ministry Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Καλησπέρα παίδες,Χτες αγόρασα το εν λόγο μοντεμ( u.s robotics 9105) και πάνω απο 13k/sec στο κατέβασμα δεν πάει με τίποτα και γενικά σέρνετε, ενώ η ταχύτητα ήταν πολύ καλή με το προηγούμενο μοντεμ ένα sagem που το έδιναν δώρο με το κιτ του οτε (ondsl κουτί) πχ. κατεβάζω με το sagem 30k/sec με 38k/sec.Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και υπάρχει τέτοια διαφορά στην ταχύτητα ??απο το easycofigurationι/status μου τα βγάζει όλα σωστά.!!!!! Υ.Γ u.s robotics 9105Downstream 124 Kbps (15.5 KB/sec) 133 Kbps (inc. overheads)Upstream 95 Kbps (11.9 KB/sec) 102 Kbps (inc. overheads) sagemDownstream 336 Kbps (32.5 KB/sec) 348 Kbps (inc. overheads)Upstream 108 Kbps (12.4 KB/sec) 115 Kbps (inc. overheads) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 αν και εχω κι εγω το sagem το usr ειναι πολυ ανωτεροριξε μια ματια στο www.adslgr.com για να ρυθμισεις σωστα το μοντεμ και σιγουρα θα στρωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ministry Μάϊος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Εχαριστω, φίλε haris για την απάντηση το έχω ψάξει στο adslgr.com και νομίζω οτι τα έχω κανει όλα σωστά αλλά δυστηχως το modem δεν πάει ρούπι.Δεν ξέρω μήπως υπάρχει καποια λεπτομέρεια στην ρυθμιση που δεν έχω κάνει, αυτά που έκανα είναι, vpi 8 / vci 35 pppoE QOS ENABLE NAT ENABLE Τα έχω κάνει με διαφορες παραλαγές στις ρυθμίσεις που άλλοτε το modem συγχρόνιζε και άλλοτε οχι,όταν συγχρονίζει σέρνενετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.