DarkSaga Οκτώβριος 5, 2005 #141 Οκτώβριος 5, 2005 ΄γιατί ρε φίλε?το καλοκαίρι στρώνανε οπτική στα χανιαστην καλογρέζα 4 λωρίδες μπαλώματα έχουμε στον κεντρικό μια 2004 μια δεη μια τελλας και μια δεν ξέρω τι άλλο....μας παίρνουν τα λεφτά για να κάνουν ανάπτυξη δικτύου άσχημα είναι?θα απιτήσω να βάλουν τα ονοματα όλων μας στα αμαξάκια των τεχνικών,,,, εμεις δεν σπονσοραρουμε?
gtr_84 Οκτώβριος 5, 2005 #142 Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga αθροιστικά απο πολλύς δεν θα έπρεπε να είμαι γεμάτος πάντα?στο Du meter πάιζω περι τα 30-32 να ανησυχώ?to 384/8 δίνει 48! αλλα πόσο κοντά μπορείς να φτάσεις?ποιος είναι ο καλύτερος torrent client? Καλα εισαι!Τωρα για torrent client θα σου ελεγα bitcomet.Ενα site για p2p www.slyck.com
greekfragma Οκτώβριος 5, 2005 Author #143 Οκτώβριος 5, 2005 αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης..........εαν το δικτυο εχει προβλημα δεν θα επρεπε εκτος απο το download speed να επηρεαστει και το upload?γιατι ναι μεν εχω download speed 250kbps (17KB/s) αλλα upload εχω 112kbps(13KB/s) το οποιο ειναι εξαιρετικο.........αυτο δεν ειναι παραξενο?γιατι συμφωνα με την λογικη οταν η ποιοτητα μιας γραμμης ειναι χαμηλη λογικο ειναι να επηρεαζεται αμφιδρομα η ταχυτητα.........
astrolabos Οκτώβριος 5, 2005 #144 Οκτώβριος 5, 2005 Αν δεν απατώμαι ο χαλκός δεν σηκώνει τη συχνότητα στην οποία δουλεύει η dsl; Νομίζω φίλε Γιώργο ότι ο εν λογω κύριος ή ανίδεος είναι, ή σε δούλευε ψιλό γαζί....
greekfragma Οκτώβριος 5, 2005 Author #145 Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:02] Αν δεν απατώμαι ο χαλκός δεν σηκώνει τη συχνότητα στην οποία δουλεύει η dsl; Νομίζω φίλε Γιώργο ότι ο εν λογω κύριος ή ανίδεος είναι, ή σε δούλευε ψιλό γαζί.... για εξηγα το λιγο καλυτερα αντωνη γιατι και εγω απο καλωδιωσεις ειμαι ασχετος και δεν κατεχω πως περνα ενα σημα μεσα απο χαλκο.......
astrolabos Οκτώβριος 5, 2005 #146 Οκτώβριος 5, 2005 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για τα νούμερα, η τεχνολογία dsl στηρίζεται στην διαφορά της συχνότητας μετάδοσης δεδομένων σε σχέση πάντα με τα δεδομένα φωνής. Τα δεδομένα φωνής έχουν συχνότητα γύρω στα 44 Κhz ενώ το dsl χρησιμοποιεί συχνότητες υψηλότερες από αυτές της φωνής, με αποτέλεσμα να μπορούν να επιτευχθούν υψηλότερες ταχύτητες και να μην μπλέκεται η φωνή με τα δεδομένα (όπως συνέβαινε με τον παραδοσιακό τρόπο). Και σύμφωνα με αυτά που είχα διαβάσει, ο χαλκός σηκώνει άνετα τις συχνότητες τις οποίες θέλει η sl να δουλέψει, άρα ο τυπάς σου έλεγε @@
greekfragma Οκτώβριος 5, 2005 Author #147 Οκτώβριος 5, 2005 αρα το προβλημα πιστευεις οτι ειναι καθαρα δσλαμ?
YDinopoulos Οκτώβριος 5, 2005 #149 Οκτώβριος 5, 2005 Κανε το αλλο....Παρε ενα μπαστουνι του γκολφ ή κανα γερο ροπαλο και κομματιασε το dslam της περιοχης(αν ειναι προσβασιμο). Ε....αναγκαστικα θα το αλλαξουνε!
greekfragma Οκτώβριος 5, 2005 Author #150 Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 23:48] Κανε το αλλο....Παρε ενα μπαστουνι του γκολφ ή κανα γερο ροπαλο και κομματιασε το dslam της περιοχης(αν ειναι προσβασιμο). Ε....αναγκαστικα θα το αλλαξουνε! το να βρω που εχουν το παλιοκουτο ειναι το μονο ευκολο.......αλλα λεω να βαλω καμια βομβα με γκαζακι και ρολοι..........να τους πω οτι εχετε 24 ωρες να παραγγειλεται καινουριο δσλαμ κουτι μεχρι να ανατιναχτει το προηγουμενο........
