ison Οκτώβριος 4, 2005 #121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Χωρις παρεξηγηση ετσι...:flower: Παντως εχω περιεργεια να δω το αν τελικα φταει το dslam ή κατι αλλο ...περιμενουμε "αποτελεσματα" αυριο greekfragma Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2005 Author #122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 8 το βραδυ εχω 204kbps http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=291894#post291894 αυτη τη στιγμη το ρολοι λεει 2:23.........εμενα μου φαινεται οτι και το 512 ειναι πιτα στο δσλαμ μου......και οτι με δουλευουν ψιλο γαζι.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 5, 2005 #123 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Ρε γκρινίαρη, έφτασες στα 45 kb/sec και σκούζεις ακόμα; Περίμενε λίγο και θα φτιάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 5, 2005 #124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Για κάνε κι ένα τεστ εδώ...... http://speedtest.forthnet.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 5, 2005 #125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Πεσμένη μου φαίνεται η Forthnet...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2005 #126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 αν είναι έτσι και με την οτενετ..... τα λεφτα μας πίσω!!!! HOL,SAGEM,πρώτη μέρα πληρους; λειτουργίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2005 #127 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 μπορεί να φατέι κανα usb2.0 που να μην έχω?η τίποτα άλλο απο μεριας μου?Win XP pro Pack2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Οκτώβριος 5, 2005 #128 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 εχεις βαλει φιλτρα σε ΟΛΕΣ τις τηλεφωνικες συσκευες στο σπιτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2005 #129 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 φίλτρο 1 πριν το netmod splitter για την ακρίβεια έστρωσε νομίζω με λίγο burn-in με dc++ ελπίζω restart να χρειαστεί να κάνω μετά απο 3μήνες που θα λήξει η otenet επίσης για την οτενετ ακόμα η γραμμή δεν είναι ενεργή και μετράνε και τις εργάσιμες λίιιιγο περιέργα ενώ δέχτηκαν με φαξ απο το υποκατάστημα του ΟΤΕ της Ν.ιωνίας Δευτρα 23 και ώρα 10! ούτε καν μεσημέρι μετράνε εργάσιμες απο 26 και τσατίζονται κιολας που τηλεφωνώ χωρίς να ΄΄εχει κλείσει το 12ήμερο του κώ.λου! απλα δεν πάνε καλα τα άτομα..... τώρα που έπαιξε η HOL ας ενεργοποιήσουν το τρίμηνο όποτε μαυλώσουν να κερδίσουμε και καμμια βδομάδα νετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2005 #130 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 χρησιμοποιείται κάποιο πρόγραμμα για να κρατάτε στατιστικά σύνδεσης κλπ?upload download σε bytes,throuput και λοιπά ενδιαφέροντα στοιχεία σύνδεσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2005 Author #131 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Να μαι και παλι................μετα και το σημερινο τεσταρισμα στη γραμμη ξαναπηρα τηλεφωνο τον κυριο Βχχχχ στα κεντρικα του Μαρουσιου στο 6115235 και τον οποιο ενημερωσα για το προβλημα κατα την μεταβαση στην 512.Ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπε τα εξης:-Κυριε Σχχχχ αυτη τη στιγμη κοιταζω την κατασταση του δικτυου με βαση τον τηλεφωνικο σας αριθμο.Σας πληροφορω λοιπον οτι το δικτυο σας ειναι απο τα πλεον πεπαλαιωμενα του αδσλ δικτυου.Επισης σας πληροφορω οτι δεν ειστε η μονη περιοχη στο κεντρο της αθηνας με τοσο παλια υποδομη.Η υποδομη αυτη ειναι εξολοκληρου απο χαλκο και μαλιστα με πολλα ''μπαλωματα'' και ''μουφες''.............Ετσι σας συνιστω να επιστρεψετε στην ταχυτητα των 384 καθως με τετοια ποιοτητα δικτυου οσο αυξανεται το bandwidth μιας γραμμης τοσο πιο πολυ ''μπουκωνει'' η γραμμη με αποτελεσμα να εχετε κατα πολυ μειωμενες ταχυτητες.(συνεχιζει λεγοντας)ΕΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΜΒΙΤ ΓΡΑΜΜΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.........(μαλιστα αστειευτηκε κιολας οταν του ειπα τι μπορουμε να κανουμε για να λυθει το προβλημα στις παραπανω ταχυτητες........)