Qlim4X Μάϊος 27, 2005 Author #41 Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN πατριοτη def εγω βαζω κ ενα +10 % παραφλου εκο 3Α. απ οτι διαβαζο σε αλλα φορουμς αλλα και εδω το παραφλου μονο καλο δεν κανει.το καλητερο ειναι απεσταγμενο νερο...και αν θελετε με καπιο προσθετο για να μην διμιουργουντε μικρο οργανισμι στο νερο η διαβροση στα μεταλα.πια η διαφορα απο το απεσταγμενο με το απιονισμενο νερο???
nickstamat Μάϊος 27, 2005 #42 Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_grπαραθετω και μερικες εικονες για δεστε και πεστε μου ρε τρελοπαιδα Τώρα που είδα τις εικόνες, καλό είναι! Στη φωτογραφία της Checkmate δεν φαινόταν καλά! Αν είναι έτσι, νομίζω ότι είναι καλό! Τώρα, αν θες να φτιάξεις δικό σου από plexy, φτιάξε ότι μέγεθος θέλεις! Το τανκ είναι περισσότερο για δική σου διευκόλυνση στην εξαέρωση.
Qlim4X Μάϊος 27, 2005 Author #43 Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN κανα ταπερακι πανω στο κουτι δεν σου κανει ? μην παρεις ετοιμο τσαμπα λεφτα θα δωσεις. φτιαξε μονος σου ειναι πολυ ευκολο. και μετα κεφτεδακια κτλ κτλ κτλρε συ δεν θελο να το κανο μπιππππππππ θελο να ειναι κιριλε και ομομορφογια αυτο θελο να βαλο και ενα ψιγιο χωρις πολες πατεντες αλλιος θα επερνα τα 2 ψιγια του YZ125 μου και θα ημουνα θεος.......
magicman Μάϊος 27, 2005 #44 Μάϊος 27, 2005 το ταπερακι μια χαρα ομορφο ειναι. πανε παρε κανενα ωραιο απο σουπερ μαρκετ. παντως εγω δεν ειχα βρει ενα τανκ που να ηταν της προκοπης εκτος απο ενα dangerden..
Qlim4X Μάϊος 27, 2005 Author #45 Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN το ταπερακι μια χαρα ομορφο ειναι. πανε παρε κανενα ωραιο απο σουπερ μαρκετ. παντως εγω δεν ειχα βρει ενα τανκ που να ηταν της προκοπης εκτος απο ενα dangerden.. σορι αλλα ειναι ψιλο μαπα και ψιλο κιτς.......καλητερα ενα κιριλε τανκακι παρα ταπερ.στο τανκ που αναφερο υπαρχει περιπτοση να τοποθετιθη αλλο ρακορ γονιακο πχ???
SlotKiller Μάϊος 27, 2005 #46 Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 @ SlotKiller δεν ήταν καλές οι φωτό [είχε φλάσ και φεγγοβολούσαν όλα απο λίγο] , σε σκοτάδι φαίνεται καθαρά . Τι λές είναι ? οντως αντιδρα καπως, αλλα οχι οσο τα καλωδια σου... Eγω μαλλον θα βαλω μπλε χρωμα, αρα το uv υγρο ειναι μονοδρομος, φτανει να το βρω πουθενα αλλου.. περα απο checkmate... για να γλητωσω τα μισα λεφτα
haris1984 Μάϊος 27, 2005 #47 Μάϊος 27, 2005 μπορεις να το βρεις σε μαρκαδορους....φωσφοριζε...καποιος το ειχε κανει ή στο thelab ή στο pctech...δεν μπορω να θυμηθω...
magicman Μάϊος 28, 2005 #48 Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 20:24] σορι αλλα ειναι ψιλο μαπα και ψιλο κιτς....... καλητερα ενα κιριλε τανκακι παρα ταπερ. στο τανκ που αναφερο υπαρχει περιπτοση να τοποθετιθη αλλο ρακορ γονιακο πχ??? Γουστα ειναι αυτα. εγω παντως τα θεωρω τσαμπα λεφτα ολα τα τανκ. γιατι μπορεις με ενα απλο ταπερ να κανεις την δουλεια σου ποιο καλα και δεν ειναι κιτς οπως λες. αναλογα το ταπερ, εχει καποια με πολυ ωραια χροματα και σχηματα και θα ηταν τελεια να γινον τανκ.(γνωμη μου ολα αυτα.
magicman Μάϊος 28, 2005 #49 Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 16:58] απ οτι διαβαζο σε αλλα φορουμς αλλα και εδω το παραφλου μονο καλο δεν κανει. το καλητερο ειναι απεσταγμενο νερο...και αν θελετε με καπιο προσθετο για να μην διμιουργουντε μικρο οργανισμι στο νερο η διαβροση στα μεταλα. πια η διαφορα απο το απεσταγμενο με το απιονισμενο νερο??? μια μικρη ποσοτητα δεν κανει κακο. σε μεγαλες αφηνει καταλυπα κτλ... αν θυμαμαι καλα αυτο το 10% το ειχε συστησει ο 11. τωρα για την διαφορα απεσταγμενου, απιονισμενου,κανε μια αναζητηση και εμαι σιγουρος οτι θα βρεις κατι.εχει συζητηθει πολλες φορες.
Qlim4X Μάϊος 28, 2005 Author #50 Μάϊος 28, 2005 τελικα με αυτα ειμαι οκ??? ψυγειο black ice extreme II (multirama)cpu block elevenvga block eleven (βγαζει για nvidia 5700???)αντλια hydor l25 με ενσοματομενο τανκ (checkmate)tygon σολινεςBlue UV anti-corrosion addative.πως το κοβετε???
magicman Μάϊος 28, 2005 #51 Μάϊος 28, 2005 μια χαρα ειναι.. για το block δεν ξερω αν βγαζει, ρωτα τον ιδιο με ενα πμ.
Qlim4X Μάϊος 28, 2005 Author #52 Μάϊος 28, 2005 να ρωτισο και κατι αλο ρε παιδες...στο ψυγειο απανο θα βαλο 2 φουρφουρια 120mmπια θα ηταν καλητερα???πρωτη λυση δευτερη λυση επισς θα χριαστο αλους 4χ80mm και 2χ92mm και θα ηθελα να ειναι ολοι ομιοι.τι θα ηταν καλητερω???(σαν συνολο)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.