astrolabos Οκτώβριος 4, 2005 #81 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 βάλτο σε άλλη πόρτα ρε να δείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2005 Author #82 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 17:49] βάλτο σε άλλη πόρτα ρε να δείς εν κατεχω πραμα......... καμια βοηθεια?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 4, 2005 #83 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Βρε έχεις φάει "πόρτα" απ'τον ΟΤΕ και δεν το'χεις πάρει χαμπάρι..... Το ξαναλέω........otenet = 112 , HOL = 311.......με 384άρα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2005 Author #84 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Hellas On Line εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 4, 2005 #85 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 στη γειτονια σοθ ξερεις κανεναν με γραμμη να ρωτησεις ποσο παει σε εκεινον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2005 Author #86 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:16] στη γειτονια σοθ ξερεις κανεναν με γραμμη να ρωτησεις ποσο παει σε εκεινον? με 512 κανεναν.2-3 ειναι με 384.παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε για τι σπασιμο μιλαμε......προσπαθω να δω νεες απαντησεις στο φορουμ και κανει 4πλασιο χρονο με πριν............:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 4, 2005 #87 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 reset μου φαινεται θελει η γραμμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2005 Author #88 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:23] reset μου φαινεται θελει η γραμμη. αλλο ενα τεστακι το οποιο εκανα 1 ωρα μετα απο τα προηγουμενα να δω μπας και ηταν προβλημα χρονικης συμπτωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 4, 2005 #89 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Μιας και είμαι και γω σε αυτό το Dslam σε 512 πλέον να πω τα εξής. Ξέρω πως το να σου προτείνουν σαν λύση να κάνεις 512 τη γραμμή είναι απαράδεκτο. Επειδή όμως να αλλάξεις όλον τον ΟΤΕ δεν γίνεται, εγώ έκανα την αναβάθμιση σε 512 και ηρέμησα. Πιάνω με Hol 384 επιτέλους 40άρια σε Βittorrent και μπορώ να κάνω audio chat σαν άνθρωπος με μηδενικό lag. 6 Ευρώ παραπάνω με μεγάλο όφελος για την γραμμή μου και την ψυχική μου ηρεμία θεωρώ πως δεν είναι πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Οκτώβριος 4, 2005 #90 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Revils Μιας και είμαι και γω σε αυτό το Dslam σε 512 πλέον να πω τα εξής. Ξέρω πως το να σου προτείνουν σαν λύση να κάνεις 512 τη γραμμή είναι απαράδεκτο. Επειδή όμως να αλλάξεις όλον τον ΟΤΕ δεν γίνεται, εγώ έκανα την αναβάθμιση σε 512 και ηρέμησα. Πιάνω με Hol 384 επιτέλους 40άρια σε Βittorrent και μπορώ να κάνω audio chat σαν άνθρωπος με μηδενικό lag. 6 Ευρώ παραπάνω με μεγάλο όφελος για την γραμμή μου και την ψυχική μου ηρεμία θεωρώ πως δεν είναι πολλά. Εεπ, τι έγινε; Έφυγε το lag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 4, 2005 #91 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Fragma, ρε συ μπας και έχεις βάλει τις βλακείες του nvidia firewall πάνω? έτρωγε και μένα κάτι παρόμοιες φρίκες στην αρχή, μέχρι που το σούταρα και κράτησα μόνο τον driver της κάρτας δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2005 #92 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Revils Μιας και είμαι και γω σε αυτό το Dslam σε 512 πλέον να πω τα εξής. Ξέρω πως το να σου προτείνουν σαν λύση να κάνεις 512 τη γραμμή είναι απαράδεκτο. Επειδή όμως να αλλάξεις όλον τον ΟΤΕ δεν γίνεται, εγώ έκανα την αναβάθμιση σε 512 και ηρέμησα. Πιάνω με Hol 384 επιτέλους 40άρια σε Βittorrent και μπορώ να κάνω audio chat σαν άνθρωπος με μηδενικό lag. 6 Ευρώ παραπάνω με μεγάλο όφελος για την γραμμή μου και την ψυχική μου ηρεμία θεωρώ πως δεν είναι πολλά. Δεν ειναι σωστη λυση ομως! Καταγελια απο εμενα παντως !!! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2005 Author #93 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 20:03] Fragma, ρε συ μπας και έχεις βάλει τις βλακείες του nvidia firewall πάνω? έτρωγε και μένα κάτι παρόμοιες φρίκες στην αρχή, μέχρι που το σούταρα και κράτησα μόνο τον driver της κάρτας δικτύου. οχι ρουτακο μ.............δεν εχω βαλει κανενα firewall επανω.μονο ο νορτονας 10 κορπορεητ τρεχει επανω και το ανταγουερ....... παρτε ακομα ενα σπιντ τεστ........πριν λιγο με πηραν απο τον οτε και μου παν οτι εκαναν ρισετ την γραμμη απο το 121.με ρωτησε εαν το προβλημα παραμενει και ειπα ναι.....τεσπα αυριο τα μεγαλα νεα.....που θα μιλησω με τον κυριο Β. στα κεντρικα των δσλαμ στο μαρουσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 4, 2005 #94 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Βάλε την κάρτα δικτυου σε άλλο μπριζάκι στο router σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2005 Author #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:20] Βάλε την κάρτα δικτυου σε άλλο μπριζάκι στο router σου! αυτο το σπιντ τεστ εγινε με την 2η θυρα δικτυου στο ρουτερ:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Οκτώβριος 4, 2005 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Για δοκίμασε και εδώ. Στον europe εννοείται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 4, 2005 Author #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 20:35] Για δοκίμασε και εδώ. Στον europe εννοείται... :rant:φτανουν για σημερα τα σπιντ τεστ........φτανει γιατι θα σπασω τιποτα.....:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 4, 2005 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 20:05] Δεν ειναι σωστη λυση ομως! Καταγελια απο εμενα παντως !!! :devil: Δυστυχώς δεν έχω καμία διάθεση να μπλέΞω με τον ΟΤΕ για κάτι για το οποίο έχω δίκιο αλλά δεν πρόκειται να βγάλω άκρη και να δικαιωθώ. ΑΝ γίνει μαζικά, ναι, αλλά μεμονωμένα το δίκιο σου δεν το βρίσκεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 4, 2005 #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 20:35] Για δοκίμασε και εδώ. Στον europe εννοείται... 320 από δώ..........με HOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Οκτώβριος 4, 2005 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Βρε Greekfragma.... είσαι σίγουρος ότι πέφτεις στα DSLAM της Καρόλου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.