Jump to content

UPS problem

Jos3ph

Recommended Posts

Εχω πάρει ένα UPS της Dreamax :rip: γιατί η περιοχή εδώ έχει πρόβλημα με την τάση ( ειδικά με τις καταιγίδες ) και μαζί με το UPS ήταν μέσα το πρόγραμμα της SafeNet το οποίο το πρόγραμμα Spybot - Search & Destroy το αναγνωρίζει ως keylogger :blink: .... Επίσης σε 2 πτώσεις δεν προστάτεψε το PC :woot: ...

καμιά ιδέα; :( :bye:

βγαλε το Spybot - Search & Destroy και δοκιμασε να βαλεις καποιο αλλο!

δες αν σου κανει τα ιδια και πες μας!

Αρχική απάντηση από flameboy

Δυστυχώς δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι Η μόνη λύση είναι αγορά κάποιου καλύτερου μοντέλου.

δεν νομιζω πως ειναι και η καλυτερη λυση!

Αρχική απάντηση από Jos3ph [Χθες, στις 12:45]

Εχω πάρει ένα UPS της Dreamax :rip: γιατί η περιοχή εδώ έχει πρόβλημα με την τάση ( ειδικά με τις καταιγίδες ) και μαζί με το UPS ήταν μέσα το πρόγραμμα της SafeNet το οποίο το πρόγραμμα Spybot - Search & Destroy το αναγνωρίζει ως keylogger :blink: .... Επίσης σε 2 πτώσεις δεν προστάτεψε το PC :woot: ...

καμιά ιδέα; :( :bye:

Να ρωτησω κατι αφελες:εβαλες ,πριν τη συνδεση, το ups να φορτισει τις μπαταριες ή το συνδεσες απευθειας?Οταν πεφτει το ρευμα το κλεινεις να μην χανει την ισχυ του και μετα να το ξαναφορτισεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.