Jump to content

Θορυβος....

iD3nTity

Recommended Posts

χαιρεται παιδες

Μια και ειναι το πρωτο μου ποστ εδω παρακαλω συγχωριστε και κανα λαθος....

Λοιπον στο θεμα μας... το ψ μου (pc) κανει παρα παρα πολυ θορυβο ιδιαιτερα οταν παιζω παιχνιδια η γενικα οποιαδηποτε "βαρια" διαδικασια. ο τεχνικος ειπε οτι ειναι οι ανεμυστηρες καθος ο πυργος εχει 6 ανεμυστηρες.. δωστε μου παρακαλο καποια λυση γιατι κοντεβω να τρελαθω!

Ευχαριστω για το χρονο κ το χωρο σας :tomato:

η περιοχη σου στο αβαταρ ειναι θερμοκρασιες στα παιχνιδια ή σε ηρεμια?αχαχαχαχαχ

καλως ηλθες.

αν θελεις δωσε μας τα πληρη στοιχεια του συστηματος σου και επισης τι ανεμηστιρες εχεις μεσα στο κουτι(ρυθμιζονται?/εχουν σενσορα?)

μια φωτογραφια με το κουτι σου απο πλαγια αν εχει παραθυρο ή ανοιχτο αν δεν εχει θα μας διευκολυνε

Μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα για να μειώσεις το θόρυβο όπως:

#Αλλαγή των ανεμιστήρων με αθόρυβους

#Μείωση στροφών των ανεμιστήρων με αντιστάσεις ή με ένα πανελάκι ρύθμισης τάσης

#Να βγάλεις μερικούς από αυτούς. Δε νομίζω να χρειάζεσαι 6 ανεμιστήρες στο full στο κουτί. Εκτώς αν ενωείς 6 στο σύνολο (δλδ μαζί με αυτούς που ψύχουν κάποια ψύκτρα).

#Να βάλεις υδρόψυξη

#Να μονώσεις το case

και πολλά άλλα! Αν μπορείς πες ακριβώς τη σύνθεσή σου και τι ανεμιστήρες και ψύκτρες έχεις να σου πούμε τι θα ήταν καλύτερο να κάνεις... :)

A! Και καλωσήρθες! :D

Y.Γ.: Επίσης συνήθως τον "πύργο" συνήθως τον λέμε κουτί ή case και πολύ σπανιότερα tower... Απλώς στο λέω για να μην ακούς "κουτί" και νομίζεις κανένα χαρτόκουτο... :p Αν και έχω δει και PC μέσα σε χαρτόκουτο... :p

Καλωσηρθες!!!!

Με προλαβατε....δωσε στοιχεια οπως ειπαν τα παιδια!

Παραλληλα ριξε και μια ματια σε προσφατα θεματα σχετικα με ανεμιστηρες και ωυξη για να παιρνεις ιδεες.

:OT: Παιδιά, στοιχήματα... Σε πόσο καιρό λέτε να τον μετατρέψουμε σε σκληροπυρηνικό modder που παίζει με cascade; :D Βασικά να τον μετατρέψεΤΕ επειδή εγώ ακόμα ούτε ναράκι του θεού δεν έχω... :(

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 20:46]

:OT: Παιδιά, στοιχήματα... Σε πόσο καιρό λέτε να τον μετατρέψουμε σε σκληροπυρηνικό modder που παίζει με cascade; :D Βασικά να τον μετατρέψεΤΕ επειδή εγώ ακόμα ούτε ναράκι του θεού δεν έχω... :(

Σε κανα μηνα θα κανει προτασεις σε καινουργιους χρηστες για ψυξη και θορυβο :D

Ασε ρε μακη και εγω μια απ'τα ιδια. Ουτε κουτι της προκοπης ουτε νερο. Αντε να γυρισω στην πατριδα σε κανα 2-3 μηνες να δω τι θα κανω! :rolleyes:

A, ναι! Τώρα που είπες για κουτί... Πολύ σημαντικό ρόλο στο θόρυβο παίζει και το κουτί. Ένα κουτί του super market κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο από ένα στιβαρό και καλό κουτί, καθώς τρίζουν περισσότερο η λαμαρίνες του και επίσης τα επώνυμα κουτιά συνήθως έχουν κάποια πατέντα ωστε να μειώνουν τους κραδασμούς από δίσκους, ανεμιστήρες ή άλλες συσκευές με κινούμενα μέρη...

@Spooky: όχι, εντάξει, κουτάκι έχουμε καλό... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 21:02]

@Spooky: όχι, εντάξει, κουτάκι έχουμε καλό... :p

Το δικο μου εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστηκα που ειπες :tomato: :tomato:

Κατι συντονιζει και μου εχει σπασει τα νευρα γιατι γενικα ειναι το εχω κανει πολυ αθορυβο.

Σορρυ για τα :OT:

Λοιπόν, καθήστε να μπει το παιδί και να μας πει τι έχει και βλέπουμε... Τώρα μάλλον θα χρειαστεί ένα καλό κουτί πρώτα απ'όλα και πολλές πολλές οδηγίες αν κρίνω από το "είπε ο τεχνικός" (χωρίς παρεξήγηση φίλε! :) ) αλλά γι'αυτό είμαστε εδώ! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.