Stilewag Αύγουστος 15, 2005 #81 Αύγουστος 15, 2005 Θα προτιμούσα αντί να αλάξω το cooler με το Zalman, να αλάξω motherboard. Μήπως υπάρχει ανακοίνωση οτι η ASUS (ή κάποιος μεταπωλητής όπως το Πλαίσιο) σου αλάζουν το motherboard αντί για το cooler όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο cooler; Ξέρω πως η καινούρια έκδοση της motherboard θα έχει και άλλες βελτιώσεις.Αν δώσω αυτό το link στο Πλαίσιο θα μου αλάξουν το cooler με το Zalman (ενοώ δεν θα χάσω εγγύηση). Ποιό link πρέπει να τους δείξω για να μου αλάξουν την motherboard με την καινούρια έκδοση;
mariosalice Αύγουστος 15, 2005 #82 Αύγουστος 15, 2005 Κι εγώ θάθελα την έκδοση premium αλλά δεν γίνεται. Αν πήρες τη μητρική πριν από λίγες μέρες από το Πλαίσιο και δεν χάλασες κουτιά κτλ. μάλλον θα μπορείς να την αλλάξεις.
Stilewag Αύγουστος 15, 2005 #83 Αύγουστος 15, 2005 όχι, δεν θέλω την Premium, την SLI Deluxe θέλω απλά την καινούρια έκδοση της. Εξάλου, το Πλαίσιο έχει την Premium;
mariosalice Αύγουστος 15, 2005 #84 Αύγουστος 15, 2005 Έχει την καινούργια dlx το Πλαίσιο;Μπορείς να την επιστρέψεις και να πάρεις κάτι άλλο ή να σου δώσουν πίστωση και να πάρεις την premium από αλλού.http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=22466
spc Αύγουστος 15, 2005 #85 Αύγουστος 15, 2005 Εγώ έλυσα τελικά το πρόβλημα εγκαθιστώντας αυτό και (προαιρετικά) έναν 4αρι (φαρδύ) στα ~7V.
Maximus Αύγουστος 15, 2005 #86 Αύγουστος 15, 2005 Καταστροφή αυτό το NForce 4 με τις θερμοκρασίες του, και σε μένα 10Κ στροφές πιάνει αλλά δεν ακούγεται τόσο...τουλάχιστον ακόμα (αν συσσωρευτεί σκόνη δε μας βλέπω καλά). Αυτό της Zalman spc είναι καλό χωρίς ανεμιστήρα ή δεν κάνει δουλειά από μόνο του?
spc Αύγουστος 15, 2005 #87 Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από gznpΑυτό της Zalman spc είναι καλό χωρίς ανεμιστήρα ή δεν κάνει δουλειά από μόνο του? Κοίτα, φίλος που το έβαλε άνευ ανεμιστηρίου από τον χειμώνα μέχρι σήμερα είναι ΟΚ (με μία 6600GT).Έχω την εντύπωση λοιπόν ότι θα είναι οκ και σαν παθητικό (σε ''normal'' καταστάσεις).Εγώ, λόγω SLI, του έβαλα καλού-κακού έναν ''χοντρό'' 4αρι στα 7V (κόστος+θόρυβος ~0).
Stilewag Αύγουστος 15, 2005 #88 Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από MariosaliceΈχει την καινούργια dlx το Πλαίσιο; ΟΚ, το έπιασα το υπονοούμενο Ναι, και η ASUS έχει σαν recommented το Zalman. Λένε πως είναι ΟΚ. Μάλλον αυτό με βλέπω να κάνω, αν δεν έχει την Deluxe.
mariosalice Αύγουστος 17, 2005 #89 Αύγουστος 17, 2005 Ένας ανεμιστήρας εισαγωγής αέρα, μπροστά κάτω στο κουτί, στο ύψος του Zalman που ψύχει το Nforce4 chipset, θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Αποτελεί την πιο αθόρυβη και αποτελεσματική λύση.
