giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2005 Μπορει να ακουστει χαζο request αλλα τι να κανουμε? Μπορει ρε παιδια καποιος απο εσας που μενετε αθηνα να μου στειλεται μια arctic ceramique?Εχω ψαξει παντου και δεν μπορω να βρω,αν μπορουσε να μου στειλει καποιος και να του στειλω τα λεφτα...Οχι τιποτα αλλο,αλλα ερχεται και η καινουργια ψυκτρα απο βδομαδα και δεν εχω να βαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 www.checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Φιλε chros το εχω κοιταξει το checkmate και εχει ελειψη σε ceramique Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Στο HacShop κοιταξες ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Nαι κοιταξα και εκει.Αλλα δεν λεει να περασω ολη την ταλαιπωρια στhν τραπεζα να περιμενω μια μαμιση ωρα,να καταθεσω 4 ευρω να μου βαλει καπελο η εθνικη αλλα 2 και να πληρωσω και κανα 5αρι το courier:blink: .Αληθεια αυτoι στο hac γιατι δεχονται πληρωμη μονο μεσω τραπεζας.Μια θερμοαπαγωγικη TITAN την ξερει κανενας?αυτη ειναι ηλεκτικα αγωγιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 πήρες τηλ δλδ?γιατί στο σιτε την έχει κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Μάϊος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 ωχ σορρυ... είδα τιμή και νόμιζα πως υπάρχει. (συνήθως εάν δν είναι διαθέσιμο δν 'εχει τιμή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Το πιο πιθανό είναι η νέα σου ψύκτρα να έχει από μόνη της μία μικρή ποσότητα θερμοαγώγιμης. Μην αγχώνεσαι.Και το τζατζίκι την ίδια δουλειά κάνει.Ποια ψύκτρα πήρες για να έχουμε και καλό ρώτημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 28, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Μια stock της intel για socket 775.Απο οτι θυμαμαι και απο τη δικια μου εχει μια ελαχιστη στρωση πανω της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.