Jump to content

---ΕΝΑΣ ΝΤΑΒΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ(λεγε με ΟΤΕ)>>>MAJOR και FINAL UPDATE<<<---

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:16]

στη γειτονια σοθ ξερεις κανεναν με γραμμη να ρωτησεις ποσο παει σε εκεινον?

με 512 κανεναν.2-3 ειναι με 384.

παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε για τι σπασιμο μιλαμε......προσπαθω να δω νεες απαντησεις στο φορουμ και κανει 4πλασιο χρονο με πριν............:rant:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 18:23]

reset μου φαινεται θελει η γραμμη.

αλλο ενα τεστακι το οποιο εκανα 1 ωρα μετα απο τα προηγουμενα να δω μπας και ηταν προβλημα χρονικης συμπτωσης

post-596-1416072226,3998_thumb.jpg

Μιας και είμαι και γω σε αυτό το Dslam σε 512 πλέον να πω τα εξής. Ξέρω πως το να σου προτείνουν σαν λύση να κάνεις 512 τη γραμμή είναι απαράδεκτο. Επειδή όμως να αλλάξεις όλον τον ΟΤΕ δεν γίνεται, εγώ έκανα την αναβάθμιση σε 512 και ηρέμησα. Πιάνω με Hol 384 επιτέλους 40άρια σε Βittorrent και μπορώ να κάνω audio chat σαν άνθρωπος με μηδενικό lag. 6 Ευρώ παραπάνω με μεγάλο όφελος για την γραμμή μου και την ψυχική μου ηρεμία θεωρώ πως δεν είναι πολλά.

Αρχική απάντηση από Revils

Μιας και είμαι και γω σε αυτό το Dslam σε 512 πλέον να πω τα εξής. Ξέρω πως το να σου προτείνουν σαν λύση να κάνεις 512 τη γραμμή είναι απαράδεκτο. Επειδή όμως να αλλάξεις όλον τον ΟΤΕ δεν γίνεται, εγώ έκανα την αναβάθμιση σε 512 και ηρέμησα. Πιάνω με Hol 384 επιτέλους 40άρια σε Βittorrent και μπορώ να κάνω audio chat σαν άνθρωπος με μηδενικό lag. 6 Ευρώ παραπάνω με μεγάλο όφελος για την γραμμή μου και την ψυχική μου ηρεμία θεωρώ πως δεν είναι πολλά.

Εεπ, τι έγινε; Έφυγε το lag?:D

Fragma, ρε συ μπας και έχεις βάλει τις βλακείες του nvidia firewall πάνω? έτρωγε και μένα κάτι παρόμοιες φρίκες στην αρχή, μέχρι που το σούταρα και κράτησα μόνο τον driver της κάρτας δικτύου.

Αρχική απάντηση από Revils

Δεν ειναι σωστη λυση ομως! Καταγελια απο εμενα παντως !!! :devil:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 20:03]

Fragma, ρε συ μπας και έχεις βάλει τις βλακείες του nvidia firewall πάνω? έτρωγε και μένα κάτι παρόμοιες φρίκες στην αρχή, μέχρι που το σούταρα και κράτησα μόνο τον driver της κάρτας δικτύου.

οχι ρουτακο μ.............δεν εχω βαλει κανενα firewall επανω.μονο ο νορτονας 10 κορπορεητ τρεχει επανω και το ανταγουερ.......

παρτε ακομα ενα σπιντ τεστ........πριν λιγο με πηραν απο τον οτε και μου παν οτι εκαναν ρισετ την γραμμη απο το 121.με ρωτησε εαν το προβλημα παραμενει και ειπα ναι.....τεσπα αυριο τα μεγαλα νεα.....που θα μιλησω με τον κυριο Β. στα κεντρικα των δσλαμ στο μαρουσι.:mad:

post-596-1416072226,9691_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 20:05]

Δεν ειναι σωστη λυση ομως! Καταγελια απο εμενα παντως !!! :devil:

Δυστυχώς δεν έχω καμία διάθεση να μπλέΞω με τον ΟΤΕ για κάτι για το οποίο έχω δίκιο αλλά δεν πρόκειται να βγάλω άκρη και να δικαιωθώ. ΑΝ γίνει μαζικά, ναι, αλλά μεμονωμένα το δίκιο σου δεν το βρίσκεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.