-Κυριε Σχχχχ μπορειτε να μετακομισετε............(ουδεν σχολιον....τουλαχιστον δεν γελασα).......και συνεχισε λεγοντας οτι ''εννοειται οτι αστειευομαι''νταξ εγω μετα απο τοσους μηνες παλι καλα που εχω βρει την ψυχραιμια μου και δεν δινω σημασια σε τετοια αστειακια......ισως παλιοτερα να ειχα τελειως αλλη αντιμετωπιση στο αστειακι..............(συνεχιζει το λογο του)-Κυριε Σχχχχχ αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενετε να αναβαθμιστει το δικτυο και να αλλαξει ο χαλκος σε οπτικη ινα.μεχρι τοτε θα πρεπει να κανετε υπομονη με την 384 γιατι οτιδηποτε ταχυτερο δοκιμασετε η γραμμη σας θα ''μπουκωνει''μετα απο τον παραπανω διαλογο και λιγο πριν κλεισουμε του εξηγησα οτι σαν καταναλωτης θα προσπαθησω μαζικα με αλλους στην περιοχη μου να διεκδικησουμε οτι μπορουμε μεσω μαζικης καταγγελιας στην ΕΕΤΤ.μου απαντησε οτι-σαφως και να το κανετε και καλως το κανετε μαζικα και οχι μεμονομενα που δεν θα σας εβγαζε πουθενα.-ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Βχχχχχχ και για την ενημερωση που μου κανατε.-παρακαλω.......καλημερα σας..........[ΚΛΙΚ]μετα λοιπον και απο αυτο το διαλογο οπως καταλαβατε εκανα αιτηση στο 134 να επιστρεψει η γραμμη μου στο 384 και το οποιο θα γινει αυριο μιας και λογω της ασχημης εξελιξης πηρα προτεραιοτητα απο αλλους καταναλωτες που απλα ζητησαν μεταφορα χωρις να δηλωσουν καποιο προβλημα............μεσα στις επομενες μερες θα βρω χρονο να περασω και απο τον ΟΤΕ Καρολου να δω εκει τι σχεδια εχουν για το μελλον της αναβαθμισης της περιοχηςμελημα μου αυτη τη στιγμη ειναι να μπορεσω να οργανωσω οσο γινεται τους θιγομενους απο αυτη την κατασταση στην περιοχη μου και να πιεσουμε οπως μπορουμε (με προσφυγες στην ΕΕΤΤ ή αλλου) για πληρη αναβαθμιση του δικτυου της γυρω περιοχης.το ποστ αυτο θα μεταφερθει σε αρκετα φορουμ αυτουσιο ωστε να το δει οποιος ανηκει στο DSLAM ΚΟΛΩΝΟΥ.....παρακαλω οποιον ειναι στο συγκεκριμενο δσλαμ ή στις περιοχες σεπολιων/κολωνου/μπουρναζιου να επικοινωνησει μαζι μου μεσω e-mail στο greekfragma21@yahoo.gr Ευχαριστω ολους για την προσοχη σας και ελπιζω αυτο το ποστ να γινει αφορμη για περισσοτερη οργανωση απο την πλευρα των απλων πωλητων απεναντι σε μονοπωλιακες τακτικες που το μονο που καταφερνουν ειναι να μενει στασιμη η ελληνικη διαδικτυακη κοινοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2005 #132 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 δεν είμαι κολωνό αλλα αν μπορώ να βοηθήσω κάπως μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 5, 2005 #133 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Εγώ που είμαι και στο ίδιο κέντρο αν οργανωθεί κάτι είμαι σίγουρα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 5, 2005 #134 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga χρησιμοποιείται κάποιο πρόγραμμα για να κρατάτε στατιστικά σύνδεσης κλπ?upload download σε bytes,throuput και λοιπά ενδιαφέροντα στοιχεία σύνδεσης? dumeter .google itΑρχική απάντηση από greekfragma Να μαι και παλι................μετα και το σημερινο τεσταρισμα στη γραμμη ξαναπηρα τηλεφωνο τον κυριο Βχχχχ στα κεντρικα του Μαρουσιου στο 6115235 και τον οποιο ενημερωσα για το προβλημα κατα την μεταβαση στην 512.Ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπε τα εξης:-Κυριε Σχχχχ αυτη τη στιγμη κοιταζω την κατασταση του δικτυου με βαση τον τηλεφωνικο σας αριθμο.Σας πληροφορω λοιπον οτι το δικτυο σας ειναι απο τα πλεον πεπαλαιωμενα του αδσλ δικτυου.Επισης σας πληροφορω οτι δεν ειστε η μονη περιοχη στο κεντρο της αθηνας με τοσο παλια υποδομη.Η υποδομη αυτη ειναι εξολοκληρου απο χαλκο και μαλιστα με πολλα ''μπαλωματα'' και ''μουφες''.............Ετσι σας συνιστω να επιστρεψετε στην ταχυτητα των 384 καθως με τετοια ποιοτητα δικτυου οσο αυξανεται το bandwidth μιας γραμμης τοσο πιο πολυ ''μπουκωνει'' η γραμμη με αποτελεσμα να εχετε κατα πολυ μειωμενες ταχυτητες.(συνεχιζει λεγοντας)ΕΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΜΒΙΤ ΓΡΑΜΜΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.........(μαλιστα αστειευτηκε κιολας οταν του ειπα τι μπορουμε να κανουμε για να λυθει το προβλημα στις παραπανω ταχυτητες........)