARFORCE:THE ORIGINAL INTEL HETASINK COULD NOT BE RECOGNIZED IN SOCKET <RETRY> <EXIT> :mad:
Vasot Μάϊος 29, 2005 #14 Μάϊος 29, 2005 Aυτο το Starforce ειναι πραγματικα ΑΙΣΧΟΣΧειροτερο και απο την ηλιθιοτητα ονοματι Steam του Half life 2Εδω στα ξενα forum γινεται ο χαμος για αυτο το θεμα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.