alGaLoRd-VK Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2005 Ψάχνω για backplate μητρικής socket 939 ή socket 754. Backplate εννοώ το μεταλλικό εξάρτημα που βρίσκετε κάτω από την μητρική και στερεώνεται επάνω του η ψήκτρα. Παρέλαβα μητρική από επιστροφή RMA και δεν το είχε επάνω. Επικοινώνησα με το e-shop, από οπου αγοράστηκε η μητρική, πάνω από 3 φορές και υποτίθεται ότι ακόμα ψάχνουν για βρουν ένα και να μου στείλουν. Έχει περάσει πάνω από 1,5 μήνας ρε παιδιά και ακόμα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη μητρική μου.Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να πουλάει κάτι τέτοιο?Αν κάποιος έχει κάποιο backplate το οποίο του περισσεύει, αν θέλει μπορεί να μου το στείλει με δικά μου έξοδα αποστολής.To email της αντιπροσωπιας της MSI στην Ελλάδα πιό είναι ξέρει κανείς? (Να στείλω και εκει ενα mail) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάϊος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 http://sharkacomputers.com/zaso75moba.htmlαυτό ψάχνεις; δεν είναι θέμα τιμής ($4.95) πρέπει κάποιος να έχει κάποιο διαθέσιμo (να το έχει αφαιρέσει δλδ) οι αντιπρόσωποι της msi στην Ελλάδα είναι:ALTEC S.A. 12, Patmou str. 151 23 Maroussi, Athens Greece Telephone:2 10 687 21 28 Web: www.altec.gr e-mail: info@altec.gr OKTABIT S.A. Address:Gounari Str 26, GR-15343 Ag.Paraskevi, Athens Greece Telephone:210 6067100 Web: www.oktabit.gr e-mail: info@oktabit.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 χαλαρα παρε ενα τελευταιο τηλεφωνο στο ε-σοπ πες ποσο καιρο περιμενεις και πες οτι αν σε 5μερες δεν στο στειλουν πας στο ινκα.στεγνα........ΡΜΑ και να μην εχει μπακπλεητ ειναι παραλογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Μάϊος 25, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Με e-shop δεν εχω βγαλει ακρη. Ξερει κανεις με ποιά απο τις 2 αντιπροσωπίες συνεργάζεται το e-shop? Για το ΙΝΚΑ που λετε δεν ξερω τι παιζει. Θα δοκιμασω την τυχη μου με την msi και μετα βλέπουμε για ΙΝΚΑ.Αυτό μοιάζει περισσότερο με αυτο που ψαχνω: http://www.thermalright.com/a_page/main_product_accessories.htm#acc_k8bp Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Μάϊος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Πριν καμια ωρα με πηραν τηλ απο το e-shop και με ενημερωσαν οτι βρηκαν backplate και θα μου το στειλουν αμεσα. Τι να πω δεν ξερω! Λογικα αυριο - μεθαυριο θα είναι εδω. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 .....Μήπως παρακολουθούν το ....forum..........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 16:38] .....Μήπως παρακολουθούν το ....forum..........? ας τους πουμε και ενα ευχαριστω που παρακολουθουν τα φορουμς ωστε να ξερουν και τι παιζεται στην αγορα.καλο για ολους ειναι ΘΕΝΚ ΚΙΟΥ μιστερ ε-σοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από doctor .....Μήπως παρακολουθούν το ....forum..........? Χαλαρά... μα θα ήταν χαζό αν δεν το έκαναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.