-Κυριε Σχχχχ μπορειτε να μετακομισετε............(ουδεν σχολιον....τουλαχιστον δεν γελασα).......και συνεχισε λεγοντας οτι ''εννοειται οτι αστειευομαι''νταξ εγω μετα απο τοσους μηνες παλι καλα που εχω βρει την ψυχραιμια μου και δεν δινω σημασια σε τετοια αστειακια......ισως παλιοτερα να ειχα τελειως αλλη αντιμετωπιση στο αστειακι..............(συνεχιζει το λογο του)-Κυριε Σχχχχχ αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενετε να αναβαθμιστει το δικτυο και να αλλαξει ο χαλκος σε οπτικη ινα.μεχρι τοτε θα πρεπει να κανετε υπομονη με την 384 γιατι οτιδηποτε ταχυτερο δοκιμασετε η γραμμη σας θα ''μπουκωνει''μετα απο τον παραπανω διαλογο και λιγο πριν κλεισουμε του εξηγησα οτι σαν καταναλωτης θα προσπαθησω μαζικα με αλλους στην περιοχη μου να διεκδικησουμε οτι μπορουμε μεσω μαζικης καταγγελιας στην ΕΕΤΤ.μου απαντησε οτι-σαφως και να το κανετε και καλως το κανετε μαζικα και οχι μεμονομενα που δεν θα σας εβγαζε πουθενα.-ευχαριστω για τον χρονο σας κυριε Βχχχχχχ και για την ενημερωση που μου κανατε.-παρακαλω.......καλημερα σας..........[ΚΛΙΚ]μετα λοιπον και απο αυτο το διαλογο οπως καταλαβατε εκανα αιτηση στο 134 να επιστρεψει η γραμμη μου στο 384 και το οποιο θα γινει αυριο μιας και λογω της ασχημης εξελιξης πηρα προτεραιοτητα απο αλλους καταναλωτες που απλα ζητησαν μεταφορα χωρις να δηλωσουν καποιο προβλημα............μεσα στις επομενες μερες θα βρω χρονο να περασω και απο τον ΟΤΕ Καρολου να δω εκει τι σχεδια εχουν για το μελλον της αναβαθμισης της περιοχηςμελημα μου αυτη τη στιγμη ειναι να μπορεσω να οργανωσω οσο γινεται τους θιγομενους απο αυτη την κατασταση στην περιοχη μου και να πιεσουμε οπως μπορουμε (με προσφυγες στην ΕΕΤΤ ή αλλου) για πληρη αναβαθμιση του δικτυου της γυρω περιοχης.το ποστ αυτο θα μεταφερθει σε αρκετα φορουμ αυτουσιο ωστε να το δει οποιος ανηκει στο DSLAM ΚΟΛΩΝΟΥ.....παρακαλω οποιον ειναι στο συγκεκριμενο δσλαμ ή στις περιοχες σεπολιων/κολωνου/μπουρναζιου να επικοινωνησει μαζι μου μεσω e-mail στο greekfragma21@yahoo.gr Ευχαριστω ολους για την προσοχη σας και ελπιζω αυτο το ποστ να γινει αφορμη για περισσοτερη οργανωση απο την πλευρα των απλων πωλητων απεναντι σε μονοπωλιακες τακτικες που το μονο που καταφερνουν ειναι να μενει στασιμη η ελληνικη διαδικτυακη κοινοτητα Αν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως...καλο κουραγιο(σημ...απαραδεκτα πραγματα ΟΥΓΚΑΝΤΑ rules) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 5, 2005 #135 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Forthnet adsl in a box 384 με το Crypto F200 στην Καβάλα. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2005 #136 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 με πόσο κατεβάζετε απο dc++ η λοιπά προγράμματα? με 384 γραμμές/συνδέσεις παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 5, 2005 #137 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga με πόσο κατεβάζετε απο dc++ η λοιπά προγράμματα? με 384 γραμμές/συνδέσεις παρακαλώ Εξαρτάτε με πόσο ανεβάζει ο άλλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 5, 2005 #138 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 αθροιστικά απο πολλύς δεν θα έπρεπε να είμαι γεμάτος πάντα?στο Du meter πάιζω περι τα 30-32 να ανησυχώ?to 384/8 δίνει 48! αλλα πόσο κοντά μπορείς να φτάσεις?ποιος είναι ο καλύτερος torrent client? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2005 Author #139 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 η συνεχεια του θεματος εδω.πιστευω οτι θα το δουν αρκετοι και τελικα κατι θα καταφερουμεhttp://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=353244#post353244 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 5, 2005 #140 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma-Κυριε Σχχχχχ αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενετε να αναβαθμιστει το δικτυο και να αλλαξει ο χαλκος σε οπτικη ινα. AXAXAXAXAXAXA εγω γελασα με το αστειο της οπτικης ινας στην ελλαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.