Stilewag Αύγουστος 21, 2005 #90 Αύγουστος 21, 2005 στο Πλαίσιο μου λένε οτι η Deluxe έχει σταματίσει να παράγεται από την ASUS και γιαυτό δεν θα την φέρνουν πλέον! υπάρχει κάποιο μέρος όπου μπορώ να δω ποιές motherboards της ASUS είναι ακόμα σε παραγωγή;
mariosalice Αύγουστος 21, 2005 #91 Αύγουστος 21, 2005 Επειδή κάποιος είπε οτι το Πλαίσιιο δεν θα φέρει Deluxe και οτι έχει σταματήσει να παράγεται από την ASUS δεν σημαίνει οτι λέει και την αλήθεια. Να πουλήσει ήθελε κάποια από τις μητρικές που είχε εκείνη τη στιγμή. Θα τους τέλειωσε το στόκ στο συγκεκριμένο κατάστημα ή το πιθανότερο θέλει να ξεφορτωθεί την έκδοση με το προβληματικό ανεμιστηράκι. Περίμενε λίγο και όλοι θα φέρουν τη νέα έκδοση. Τώρα τον Αύγουστο όμως μην περιμένεις τίποτα. Όλα παράλυσαν από τα μπάνια του λαού και καλά κάνουν. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει συνέλθει η αγορά.http://www.asus.com/products.aspx
Stilewag Αύγουστος 21, 2005 #92 Αύγουστος 21, 2005 ωραία, τωρα θα έχω να τους δείξω κάτι που θα έιναι πέρα από την άρνηση: "μα σας λέω δεν παράγει πλέον η ASUS αυτήν την motherboard"
mariosalice Αύγουστος 21, 2005 #93 Αύγουστος 21, 2005 Μη βιαστείς γιατί μπορεί να έχει δίκιο.Το ψάχνωhttp://www.pixelusa.com/catalog/detail.asp?id=MB-AS-A8N-SLI-D
mariosalice Αύγουστος 21, 2005 #95 Αύγουστος 21, 2005 Η διεύθυνση που έδωσα και η πληροφορία από το Πλαίσιο είναι οι μοναδικές ενδείξεις που υπάρχουν για διακοπή της μητρικής A8N-SLI Deluxe. Μέχρι τώρα δεν βρήκα άλλη αναφορά σχετική με το θέμα οπότε δεν νομίζω οτι ευσταθεί. Θα δούμε.
Maximus Αύγουστος 24, 2005 #96 Αύγουστος 24, 2005 Προβληματάκι: Τώρα που ανέβηκα Θεσ/νίκη και άνοιξα το PC είδα ότι το ανεμιστηράκι της μητρικής έχει ακριβώς μπροστά του το NV Silencer 5 και είναι εξαιρετικά απίθανη η εφαρμογή της λύσης από τη Zalman στο Nforce...Ψάχνοντας λίγο βρήκα κάποιες άλλες (πιο...κοντές) λύσεις αλλά το θέμα είναι ότι τώρα το Nforce πιάνει καμια 30αριά βαθμούς, αν βάλω κάτι άλλο (ένα ανεμιστηράκι 6άρι στις 4500-5000 στροφές και μεγαλώσω λίγο την ψύκτρα αλλάζοντάς τη με 6άρα) θα έχει καλή ψύξη ή θα κλάψω καμιά μητρική? Πόση είναι η ανεκτή θερμοκρασία λειτουργίας του Nforce (έχοντας τον FX-53 ανεβασμένο λίγο στα 2600?)
mariosalice Αύγουστος 24, 2005 #97 Αύγουστος 24, 2005 30???? Διάβασες τα προηγούμενα ποστ;Αν άλλαξες μόνο τον ανεμιστήρα με 4εκ και όχι την ψύκτρα τότε είσαι μια χαρά.
tigrakas Αύγουστος 24, 2005 #98 Αύγουστος 24, 2005 Πάντως παίδες εγώ έστειλα τη deluxe της κοπελιάς μου έγινε το rma και τώρα είναι ok:)
mariosalice Αύγουστος 24, 2005 #99 Αύγουστος 24, 2005 Έχει το νέο chipset cooler ή το παλιό; (το νέο είναι διαφορετικό με μεγαλύτερο ανεμιστήρα)
Maximus Αύγουστος 25, 2005 #100 Αύγουστος 25, 2005 Πήγα και αγόρασα αυτό:Evercool VGA Cooler και ελπίζω να κάνει δουλειά. Αν μου ανεβάσει μέχρι και 35-40 βαθμούς τη θερμοκρασία νομίζω πως είμαι εντάξει. Αν το αλλάξω επιτυχώς θα ενημερώσω και ίσως ποστάρω και καμιά φωτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.