Jump to content

Bluetooth Printer Adapter Prob

Recommended Posts

Αγόρασα έναν bluetooth usb printer adapter της gigabyte, gn-btp01 το μοντέλο.

προσπαθώ να το συνδέσω με το acer 1692 (το ενσωματωμένο bluetooth του) και δεν τα καταφέρνω. Υποτίθεται ότι στα fax και printer, με δεξί click στον 960 έπρεπε στην καρτέλα ports να έχει και μία virtual bluetooth port ή κάτι τέτοιο. οδηγοί δεν παίζουν, και το laptop έχει ό,τι δίνει η microsoft ως support.

στο device manager τον πομποδέκτη bluetooth τον έχει ως Blutonium BCM2035 Bluetooth 2.4 GHz Single Chip Transceiver.

Εννοείται ότι τα κλασσικά έχουν γίνει:

1) Προσπάθησα εγκατάσταση νέου printer bluetooth αλλά μάταια.

2) Προσπάθησα μήπως το σετάρω ως σύνδεση δικτύου bluetooth (bluetooth network connection, PAN protocol)

3) Το πιάνει στις συσκευές, και μάλιστα το δείχνει σαν εκτυπωτές και άλλες συσκευές,

αλλά δεν το αποθηκεύει, κάθε φορά το ξαναβρίσκει σαν νέο.

Ακούω προτάσεις :D

( σε linux θα το σετάρω μόνος μου :hehe: )

μόνος μου μιλάω, μόνος μου απαντάω....

μετά από λίγο ψάξιμο, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα.

θέλει widcomm client software για να παίξει σωστά (η καλύτερα μόνο οι driver της widcomm το πιάνουν σωστά).

από το pc που έχω τον adapter του mx900 της logitech, ο οποίος δουλεύει με widcomm drivers είμαστε μια χαρά και τυπώνουμε.

από το laptop, που έχει το ενσωματωμένο της acer, δεν τυπώνουμε.

προσπάθησα να περάσω τους widcomm drivers, αλλά δεν βρίσκουν το adaptoράκι, δουλεύει μόνο με τους bluetooth drivers των sp2.

εννοείται ότι διάβασα και εφάρμοσα αυτά:

http://support.microsoft.com/kb/883258

format ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κάνω, γιατί δεν τα δουλεύω και τόσο τα win, οπότε δεν με καίει.

πάντως είναι ξεφτίλα να μην μπορείς να έχεις plug n play bluetooth @ 2005.

ακόμη και να βγάλω το firewall από τις bluetooth connections δοκίμασα.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.