theHitma@n Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2005 Ρε παιδια πειτε κανενα καλο προγραμμα για να μπορω να μιξαρω τραγουδια? Θελω να εχει πολλες επιλογες και δυνατοτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Netrino Μάϊος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Για Live mix δοκιμασε το Virtual Dj.Και μετα το MixMeister Studio 6 η οποιο αλλο MixMeister ξερεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Της Viewsonic το PCDJ FX -Red Edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 το κορυφεο ειναι το BPM μετα traktor dj studio 2 και μετα το PCDJ FX -Red Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Μάϊος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Μια ψηφος και απο εμένα για το Tracktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Μάϊος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Τα στούντιο που γράφουν με H/Y χρησιμοποιούν συνήθως το Cubase SX ή το Cakewalk Sonar. Αυτά είναι πανίσχυρα προγράμματα που κάνουν ότι θα χρειαστείς! Πίστεψέ με, τα έχω δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 25, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 OK παιδια, ευχαριστω. Αυτα μου ειναι αρκετα. Θα τα κοιταξω ολα και οποτε μπορεσω θα σας πω εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 BPM studio κια πο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Μάϊος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Traktor Dj Studio.Αν το θελεις τζαμπα pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Manolof_Ps Τα στούντιο που γράφουν με H/Y χρησιμοποιούν συνήθως το Cubase SX ή το Cakewalk Sonar. Αυτά είναι πανίσχυρα προγράμματα που κάνουν ότι θα χρειαστείς! Πίστεψέ με, τα έχω δουλέψει. οραια προγραματα δεν λεω τα εχω και εγω αλλα για πες μου πιο παιδι θα κατσι να ασχολιθει ερασιτεχνικα με ενα τοσο βαρη και δυσκολο προγραμμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Κατι επίσης σχετικό με ήχο... ξέρετε κανα πρόγραμμα το οποίο να τρέχει σαν Driver και να προσθέτει επιλογές για τα ηχεία κτλ κτλ πέραν αυτού που έχει ο driver? (πχ nvmixer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Κατι επίσης σχετικό με ήχο... ξέρετε κανα πρόγραμμα το οποίο να τρέχει σαν Driver και να προσθέτει επιλογές για τα ηχεία κτλ κτλ πέραν αυτού που έχει ο driver? (πχ nvmixer) τι επιλογες ρε συ αριστο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Οσοι εχουν Via(Via vinyl) ας πανε στο viaarena εχει ενα σχετικο προγραμμα που προσθετει εφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 26, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr οραια προγραματα δεν λεω τα εχω και εγω αλλα για πες μου πιο παιδι θα κατσι να ασχολιθει ερασιτεχνικα με ενα τοσο βαρη και δυσκολο προγραμμα??? Εγω θα κατσω παντως. Γουσταρω πολυ τις φασεις με mix. Και δεν με χαλαει που ειναι δυσκολα. Θεληση και χρονος να υπαρχει. Ευτυχως εχω και απο τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Εγω θα κατσω παντως. Γουσταρω πολυ τις φασεις με mix. Και δεν με χαλαει που ειναι δυσκολα. Θεληση και χρονος να υπαρχει. Ευτυχως εχω και απο τα 2. καλη επιτυχια τοτε και αν μαθεις κανα καλο κολπακι πεστο μας κια εμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 26, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr καλη επιτυχια τοτε και αν μαθεις κανα καλο κολπακι πεστο μας κια εμας Σιγα σιγα ομως γιατι γραφω και πανελληνιες και πρπει να διαβαζω και καμια σελιδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.