Jump to content

Μπορει να με βοηθησει κανενας?

giorgos_cupra

Recommended Posts

Μπορει να ακουστει χαζο request αλλα τι να κανουμε?:o:p Μπορει ρε παιδια καποιος απο εσας που μενετε αθηνα να μου στειλεται μια arctic ceramique?Εχω ψαξει παντου και δεν μπορω να βρω,αν μπορουσε να μου στειλει καποιος και να του στειλω τα λεφτα...Οχι τιποτα αλλο,αλλα ερχεται και η καινουργια ψυκτρα απο βδομαδα και δεν εχω να βαλω...

Nαι κοιταξα και εκει.Αλλα δεν λεει να περασω ολη την ταλαιπωρια στhν τραπεζα να περιμενω μια μαμιση ωρα,να καταθεσω 4 ευρω να μου βαλει καπελο η εθνικη αλλα 2 και να πληρωσω και κανα 5αρι το courier:blink: .Αληθεια αυτoι στο hac γιατι δεχονται πληρωμη μονο μεσω τραπεζας:getlost:.Μια θερμοαπαγωγικη TITAN την ξερει κανενας?αυτη ειναι ηλεκτικα αγωγιμη?

Το πιο πιθανό είναι η νέα σου ψύκτρα να έχει από μόνη της μία μικρή ποσότητα θερμοαγώγιμης. Μην αγχώνεσαι.Και το τζατζίκι την ίδια δουλειά κάνει.Ποια ψύκτρα πήρες για να έχουμε και καλό ρώτημα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.