Jump to content

Τι θα λέγατε για ένα tournament στο Medal Of Honor

SSJ5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα είναι σε team play, με ομάδες των πέντε παικτών. Ο κάθε παίκτης από τη νικήτρια ομάδα να πάρει τίποτα gadgetακια, καθώς δεν νομίζω να είναι δυνατό να δώσουν κάποιο hardware για pc (σκληρό, καρτα γραφικών κλπ)

Ένα τουρνουά 5-10 ομάδων. Κάθε ομάδα θα έχει 5 άτομα. Περισσότερες πληροφορίες όταν βρεθούν τα άτομα

Αρχική απάντηση από SSJ5 [Σήμερα, στις 12:28]

Ένα τουρνουά 5-10 ομάδων. Κάθε ομάδα θα έχει 5 άτομα. Περισσότερες πληροφορίες όταν βρεθούν τα άτομα

τοσο αναλυτικα που ποσταρεις δεν θα δεις συμμετοχες:TD:

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ...........ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ?

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ONLINE?

ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ?Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ?

αμαν πια:TD:

Αρχική απάντηση από greekfragma

τοσο αναλυτικα που ποσταρεις δεν θα δεις συμμετοχες:TD:

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ...........ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ?

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ONLINE?

ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ?Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ?

αμαν πια:TD:

Θα σου δωρισω μια 10/100 pci καρτα εαν απλα παρεις μερος στο τουρνουα....

Εγώ θα σας νοικιάσω φοβερό σπίτι στα Σεπόλια με άπλετη παροχή ρεύματος και τον οικοδεσπότη για μπάτλερ!

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 12:41]

Θα σου δωρισω μια 10/100 pci καρτα εαν απλα παρεις μερος στο τουρνουα....

:devil:ΜΕΣΑ:devil:

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 12:52]

Εγώ θα σας νοικιάσω φοβερό σπίτι στα Σεπόλια με άπλετη παροχή ρεύματος και τον οικοδεσπότη για μπάτλερ!

:cry: ΕΞΩ:cry:

:hehe:

Αν γίνει πιο αργά μέτα τις 9 ιουνίου (μετά τις εξετάσεις) και μέσω νετ σε κάπιο server ευχαρίστως να μπω να σας δείξω τι σημαίνει JiMeS με rifle στο χέρι:p

ενδιαφερον ακουγεται αν γινεται μεσω ιντερνετ!!!Θα χαρουν κατι ακομα μεσα στο γραφειο!!Ε ρε γλεντια..παλι για κυνηγι θα παμε!!!!

Μεσα!

pm,για λεπτομεριες...

-Ναι,γεια σας! Ενα mouser και 5 γερμανικες χειροβομβιδες παρακαλω!

-Εεεεφτασαααν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.