Jos3ph Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2005 Εχω πάρει ένα UPS της Dreamax γιατί η περιοχή εδώ έχει πρόβλημα με την τάση ( ειδικά με τις καταιγίδες ) και μαζί με το UPS ήταν μέσα το πρόγραμμα της SafeNet το οποίο το πρόγραμμα Spybot - Search & Destroy το αναγνωρίζει ως keylogger .... Επίσης σε 2 πτώσεις δεν προστάτεψε το PC ... καμιά ιδέα; :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Μάϊος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Δυστυχώς δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι Η μόνη λύση είναι αγορά κάποιου καλύτερου μοντέλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Μάϊος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Τότε γιατί το πουλάνε; Το έχω αγορασμένο περίπου 1,5 μήνα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 βγαλε το Spybot - Search & Destroy και δοκιμασε να βαλεις καποιο αλλο!δες αν σου κανει τα ιδια και πες μας!Αρχική απάντηση από flameboy Δυστυχώς δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι Η μόνη λύση είναι αγορά κάποιου καλύτερου μοντέλου. δεν νομιζω πως ειναι και η καλυτερη λυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jos3ph Μάϊος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Με το Spy Doctor δεν έβγαλε σφάλμα ....Θα το πάω εκεί που το αγόρασα να δω τι θα μου πουν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Jos3ph [Χθες, στις 12:45] Εχω πάρει ένα UPS της Dreamax γιατί η περιοχή εδώ έχει πρόβλημα με την τάση ( ειδικά με τις καταιγίδες ) και μαζί με το UPS ήταν μέσα το πρόγραμμα της SafeNet το οποίο το πρόγραμμα Spybot - Search & Destroy το αναγνωρίζει ως keylogger .... Επίσης σε 2 πτώσεις δεν προστάτεψε το PC ... καμιά ιδέα; :bye: Να ρωτησω κατι αφελες:εβαλες ,πριν τη συνδεση, το ups να φορτισει τις μπαταριες ή το συνδεσες απευθειας?Οταν πεφτει το ρευμα το κλεινεις να μην χανει την ισχυ του και μετα να το ξαναφορτισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.