AlienHack Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2005 Καλημερα, ψαχνωντας εχθες για το γραφειο της αθηνας 2 οθονες προσ αντικατασταση 2 παλιων crt 14" που τα τιναξαν επεσα πανω σε αυτες τις TFT. http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=890&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3Η τιμη ειναι πολυ καλη για TFT εστω και αν ειναι μονο 15". Πηγα πηρα 2 απο το πλαισιο (μου τις εφεραν απο τις αποθηκες σημερα γιατι εκει ειχαν τις 2 τελευταιες) . Τις εγκατεστησα στο γραφειο και ο ενθουσιασμος απο το προσοπικο ηταν εντονος. Πολυ καλη αποδοση. Αφου με εβαλαν και πηγα πηρα και μια τριτη απο ενα αλλο καταστημα του πλαισιου (καθοτι εχουν σχεδον τελειοσει απο ολα τα αλλα) . Καλα χρωματα, λιγο παραπανω φωτεινη αποτι πρεπει αλλα αυτο ρυθμιζεται. Καλη επιλογη για φτηνη TFT... A και απο design πανεμορφη και παναλαφρη...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Πολυ καλη οθονουλα! Εχει και καλη τιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάϊος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 εγω το καθιέρωσα πια. στους πελατες μου δινω τετοιες. Χθες που πουλησα ενα pc τετοια εβαλα. Πολυ καλη τιμη και ο πελατης ενθουσιάζεται και μονο που εχει το συστημα του TFT 15'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 εγω εχω μια ag neovo F17B η οποια δουλευει αψογα εδω και 3 περιπου χρονια...οταν την ειχα παρει εκανε περιπου 850 ευρω...αλλα ουτε ενα καμμενο πιξελ ουτε το παραμικρο προβλημα...παιζει οπως την πρωτη μερα...βεβαια θα μπορουσε να ηταν καλυτερο το backlight αλλα μιλαμε για οθονη που αγοραστηκε στην αρχη των tft...λογικο ειναι να εχει προβληματακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Ενας φίλος έχει 19αρα neovo και είναι τέλεια! Σε ραλάκια και με παλιά κάρτα γραφικών δεν παρατήρησα το παραμικρό πρόβλημα. Τα χρώματα είναι ΤΕΛΕΙΑ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Ε...."για μεσ' στου σπιτ" που λένε...καλή είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.