AN7 OverClocker Μάϊος 28, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Μπορεις να κανεις το εξης....Αφού 8α περεισ καινουρια σφραγισμένη 6600gt την κάνεις επιστροφή και δίνεις παραπάνω λεφτά για την gigabyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάϊος 28, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Μπορεις να κανεις το εξης....Αφού 8α περεισ καινουρια σφραγισμένη 6600gt την κάνεις επιστροφή και δίνεις παραπάνω λεφτά για την gigabyte’μα μου την αλλάξουν, ακόμα δεν ξέρουμε.Δυστηχώς δεν γίνεται γιατί η καινούργια PixelView θα έχει το υπόλοιπο της δικιάς μουεγγύησης. Το βλέπουν μάλλον από το S/N.’ρα δεν μπορεί να την πουλήσει το κατάστημα για καινούργια, άσχετα που θα είναι σφραγισμένη.Εκτός από αυτό ποιός θα δεχτεί να αγοράσει μία καινούργια κάρτα με μειωμένη εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάϊος 31, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Δείτε και άλλη μία μπας και μπορέσει κανένας να μου πει τι είναι αυτό που κάηκε. Είναι πυκνωτάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 1, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2005 Αυτό είναι ολοκληρωμένο....Δεν είναι πυκνωτάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιούνιος 2, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Σήμερα με πήραν τηλ. από Ματσούκα και μου είπαν ότι μου φέρανε καινούργια!! Τελικά μου την αλλάξανε!! :jump: :woot: :jump: Θα πάω την Παρασκευή να την πάρω!! :clap: :clap: :clap: Μόνο να μην μου βγεί μούφα και η καινούργια. Θα δείξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 5, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Καλο ειναι να μη τη ξαναπειραξεις γιατι μετα... αντε να σε πιστεψουν παλι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιούνιος 5, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Καλο ειναι να μη τη ξαναπειραξεις γιατι μετα... αντε να σε πιστεψουν παλι.. Δεν θα την ξαναπειράξω μέχρι να τελειώσει η εγγύηση μάλλον, αν και σίγουρα δεν έφταιγεη Arctic Silver 5 που έβαλα.Σήμερα την δοκίμασα σε ένα PC ενός φίλου μου, μέχρι να πάω Σέρρες και να την βάλω στοδικό μου.Όλα καλά αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δουλεύει σε idle στους 44,ενώ η παλιά μου δούλευε στους 50. :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 6, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 ’μα της βάλεις προσεξτικά AS5 δεν έχεις πρόβλημα....ή βάλε Artic Ceram Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιούνιος 8, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Γιατι βρε χρησημοποιείτε AS5 ενω ειναι γνωστο οτι η ceramique ειναι καλυτερα, χωρις ιδιετερες απαιτησεις στο στροσιμο, λιγοτερο αγωγιμη κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 8, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Ceramique βάλε... ΟΧΙ AS5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 8, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από AlienHack [Σήμερα, στις 10:57] Γιατι βρε χρησημοποιείτε AS5 ενω ειναι γνωστο οτι η ceramique ειναι καλυτερα, χωρις ιδιετερες απαιτησεις στο στροσιμο, λιγοτερο αγωγιμη κτλ... Αν δεν κανω λαθος η ceramique δεν ειναι καθολου αγωγιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 8, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από AlienHack Γιατι βρε χρησημοποιείτε AS5 ενω ειναι γνωστο οτι η ceramique ειναι καλυτερα, χωρις ιδιετερες απαιτησεις στο στροσιμο, λιγοτερο αγωγιμη κτλ... Η AS5 είναι καλύτερη αλλά η διαφορά είναι μικρή....και αλλού μπαίνει η μία και αλλού η άλλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιούνιος 15, 2005 Author #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 Τελικά έχει πολύ καλύτερες θερμοκρασίες από την παλιά που είχα!Αυτή ανεβάζει μέχρι 80 σε test με το 3DMark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιούνιος 15, 2005 Author #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Ιούνιος 15, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 Ενώ η παλιά στο ίδιο test μέχρι 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 15, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 Λογικά απλά ή παλιά δεν καθόταν καλά...η το καλιμπραρισμα σον σενσορα είναι διαφορετικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.