Jump to content

Ανεμιστηρακι chipset A8N SLi Deluxe

dionisios

Recommended Posts

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με την μπογιά ούτε με τα φινς. (Αλουμινένια είναι η ψύκτρα). Ας είναι και θεόστραβα τα φινς. Μόνο η βάση που θα ακουμπήσει στο chipset πρέπει να είναι ίσια, αλλά στην περίπτωση της Nforce4 είναι τόσο μικρή η επιφάνεια που ακουμπάει που δεν παίζει ρόλο ακόμα και αυτό. Αν έχεις μια κάρτα γραφικών βάλε το ανεμιστηράκι να ρίχνει τον αέρα προς τα πάνω. Αν έχεις δύο κάρτες σε SLI τότε βάλτο να φυσάει προς τα πίσω. Για τις βίδες έλεος. Παντού υπάρχουν μακριές βίδες ώστε να πιάσουν σε 5άρι ανεμιστηράκι έξω από τα φινς ή με τεσσάρι κανονικές λεπτές βιδούλες που θα βιδώσουν ανάμεσα στα φινς. Προτιμώ τη λύση με τις βίδες εξωτερικά. Δες τη φωτο που έβαλα σε προηγούμενο ποστ.

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Πριν βγάλω το cooler, λάδωσα το ανεμιστηράκι και τώρα δεν κάνει θόρυβο. Δουλεύει περίπου στις 8000 στροφές.

Αποφάσισα όμως να αλλάξω board "για καλο και για κακό". Η Premium αποκλείεται, οποτε χρειάζομαι μια καινούρια έκδοση της Deluxe. Το Πλαίσιο έχει 2 κομμάτια στις αποθήκες. Δεν μπορούν όμως να μου πουν ποια έκδοση είναι. Για 1-2 μήνες το Πλαίσιο είχε έλλειψη στην Deluxe. Είναι ασφαλές να συμπεράνουμε ότι αυτά τα 2 κομμάτια είναι η καινούρια Deluxe?

Επιπλέον, πήρα τηλέφωνο στο τεχνικό τμήμα και μου είπε ότι "πρέπει να διαπιστώσω το πρόβλημα" η "τουλάχιστον να υπάρχει ενημέρωση από τα κεντρικά". Συμπέρασμα: αν δεν διαπιστώσει το πρόβλημα (που νομίζω ότι θα ξέρει λιγότερα από εμενα στα PC) η αν δεν τον ενημερώσουνε, εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Έχω εκείνο το link που μου έδωσες "μαριοσαλικε", λέει ότι η ASUS συστήνει να αλλάξουνε το cooler με το Zalman. Το link όμως για το RMA που λέει να αλλαχτεί "ολοκριρο" το board ποιο είναι?

Εφόσον το βρω το link, πως θα "πείσω" τον υπάλληλο να μου το αλλάξει εάν τελικά συνεχίσει να ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει πρόβλημα και πως δεν τον έχουν ενημερώσει?

Καταλαβαίνω πως αυτή η ερώτηση είναι ουσιαστικά αντιμετώπισης ενός αγύρτη υπαλληλου ή αδιάφορης κεντρικής "διεφθινισις", ή διαχείρισης μιας κρίσις a la Πλαίσιο... όμως δεν έχω κανένα άλλο καλύτερο μέρος για να ρωτήσω.

Γιατί να αλλάξω cooler αφού τώρα δουλεύει? Και αν αύριο ξανά-αρχίσει τα προβλήματα?

Χμμμ... το καινούριο cooler είναι σίγουρα πιο καλο? (χαμηλότερες θερμοκρασίες και λιγότερος θόρυβος)

Δεν αξίζει η φασαρία. Βάλε πάνω το Zalman είναι πολύ καλύτερο. Ακόμα και σκέτο χωρίς ανεμιστήρα κάνει ίδια δουλειά με το καινούργιο της ASUS.

έχεις δοκιμάσει και αυτόν τον συνδιασμό; :)

το θέμα είναι οτι ακουμπάει τελικά πάνω στην γραφικών (ASUS GeForce 6800GT) :...:

Κανονικά δεν ακουμπάει σε καμμιά από τις κάρτες γραφικών, παρά μόνο αν έχεις αλλάξει την ψύκτρα με κάποια πολύ μεγάλη σε ύψος και μήκος.

Ίσως να έχω κάνει λάθος, δεν το επιχείρησα, έτσι όπως το είδα όμως μου φάνηκε ότι δεν χώραγε. Ένας φίλος έχει ψηφιακή, μόλις efxairisei θα βγάλω φωτό το εσωτερικό του κουτιού

Αν αποφασίσω να αλλάξω motherboard, χρειάζομαι να δείξω η να πω κάτι στο Πλαίσιο. Αυτοί μου λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση κτλ. Ποιο website να τους δείξω;

Τόσο καιρό το ρωτάς αυτό. Δεν υπάρχει γραμμένο. Μόνο σε email και τηλεφωνικά γίνεται αυτό. Είναι λογικό. Η ASUS δεν θα παραδεχτεί εγγράφως ποτέ οτι το ανεμιστηράκι είναι σκάρτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.