Jump to content

---ΕΝΑΣ ΝΤΑΒΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ(λεγε με ΟΤΕ)>>>MAJOR και FINAL UPDATE<<<---

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Μπας και εχεις dfi?

Το λεω γιατι αν εχεις βαλει το utp στο nvidia lan (μπακαλε αλλα καταλαβαινεις τι εννοω) εχουν αναφερθει πολλα προβληματα...χρησιμοποιησε την αλλη on board θυρα ...

Επισης τι router έχεις smc? αν κρινω απο τις εικονες?

Τα dns τα εχει βαλει και στο pc και στην καρτα δικτυου?

Εχεις ορισει εσυ Ip ή το κανει ο router αυτοματα?

Το firewall του router ειναι κλειστο ή ανοιχτο?

Κανε και κανα firm update....

Παντως κατι μου λει οτι ισως και να φταιει η καρτα δικτυου...

Aν είναι αυτό που έδινε παλιά η Vivodi δεν έχεις και πολλά να ρυθμίσεις. Όπως το ρύθμιζες και για τη Vivodi, μόνο τους κωδικούς αλλάζεις.

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 22:28]

Βρε Greekfragma.... είσαι σίγουρος ότι πέφτεις στα DSLAM της Καρόλου??

Κολωνου.210-512ΧΧΧΧ ειναι το τηλ μου.Καρολου ειναι το υποκαταστημα του ΟΤΕ που ανηκω.

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 22:51]

Μπας και εχεις dfi?

Το λεω γιατι αν εχεις βαλει το utp στο nvidia lan (μπακαλε αλλα καταλαβαινεις τι εννοω) εχουν αναφερθει πολλα προβληματα...χρησιμοποιησε την αλλη on board θυρα ...

Επισης τι router έχεις smc? αν κρινω απο τις εικονες?

Τα dns τα εχει βαλει και στο pc και στην καρτα δικτυου?

Εχεις ορισει εσυ Ip ή το κανει ο router αυτοματα?

Το firewall του router ειναι κλειστο ή ανοιχτο?

Κανε και κανα firm update....

Παντως κατι μου λει οτι ισως και να φταιει η καρτα δικτυου...

ναι εχω DFI και ναι στο nvidia lan ειναι το καλωδιο......την αλλη την εχω κλειστη μεσα απο bios

το ρουτερακι ειναι το ''3COM OfficeConnect ADSL Wireless 11g Firewall router''

τα dns ειναι στο automatic by ISP.

το firewall του ρουτερ ειναι κλειστο.(γενικα δεν εχω στο πισι firewall)

παντως αυτα που μου λες για τα 1α δεν πρεπει να ισχυουν.........πριν λιγες ωρες δηλαδη δουλευε και σημερα που αναβαθμιστηκε η συνδεση δεν δουλευει?

και τελος το ρουτερακι εχει το τελευταιο firmware:blink:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 23:03]

Κολωνου.210-512ΧΧΧΧ ειναι το τηλ μου.Καρολου ειναι το υποκαταστημα του ΟΤΕ που ανηκω.

ναι εχω DFI και ναι στο nvidia lan ειναι το καλωδιο......την αλλη την εχω κλειστη μεσα απο bios

το ρουτερακι ειναι το ''3COM OfficeConnect ADSL Wireless 11g Firewall router''

τα dns ειναι στο automatic by ISP.

το firewall του ρουτερ ειναι κλειστο.(γενικα δεν εχω στο πισι firewall)

παντως αυτα που μου λες για τα 1α δεν πρεπει να ισχυουν.........πριν λιγες ωρες δηλαδη δουλευε και σημερα που αναβαθμιστηκε η συνδεση δεν δουλευει?

και τελος το ρουτερακι εχει το τελευταιο firmware:blink:

Εκεί στις ρυθμίσεις του firewall, εκεί που λέει ADSL status κάπου αναφέρει και το θόρυβο. Εσένα τι θόρυβο σου λέει;

Ρε Γιώργο αφού όταν άλλαξες πορτά στο router, το connection speed διπλασιάστηκε. Δεν δοκιμάζεις και τις άλλες πόρτες του router, άλλη κάρτα δικτύου ή και ακόμα άλλο modem;

@ison: Δεν το είχα προσέξει, thnx για το link ;)

Τα καλά της επαρχίας. Δοκίμασες καμμία άλλη κάρτα δικτύου ή να αλλάξεις πόρτα στο routerάκι;

ρε μη μου χαλατε το θρεντ.............ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣ>>>>>οταν πειναω παιζεται με εμοτικον με γυρους....οταν δεν εχω δσλ παιζετε με σπιντ τεστερς..........μονο τα μαστιγια λειπουν:cry:

Με ολο το σεβασμο για το φιλο γιωργο...καποιος ειπε κατι για επαρχια :p

HOL 384/128 smc 7904 wbra(wifi router) To πρωτο απο ευρωπη το αλλο απο εξωτερικο(φανταζομαι)

post-1146-1416072227,8762_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.