Jump to content

Cydoor worm+ Flashget 1.65

greekfragma

Recommended Posts

καλημερα στα καλοπαιδα.

εδω και μερικες μερες εγκατεστησα το νεο φλασγκετ 1.65.

και εκει που ολα ηταν μια χαρα στα windows μου ΤΣΟΥΠ πεταγεται και μια διαφημιση με καζινο 888.πεταγεται μονο οταν εχω ανοιχτο το φλασγκετ και ανα 5 λεπτακια.

απο εργαλεια εχω το ad-aware 1.05 SE της Lavasoft/Microsoft antispyware beta και norton antivirus 9 corporate.αν και με ενα απλο σκαναρισμα το βρισκω και το βγαζω αυτο συνεχιζει να ξαναφτιαχνει αρχεια στη registry και στο φακελο system32/adcache.

πηγα στις σελιδες της symantec για το πως να το βγαλω τα εκανα ολα ακομα και απο safe mode αλλα αυτο εκει.

και ρωταω......μηπως το flashget που εχω ειναι βρωμικο και το εχει μαζι του και πρεπει να βρω καμια αλλη εκδοση πιο καθαρη?

τι λετε?:...:

To banner αυτό είναι ένα απ' τα διαφημιστικά που πετάει το Flashget όταν το λειτουργείς ως ad-ware, δηλ. δεν έχεις πληρώσει (ή "πληρώσει", όπως θέλετε πέστε το) για το registration. Δεν είναι ούτε worm ούτε τίποτα άλλο.

Αρχική απάντηση από Rayden

To banner αυτό είναι ένα απ' τα διαφημιστικά που πετάει το Flashget όταν το λειτουργείς ως ad-ware, δηλ. δεν έχεις πληρώσει (ή "πληρώσει", όπως θέλετε πέστε το) για το registration. Δεν είναι ούτε worm ούτε τίποτα άλλο.

Α οκ θα το δω!

Διευκρυνηση:Μαλλον εννοεις trialware και οχι ad-ware

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.