Jump to content

Τι μ@λ@κιες ειναι αυτες?!!!

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εφαγα ενα απογευμα να κατεβασω 300ΜΒ DEMO το τονιζω DEMO και μου βγαζει μυνημα το STARFORCE αν ειναι δυνατον σε DEMO.Εγω ξερω οτι το starforce ειναι ασφαλεια στη μη αντιγραφει παιχνιδιων και οχι στην αναπαραγωγη official demo,εκτως κι αν μου διαφευγει κατι:mad: :mad: :mad:

post-983-1416071952,8295_thumb.jpg

Λολ τι να πώ εγώ που κατέβασα το full :hehe: Αστα το starforce μας έχει κάνει ζημεία... και αυτοί οι χακερο κράκερς τπτ δεν κάνουν πιά :p

Μια χαρά. Αναρρωτιέμαι τι επίπεδο βλακείας χρειάζεται για να το κάνεις αυτό.

η μόνη εξήγηση είναι ότι το demo δεν είναι 2public διαθέσιμο, οπότε το κλειδώσανε, για να μην κυκλοφορήσει.

οποιαδήποτε άλλη σκέψη είναι απογοητευτική για το σκεπτικό της εταιρίας του παιχνιδιού...

Ποπο εξοργιστικό τελείος!!! Το απόλυτο έλεος!!!!!!!!! Το βλέπω και φορτώνω... :rant:

Αρχική απάντηση από sotiris

η μόνη εξήγηση είναι ότι το demo δεν είναι 2public διαθέσιμο, οπότε το κλειδώσανε, για να μην κυκλοφορήσει.

οποιαδήποτε άλλη σκέψη είναι απογοητευτική για το σκεπτικό της εταιρίας του παιχνιδιού...

Κάνεις λάθος... εγώ το demo το είχα.. ένα που είχα βρεί στο κομπιούτερ για όλους αν θυμάμε καλά και έπαιζε χωρίς τέτοιες βλακείες... τώρα αυτοί μάλλον θα έβγαλαν νέα έκδοση με την μπούρδα μαζί... :TD:

Δηλαδη εγω τι πρεπει να βαλω μεσα ωστε να το αναγνωρισει ως αυθεντικο και να καταφερω να παιξω το ντεμο?

Ρε μπας και επηρεάζεται από κάποιο άλλο πρόγραμμα που είναι εγκατσετημένο και του οποίου το κλείδωμα "ήταν" το starforce? Το συγκεκριμένο κλείδωμα είναι εντελώς ηλίθιο και έχει δημιουργήσει πάντως προβλήματα και σε άτομα με αυθεντικά CD...

Στο pc δεν εχω κανενα παιχνιδι κλειδωμενο με starforce και ετρεξα κι ενα προγραμματακι που υποτιθεται καθαριζει το συστημα απο παλιοτερα traces απο παιχνιδια με starforce και δεν εγινε τιποτα.Παντων τελος,το demo πλεον το εσβησα,δεν θα κατσω να κλαψω κιολας,αλλα μου τη σπαει που το εχουν παρακανει με το starforce,στο τελος θα βαζεις υδροψυξη στον υπολογιστη και θα σου λεει STARFORCE:THE ORIGINAL INTEL HETASINK COULD NOT BE RECOGNIZED IN SOCKET <RETRY> <EXIT>:mad: :mad: :happy:

Aυτο το Starforce ειναι πραγματικα ΑΙΣΧΟΣ

Χειροτερο και απο την ηλιθιοτητα ονοματι Steam του Half life 2

Εδω στα ξενα forum γινεται ο χαμος για αυτο το θεμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.