Elu Thingol Μάϊος 25, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Σε ενα εκατοστο ναναι μικροτερη η διατομη παει η ροη...ολο το συστημα αποκτα την ροη που θα ειχε ακομα και αν ολο το συστημα ηταν μικροτερης διαμετρου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 25, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Σύμφωνοι, αλλά μετά δεν χαλάει πάλι η ροή; Θα έχω 1/2 ίντσα από τη σωλήνα και και θα μπαίνει στο ψυγείο όπου είναι 1/4 ίντσας. Η διάμετρος του σπειρώματος δεν αλλάζει. Πες ότι βάζω εγώ ρακόρ 1/2 ίντσα για να συνδέσω σωλήνες 1/2 ίντσα. Στο σημείο που είναι το σπείρωμα, θα γίνεται από 1/2 σε 1/4. Δεν ξέρω αν με πιάνεις... δεν γινεται 1/4το σπειρωμα ειναι 1/4...η διαμετρος του ρακορ εσωτερικα ειναι γυρω στα 9.5μμ...οπως και στα μπλοκ του 11....απο οτι λενε τα παιδια και ο 11 δεν παιζει τοσο ρολο...μια χαρα ειναι η διαμετρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάϊος 26, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Τελικα η αντλια που έχω δεν κανει γιατι οπως λετε θα πρεπει να βγαζει πανω απο 100l\h ενω η δικια μου, που μολις την μετρησα, βγαζει μονο 40l\h!!! οποτε ειμαι και για αντλια! Ακουω προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 26, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 λογικό και επόμενο σε σκούπες οικιακής χρήσεως δεν έχουν σαν σκοπό να μετακινουν τεράστια ποσά , άντε 4-5 λίτρα που είναι ένα πλύσιμο με την σκούπα , , απο θόρυβο δεν μάς είπες τι κάνει :D . Λοιπόν φίλε με μία l20 για αρχή εισαι γάτα , φθηνή - καλή , και με φθηνα ανταλακτικά και ευκολόπρόσιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάϊος 26, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 απο θορυβο θα νομιζουν οι γειτονες οτι βαζει σκουπα ολη μερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάϊος 26, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Οχι απο θόρυβο και εγω εντυποσιάστικα παρα πολυ λιγο, λιγοτερο και απο το fan του cpu!! Μαλλον γιαυτο ειναι και τοσο αδύναμη και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω, ειναι και πολυ μικρη, λιγο μεγαλυτερη απο ενα αυγό!. Οταν λες φιλε Athens2004 αντλια l20 τι εννοεις? απο που και ποσο?????? Φωτίστε με παιδιά γιατί μιλάμε για πολυ ασχετο...:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 26, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 την L20 την βρισκεις σε πετσοπ και κανει γυρω στα 25-30ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 26, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Οι πιο συνηθισμένες (φυγοκεντρικές) αντλίες για υδρόψυξη είναι:Α) Hydor (http://www.hydor.it)Hydor L20 (700 λίτρα/ώρα)Hydor L30 (1200 λίτρα/ώρα)Β) Eheim (http://www.eheim.com)Eheim 1048 (600 λίτρα/ώρα)Eheim 1250 (1200 λίτρα/ώρα)Eheim 1060 (2280 λίτρα/ώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάϊος 30, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Εγω δεν ησυχαζα αν δεν εβρισκα αντλια απο καποια ηλ. συσκευη και οχι μια ετοιμη απο το εμποριο. Ετσι εψαξα και βρηκα μια απο ενα πλυντηριο ρουχων!! η οποια ομως δεν ειναι ακριβως αντλια αλλα προοθητης δηλ. δεν ρουφαει νερο αλλα μονο το σπρωχνει. Ειναι πολυ δυνατη και αθορυβη!! για ψυγειο πηρα απο μια μαντρα επειδη δεν ηθελα να ξοδεψω πολλα λεφτα. εξωτερικα φαινετα καλο, ειναι 18χ14χ4 και θα του βαλω εναν 12καρη φαν θα ειναι ενταξη?? Και κατι ακομα ο eleven (11) εχει μαγαζι?? αν ναι που? στην ιστιοσελιδα του γιατι δεν βγαινουν oι πληροφιριες για την εγκατασταση των block? block για s939 εχει?? ποσο περιπου? Ξερω πολλες ερωτησεις αλλα καποιος πρεπει να μου τις λυσει... απο εδω και περα αρχιζει το project οποτε θα με χασετε για λιγες μερες:clap: :banging: ενταξη μην χαιρεστε και τοσο πολυ!! θα επιστρεψω soon με περισσοτερς αποριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Ιούνιος 1, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 ΑΝΤΕ ΡΕ παιδια ας απαντησει καποιος στις ερωτησεις μου. ενα block απο τον eleven θελω να παρω και δεν ξερω πως Βοηθηστε λιγο. Επαρχια βλεπετε... Και κατι αλλο το ψυγειο που εχω ειναι αλουμινενιο θα ειναι καλυτερα να παρω και αλουμινενιο block?? Aς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 1, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Reaper Εγω δεν ησυχαζα αν δεν εβρισκα αντλια απο καποια ηλ. συσκευη και οχι μια ετοιμη απο το εμποριο. Ετσι εψαξα και βρηκα μια απο ενα πλυντηριο ρουχων!! η οποια ομως δεν ειναι ακριβως αντλια αλλα προοθητης δηλ. δεν ρουφαει νερο αλλα μονο το σπρωχνει. Ειναι πολυ δυνατη και αθορυβη!! για ψυγειο πηρα απο μια μαντρα επειδη δεν ηθελα να ξοδεψω πολλα λεφτα. εξωτερικα φαινετα καλο, ειναι 18χ14χ4 και θα του βαλω εναν 12καρη φαν θα ειναι ενταξη?? Και κατι ακομα ο eleven (11) εχει μαγαζι?? αν ναι που? στην ιστιοσελιδα του γιατι δεν βγαινουν oι πληροφιριες για την εγκατασταση των block? block για s939 εχει?? ποσο περιπου? Ξερω πολλες ερωτησεις αλλα καποιος πρεπει να μου τις λυσει... απο εδω και περα αρχιζει το project οποτε θα με χασετε για λιγες μερες:clap: :banging: ενταξη μην χαιρεστε και τοσο πολυ!! θα επιστρεψω soon με περισσοτερς αποριες απο ψυγειο καλητερα αποδοτικα θα ηταν χαλκινο αλλα το αλουμινενιο με χαλκινο μπλοκ θα εχεις προβλημα. αλουμινενια μπλοκ δεν ξερω αν φτιαχνει κανεις. απο αντλια πηγενε σε μια hydor L25 ειναι πολυ καλη και φτινει οσο για τον eleven αρκη να του στηλεις ενα pm και θα σε κατατοπισει πληρος σε οτι θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Ιούνιος 1, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Ευχαριστω πολυ D.J.AleXXX_gr. Τωρα τερμα οι ερωτησεις και με τα μουτρα στη δουλεια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.