dionisios Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2005 Λοιπον ειδα στο forum της Asus οτι εχει αναγνωρισει το προβλημα με το θορυβο που κανει το ανεμιστηρακι του chipset και γινεται αντικατασταση. Αν και εστειλα καποιο email και μου απαντησαν αμεσως δεν καταφερα να κανω δηλωση και να παρω RMA . Μπορει καποιος να δει και να μου πει πως γινεται. Πιστευω οτι θα βοηθησει πολλους που εχουν το ιδιο Μ/B. Ευχαριστώ
spc Μάϊος 28, 2005 #2 Μάϊος 28, 2005 μπορείς να δώσεις κάποια πληροφορία;link, τι σου απάντησαν κλπ....
gus8511 Ιούνιος 1, 2005 #3 Ιούνιος 1, 2005 εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα καινουργιο συστημα ψυξης για το ψηιπσετ me 10 eyrw μονο και θα ειχα ησυχο το κεφαλι μου
n1k0s_dio Ιούνιος 1, 2005 #4 Ιούνιος 1, 2005 Δοκίμασε εδώ http://forums.pcper.com/showthread.php?t=390440 . Αλλά εκεί είναι Αμερική εδώ Ελλάδα . Ποια είναι η αντιπροσωπία της ASUS εδώ? θα την αλλάζει την καημένη την ψήκτρα? Αν καταφέρεται τίποτα πέστε μου.
georgeadams Ιούνιος 2, 2005 #5 Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από gus8511 εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα καινουργιο συστημα ψυξης για το ψηιπσετ me 10 eyrw μονο και θα ειχα ησυχο το κεφαλι μου Ναι, αλλά το chipset cooler στα nF4 είναι πολύ κοντά στην κάρτα γραφικών και είναι πραγματικός μπελάς να βρεις κάποιο άλλο (καλό) που να χωράει εκεί χωρίς (μεγάλες) πατέντες...
spc Ιούνιος 2, 2005 #6 Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadamsκαι είναι πραγματικός μπελάς να βρεις κάποιο άλλο (καλό) που να χωράει εκεί χωρίς (μεγάλες) πατέντες... έχεις βρει κανένα γενικώς που να μπαίνει χωρίς πατέντα (οτιδήποτε εκτός το μαμά - καλό, καλό, άσχημο );
dionisios Ιούνιος 2, 2005 Author #7 Ιούνιος 2, 2005 Λοιπον επειδη ειχα πολλα προβλήματα και δεν μπορεσα να ασχοληθω οσο μπορουσα, σημερα το πρωι εστειλα email στην ASUS και μου εστειλαν αμεσως email που μπορω να παρω RMA για αντικατασταση.Επειδη ζηταει serial no και αλλα οταν παω σπιτι θα το κανω αλλα για οποιων ειναι σπιτι το link ειναι:http://helpdesk.asus.com Για κοιταχτε το!!!Κοιταξα και ειδα οτι ειναι μονο για USA.:cry: Αλλα ασ στειλει κανενας ενα email εδωFor Technical support on your non-server product, please contact ASUS Technical department at 502-995-0883. Or email tsd@asus.com
georgeadams Ιούνιος 2, 2005 #8 Ιούνιος 2, 2005 spc, δεν έχω ψάξει, έχω όμως την εντύπωση πως δεν υπάρχει κανένα... Σάκη, για κάνε μια δοκιμή συμπληρώνοντας τη φόρμα RMA: http://rma.asus.com/enduser/RmaRequest.aspx Είναι βέβαια στο αμερικάνικο site της Asus αλλά μια δοκιμή δεν βλάπτει
DuKe Ιούνιος 2, 2005 #9 Ιούνιος 2, 2005 κανένα waterblock?? για dfi βασικα θέλω αλλα λογικά θα είναι κοινό το πρόβλημα
spc Ιούνιος 2, 2005 #10 Ιούνιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe κανένα waterblock?? για dfi βασικα θέλω αλλα λογικά θα είναι κοινό το πρόβλημα κάνε ένα search, υπάρχει ένα thread (ή post ήταν - δεν θυμάμαι) με ακριβώς αυτό το θέμα (μία Γερμανική εταιρία έχει βγάλει water block ειδικά για nf4 και μάλιστα ανάλογα την μητρική (asus, dfi, msi - αν θυμάμαι καλά))
mariosalice Ιούνιος 21, 2005 #11 Ιούνιος 21, 2005 Η αντιπροσωπεία της ASUS στην Ελλάδα οφείλει να σου αλλάξει το ανεμιστηράκι. Αυτό που έχει πάνω της η A8N SLI Deluxe είναι ελαττωματικό και η ASUS το αλλάζει παγκοσμίως, αλλά μόνο εαν το ζητήσει ο καταναλωτής και οχι με οδηγία γενικού RMA.
Stratos Ιούνιος 21, 2005 #12 Ιούνιος 21, 2005 Και εντελως ενημερωρικα, υπαρχει(και στην ελληνικη αγορα)block DangerDen ειδικα για αυτο το Board.
haris1984 Ιούνιος 21, 2005 #13 Ιούνιος 21, 2005 στρατο που αν επιτρεπεται? βασικα προσπαθω απο χτες να μπω στο site αλλα δεν καταφερνω...
Stratos Ιούνιος 21, 2005 #14 Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 14:28] στρατο που αν επιτρεπεται? βασικα προσπαθω απο χτες να μπω στο site αλλα δεν καταφερνω... Σε γνωστο καταστημα που αναβαθμιζει το site του...
nikolakis13 Ιούνιος 21, 2005 #15 Ιούνιος 21, 2005 Μηπως θα μπορουσατε να το πειτε και σε μενα αυτο το καταστημα ?
spc Ιούνιος 21, 2005 #16 Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από nikolakis13 Μηπως θα μπορουσατε να το πειτε και σε μενα αυτο το καταστημα ? Δεν γίνεται, είναι επτασφράγιστο μυστικό του forum (εγώ να φανταστείς που το είχα ποστάρει παλιότερα (www.φakshop.gr) παραλίγο να φάω ban - τώρα βέβαια που αγόρασα το lab δεν υπάρχει πρόβλημα )
DarkSaga Ιούνιος 21, 2005 #17 Ιούνιος 21, 2005 και εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημε με ο msi k8neo3 τι να κάνω?κάτι αεράτα γουρούνια που υπήρχαν επι nf2 εποχής παίζει να τα βρούμε πουθενα?chipset/north cooler στο skroutz δεν επιστρέφει τιποτα
spc Ιούνιος 21, 2005 #18 Ιούνιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga και εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημε με ο msi k8neo3 τι να κάνω?κάτι αεράτα γουρούνια που υπήρχαν επι nf2 εποχής παίζει να τα βρούμε πουθενα?chipset/north cooler στο skroutz δεν επιστρέφει τιποτα δεν είναι ακριβώς το ''γουρούνι'' και δεν ξέρω αν λέει κάτι αλλά τσέκαρέ το:http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/article.php?a=63
DarkSaga Ιούνιος 21, 2005 #19 Ιούνιος 21, 2005 το είδα στα μαγαζιά με χαλάει λίγο η ταινία, αν χρειαστεί θα βγαίνει/ξεκολλάει? αλλιως το μπλεδάκι καλό ειναι θα δενει και με το τσίρκο τριγυρω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.