Knorcedger Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2005 Μόλις τελείωσα το πρώτο μου παιχνίδι το οποίο έφτιαξα με τη βοήθεια του flash.Τα γραφικα τα έχω "δανειστει" απο άλλα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο ιντερνετ.Κάθε σχόλιο, θετικο ή αρνητικο είναι ευπρόσδεκτο. Επίσης αν εντοπίσετε κάποιο bug...Σίγουρα δεν είναι το καλυτερο παιχνίδι που έχετε παίξει, αλλά είναι μια αρχή. Για να παίξετε το παιχνίδι πατήστε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 πλακα ειχε.......ωραιοςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Μάϊος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Καλή φάση!!Μόνο τα άλλα λαγουδάκια τα μικρά τι ρόλο βαράνε τρώνε hp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knorcedger Μάϊος 25, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 @greekfragma, μεγάλε πρέπει να έχεις το απόλυτο ρεκόρ του παιχνιδιού. Δυστυχώς, αν προσπάθησα πολυ δεν καταφερα να φτιάξω ένα σύστημα με highscores. @JiMeS, ναι, τα λαγουδάκια, σαν υπήκοοι του αρχικανίβαλου σου μειώνουν τους πόντους ζωής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Χεχε, καλή προσπάθεια φίλε πονάνε τα δάκτυλά μου λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από RootXπονάνε τα δάκτυλά μου λέμε Η συγκεκριμένη ατάκα χρήζει - τουλάχιστον - 2 σχολίων: 1. Μιλάμε για super ενισχυμένα και όχι απλά δάκτυλα 2. Δεν είναι σίγουρο ότι την αποκλειστική ευθύνη για την κούραση φέρει το παιχνίδι του φίλου μας (το σχόλιο αυτό με την σειρά του χρήζει 2 εξηγήσεων: 1. ''Καμένη'' 2. ''Σεξουαλική'') Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Knorcedger [Σήμερα, στις 12:42] @greekfragma, μεγάλε πρέπει να έχεις το απόλυτο ρεκόρ του παιχνιδιού. Δυστυχώς, αν προσπάθησα πολυ δεν καταφερα να φτιάξω ένα σύστημα με highscores. στο επομενο παιχνιδακι που θα φτιαξεις φροντισε να ονομασεις SPC τον κανιβαλλο..........εκει να δεις ποσοι θα παιξουν και ποσοι θα κανουν high score........τοσα χρονια στο κουρμπετι και ακομα να του ξεφυγουμε του παλιοχαρακτηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Καλή φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knorcedger Μάϊος 25, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Νομιζω πως είναι ώρα να ανεβάσουμε λίγο τον ανταγωνισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Knorcedger [Σήμερα, στις 01:59] Νομιζω πως είναι ώρα να ανεβάσουμε λίγο τον ανταγωνισμό εσυ δεν μετρας.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knorcedger Μάϊος 25, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Το καλυτερο που έχω κάνει εγώ είναι 6220, το παραπάνω ρεκόρ το έχει κάνει ένας φίλος μου, λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του champions leagueΥ.Γ. Ένας φίλος μου ζήτησε να βάλω cheats στο παιχνίδι, και σκέφτομαι να το κάνω, αλλά από το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είσαι σαφώς ανώτερο από αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 AXAXXAAXXAAXΠλάκα είχε!!!!! ωραίος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Knorcedger καλο ρε,πλακα ειχε :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούνιος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Ωραιo Knorcedger:T: . Περιμενουμε το επομενο σου παιχνιδι. Ειστε μικροι ακομα για εναν Hitman Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 12:51] Ωραιo Knorcedger:T: . Περιμενουμε το επομενο σου παιχνιδι. Ειστε μικροι ακομα για εναν Hitman Εχε χαρει που ειμαι απασχολημενος με τα bench, αλλα τι να κανω για σενα θα τα αφησω για λιγο στην ακρη....και θα επανερθω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούνιος 1, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Εχε χαρει που ειμαι απασχολημενος με τα bench, αλλα τι να κανω για σενα θα τα αφησω για λιγο στην ακρη....και θα επανερθω.... OK εγω εδω θα ειμαι. Θα σε περιμενω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 1, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αφιερωμενο στον theHitma@n:D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.