Kostas1010 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2005 παιδιά γεια χαρα. Εχω εναν 3000 athlon 64 winchester πυρηνας και προσπάθησα και εγω να ασχοληθώ λίγο με το σπορ..του o/c. Αμ δε..ομως...Ξεκίνησα λίγο και σιγά σιγά με πολλαπλασιαστή, ή με τη συχνότητα του cpu ..αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ο cpu παραμένει ως έχει πάντα, δηλαδή με fsb 200 MHz και πολλαπλασιαστή Χ9 νομίζω..ναι σύμφωνα με το cpuz που μου λεει τις πληροφορίες. Τι λέτε να φταίει και δεν γίνεται η δουλειά? Η μητρική είναι η gigabyte K8NS ULTRA με το nforce 3. Δεν νομίζω ότι μπορεί να φταίει η μητρική. Να σας πω ακόμα ότι έχω δυο ζευγάρια μνήμες των 512 ΜΒ κάθε ζευγάρι, αλλά με τη διαφορά ότι το ένα ζευγάρι ειναι kingston 333 MHz και το άλλο ένα ζευγάρι no name στα 266 ΜΗz, που σαν σύνολο (1 γιγα) δηλαδή, δουλεύουν στα 266 MHz..Λέτε να φταίει αυτό?....Καμμία βοήθεια please?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Οι Α64 μη-FX είναι κλειδωμένοι προς τα πάνω, μπορείς να χρησιμοποιείς από 9x και κάτω στον 3000+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.