nobig Οκτώβριος 5, 2005 #151 Οκτώβριος 5, 2005 Παίδες δεν νομίζω. Απο τον χαλκό περνάνε κυριλέ οι συχνότητες. Για να αρχίσει να μασάει ο χαλκός πρέπει να μεταβούμε σε μικροκυματικές συχνότητες (1Ghz +) ή τέλος πάντων να ανέβουμε αρκετά πάνω, μόνο τότε έχει τρελέ απώλειες. Η DSL να δουλεύει πάνω απο μερικά Mhz;;; Πληροφοριακά απο το τηλέφωνο (Φωνή) περνάνε μέχρι 3Khz άρα 6Khz BW στο περίπου.Γίωργο μήπως έχεις πολύ θόρυβο; Κάπου στο ADSL είναι ένας τύπος και τα έχει γράψει πολύ ωραία. Με Dial up με πόσο συνδεόσουν;
greekfragma Οκτώβριος 5, 2005 Author #152 Οκτώβριος 5, 2005 με dial-up ημουνα παντα με 52kbps και κατεβαζα με 7-8 σταθερα...........
astrolabos Οκτώβριος 5, 2005 #153 Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από nobig [Χθες, στις 23:55] Παίδες δεν νομίζω. Απο τον χαλκό περνάνε κυριλέ οι συχνότητες. Για να αρχίσει να μασάει ο χαλκός πρέπει να μεταβούμε σε μικροκυματικές συχνότητες (1Ghz +) ή τέλος πάντων να ανέβουμε αρκετά πάνω, μόνο τότε έχει τρελέ απώλειες. Η DSL να δουλεύει πάνω απο μερικά Mhz;;; Πληροφοριακά απο το τηλέφωνο (Φωνή) περνάνε μέχρι 3Khz άρα 6Khz BW στο περίπου. Γίωργο μήπως έχεις πολύ θόρυβο; Κάπου στο ADSL είναι ένας τύπος και τα έχει γράψει πολύ ωραία. Με Dial up με πόσο συνδεόσουν; Χαίρομαι που επαληθεύομαι Ο φράγμας μία χαρά noise έχει άμα κοιτάξεις κάπου έχει ποστάρει φωτό που φαίνεται ο θόρυβος περίπου στα 31 db αν δεν απατώμαι. Πολύ καραγκιόζης του ΟΤΕ πάντως....
greekfragma Οκτώβριος 5, 2005 Author #154 Οκτώβριος 5, 2005 εμενα συνεχιζει να με τρωει το θεμα πολυ σοβαρα ακομα............εαν οντως ειναι προβλημα υποδομης που πιθανολογειτε οτι μπορει να εντοπιστει εκτος της κεντρικης μοναδας DSLAM?
DarkSaga Οκτώβριος 6, 2005 #155 Οκτώβριος 6, 2005 πως τσεκάρεται το θόρυβο?εγώ είμαι με hol 384 απο χτες και όλο το βράδυ είχα μέσο όρο 25ΚΒ/secκρίνοντας απο το τι είχε φέρει το πρωίείναι ανεκτό?μου τι σπάει που αμα δεν είμαι απο πάνω να χώνω αρχεία η να σκαλίζω κάτι βυθίζεται!είναι λογικό η φταίει το sagem?
astrolabos Οκτώβριος 6, 2005 #156 Οκτώβριος 6, 2005 Στο officeconnect που έχω εγώ και ο φράγμας, το λέει στο Dsl status (αν δε με απατάει η μνήμη μου). Στο sagem τωρα, δε ξέρω που μπορεί να βόσκει...
amartolos Οκτώβριος 6, 2005 #157 Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga πως τσεκάρεται το θόρυβο?εγώ είμαι με hol 384 απο χτες και όλο το βράδυ είχα μέσο όρο 25ΚΒ/secκρίνοντας απο το τι είχε φέρει το πρωίείναι ανεκτό?μου τι σπάει που αμα δεν είμαι απο πάνω να χώνω αρχεία η να σκαλίζω κάτι βυθίζεται!είναι λογικό η φταίει το sagem? το δικο μου sagem οταν κατεβαζει με κανενας accelarator πιανει παντα 35-50...τωρα αν ειμαι σε κανενα π2π εξαρταται απο τον χρηστη ..
.38-.45 Οκτώβριος 6, 2005 #159 Οκτώβριος 6, 2005 απλα πραγματα, καποιος εχει λεφτα και πληρωνει 512 γραμμη.
greekfragma Οκτώβριος 6, 2005 Author #160 Οκτώβριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 18:24] απλα πραγματα, καποιος εχει λεφτα και πληρωνει 512 γραμμη. λολ ρε μητσο..........κανονικα αυτο επρεπε να σημαινει........αλλα το λεω ειρωνικα γιατι μεχρι πριν λιγες ωρες μου ξαναεκοψαν την γραμμη και τωρα που επανηλθε ειναι απο οτι φαινεται οκ. ειμαι πολυ περιεργος να δω το βραδυ τι θα παιζει που δεν θα ειναι ωρα αιχμης.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.