Jump to content



Help για στήσιμο mini Internet Caffe


Matia

Recommended Posts

Ρε παιδιά θέλω να στήσω 4-5 PC για ένα φίλο που θέλει να κάνει ένα Internet Cafe μικρό για αρχή και μετά βλέπει.Το πρόγραμμα της χρέωσης μάλλον θα το αγοράσει,αν έχετε να προτείνετε κανένα ακόμα καλύτερα.Αυτό που θέλω είναι κάτι σαν οδηγός για το στήσιμο ή κανένα utility για να ορίζεις τα δικαιώματα των χρηστών κλπ,όπως είναι στημένα σχεδόν όλα τα Internet Cafe δλδ.

Αν γνωρίζει κάποιος pls ας απαντήσει,θα βοηθήσει πολύ.

Τα Pc είναι όλα ίδια οπότε με image είμαι καλυμμένος.Τα windows θα είναι XP Home Ελληνικά μάλλον(δυστυχώς).

Link to comment
Share on other sites

το προγραμμα δινει δικαιωματα κτλ και κλειδώνει τα pc. Lexicon (netcredit) ειναι η μια εταιρια που βγαζει προγραμματα για net cafe και το nettime(www.nettime.gr) υπαρχει επίσης που ειναι πιο απλο ακόμη. Δεν ειναι και τιποτα το ιδιαίτερο να στήσεις ενα απλό netcafe αλλά θέλει να ξέρεις τουλάχιστον κάποια στοιχειώδη πράγματα από Δίκτυα .

Link to comment
Share on other sites

Κανε μια βολτα σε κανα μεγαλο internet cafe και ρωτα εκει κανα παιδι στο ταμειο...ολο και καποιος θα βρεθει να σε βοηθησει στις αποριες σου...ισως να βρεις και καποιον να σε βοηθησει (αν εισαι τυχερος και τσαμπε)

Παντως προσπαθησε να τα στησεις καλη ωρα οπως του bnb που μετα απο καθε log off επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις παντου ανεξαρτητα του τι εχει κανει ο χρηστης.(δεν ξερω ακριβως πως γινεται αυτο--->ασχετος απο δικτυα)

Οσο για την χρεωση δεν χρειαζεται να παρει προγραμμα αν ειναι για τοσους υπολογιστες (εκτος αν ειναι ΠΟΛΥ φθηνο) απλα ας καταγραφει μπροστα στον πελατη την ωρα εναρξης και ληξης και να κανει τον υπολογισμο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.