greekfragma Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2005 καλημερα στα καλοπαιδα.εδω και μερικες μερες εγκατεστησα το νεο φλασγκετ 1.65.και εκει που ολα ηταν μια χαρα στα windows μου ΤΣΟΥΠ πεταγεται και μια διαφημιση με καζινο 888.πεταγεται μονο οταν εχω ανοιχτο το φλασγκετ και ανα 5 λεπτακια.απο εργαλεια εχω το ad-aware 1.05 SE της Lavasoft/Microsoft antispyware beta και norton antivirus 9 corporate.αν και με ενα απλο σκαναρισμα το βρισκω και το βγαζω αυτο συνεχιζει να ξαναφτιαχνει αρχεια στη registry και στο φακελο system32/adcache.πηγα στις σελιδες της symantec για το πως να το βγαλω τα εκανα ολα ακομα και απο safe mode αλλα αυτο εκει.και ρωταω......μηπως το flashget που εχω ειναι βρωμικο και το εχει μαζι του και πρεπει να βρω καμια αλλη εκδοση πιο καθαρη?τι λετε?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Μιας και "αγορασες" το software "νομιμα" δοκιμασε να "επικοινωνησεις" με το "site" που σου "εδωσε" τον κωδικο και να περασεις καποιον καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 26, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 τι να πω ρε γμτ......θα το βγαλω,θα βαλω καμια παλιοτερη εκδοση και θα δω αν οντως φταιει η καινουρια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάϊος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Με την 1.65 είμαι από τότε που βγήκε χωρίς κανένα πρόβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Ναι κριμα ωραιο προγραμμα αλλα μες τα banners και το εβγαλα. @jax:Ωραια υπογραφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 To banner αυτό είναι ένα απ' τα διαφημιστικά που πετάει το Flashget όταν το λειτουργείς ως ad-ware, δηλ. δεν έχεις πληρώσει (ή "πληρώσει", όπως θέλετε πέστε το) για το registration. Δεν είναι ούτε worm ούτε τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Μάϊος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Βαλτε GetRight ρε.Το ειχα βαλει και εγω παλια και μου εβγαζε κατι μ@μ@κιες και κωλοbanner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Rayden To banner αυτό είναι ένα απ' τα διαφημιστικά που πετάει το Flashget όταν το λειτουργείς ως ad-ware, δηλ. δεν έχεις πληρώσει (ή "πληρώσει", όπως θέλετε πέστε το) για το registration. Δεν είναι ούτε worm ούτε τίποτα άλλο. Α οκ θα το δω!Διευκρυνηση:Μαλλον εννοεις trialware και οχι ad-ware Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Μάϊος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Aν σ'αρεσει τοσο το FlashGet "αγορασε" το Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 26, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 μιας και δεν βρηκα ακρη το εβγαλα.κατεβασα τον νεο firefox με το flashgot plugin το οποιο ειναι πολυ καλο και ησυχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Τα ιδια κι απο εμενα!Εχω και το flashget ομως να δουλευει οκ στον Firefox! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.