Jump to content

Κάηκε η 6600 GT

koumle

Recommended Posts

Εσυ δε φταις σε τίποτα....Η κάρτα φταιει....Αλλά η εγγυηση δεν ισχύει για τα πάντα!!!

Μην εισαι τόσο σίγουρος ότι θα το δούνε...Είναι αρκετα μικρό για να το προσέξουν!

Και στη τελική αν το δουνε πες ότι δε ξερεις τίποτα...

Αν δεν καλύπτουν και τσιπάκια οι εγγυήσεις , τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν

Ηλεκτρολόγος δεν είμαι αλλά ξερω ότι καθε τσιπακι ή καθε πυκνωτής δεν είναι το ίδιο...Η εγγυηση δε καλύπτει εξολοκλήρου το pcb

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
Να ξέρεται ότι στις μεγάλες θερμοκρασίες η AS5 γίνεται ζουμί και για αυτό άμα μια κάρτα πιάνει πάνω από 60 βαθμούς δεν συνηστάται...γιατι τότε μπορεί να πήγε σε καμπωσα ολοκληρωμένα πάνω στο gpu και τιναξε το τσιπάκι μαζί με το gpu

Μετά που άνοιξα και είδα την πάστα ήταν μια χαρά στη θέση της.

Απλά είχε γίνει καφέ από ασημένια σε μερικά σημεία.

Η κάρτα έπαιζε 50-52 χωρίς φορτίο και μέχρι 90 το πολύ με φορτίο.

Δεν είχε γίνει ζουμί πάντως η πάστα.

Εγώ ξέρω ότι η Arctic Silver 5 δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη.

Arctic Silver 5

Για δες λίγο εδώ!

Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη,

αλλά λέει να προσέχουμε κ.τ.λ. στα τσιπάκια και leadάκια .....

:upside:

Και για θερμοκρασίες λέει ότι αντέχει από -50 ως 180

ή από -50 ως 130 για Long-Term χρήση.

Nα σου πω την αλήθεια με αγχωσες λίγο γιατί και εγώ την πήρα κοντά στα Χριστούγεννα από τον Ματσούκα και ακριβώς την ίδια κάρτα. Αλλά ευτύχώς όλα καλά.

Εγω παντως στο θεμα της αξιοπιστιας εχω καλες εντυπωσεις απο pixelview. Εχω μια 4200ti εδω και 2.5 χρονια με ελαφρο o/c και δεν εχει παθει τιποτα. Επισης φιλος εχει μια 440ΜΧ 3+ χρονια και παλι ουδεν προβλημα. Βεβαια απο ταχυτητα και παρελκομενα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις...

Εγώ είμαι τώρα Σέρρες όπου σπουδάζω και θα πάω θεσσαλονίκη την Παρασκευή.

Οπότε Παρασκευή απόγευμα θα πάω στον Ματσούκα.

’μα γίνει αντικατάσταση, μπορώ να του πω να την κρατήσει και να μου δώσει μία

Gigabyte 6600GT που έχει σε ίδια τιμή?

Είναι καλύτερη η Gigabyte ή όχι?

Ρε παιδια εχω και εγω ενα προβλημα με την VGA, και λεω να την παω πισω. Εγω την πηρα απο ΠΛΑΙΣΙΟ. Ακουστε το ιστορικο, ενας φιλος μου πηγε στην Αθηνα και του λεω μια και θα πας παρε μου και εμενα αυτη την καρτα. Την παιρνει μου την φερνει την πεταω πανω και αρχισε να δειχνει artifacts στο 95% των παιχνιδιων!! Πορωμενος εγω που ειχα καινουργια καρτα δεν εδωσα πολυ σημασια. Σιγα σιγα ομως και κατα την διαρκεια που ειμαι μελος στο thelab αρχισα να το σκεφτομαι ποιο σοβαρα το θεμα για επιστροφη της καρτας. Την καρτα την εχω απο τα Χριστουγεννα. Αν παρω τηλ. στα κεντρικα και πω ολο το ιστορικο λετε να μου την αλλαξουν???

Δε χρειάζεται να τους πεις καν ότι στα εμφάνιζε απ' την αρχή τα artifacts... Και τώρα αν πεις ότι συνέβη, απ' τη στιγμή που τη λειτουργείς στις προδιαγραφές της και είσαι μέσα στην εγγύηση είναι υποχρεωμένοι να την αλλάξουν.

Αρχική απάντηση από Rayden

Δε χρειάζεται να τους πεις καν ότι στα εμφάνιζε απ' την αρχή τα artifacts... Και τώρα αν πεις ότι συνέβη, απ' τη στιγμή που τη λειτουργείς στις προδιαγραφές της και είσαι μέσα στην εγγύηση είναι υποχρεωμένοι να την αλλάξουν.

Για να μου την αλλαξουν πρεπει να εχω και την αποδειξη??

Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω.:blink:

Έβαλα μία RIVA TNT2 Model 64 AGP 2X μέχρι να δω τι θα γίνει με την δικιά μου

και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Καμία σχέση με την 6600GT.

Πολύ γρήγορα προχωράει η τεχνολογία βρε παιδί μου!

Παλιά άμα έπερνες ΤΝΤ2, όλοι λέγανε: "Τι πήρε το άτομο!!" :p

Αυτό με την πάστα πάντως δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις εταιρίες. Στην sapphire που έστειλα εγώ mail για RMA τους είπα ότι έχω βάλει ΚΑΙ νερό, ΚΑΙ AS5, αλλά έπαθε... εκείνα που έπαθε σε άλλο thread....και μου απάντησαν ότι μάλλον ή κάρτα είναι προβληματική και να την επιστρέψω στο κατάστημα για αλλαγή..

Σήμερα πήγα Ματσούκα και έδωσα την κάρτα για RMA.

Ανέφερα και για το τσιπάκι που κάηκε. Δεν γινόταν αλλιώς. Βγάζει μάτι.

Στην φόρμα επιστροφής έγραψε: "Δεν παίζει. Κάηκε πυκνωτής."

Μου είπε ότι μάλλον θα την αλλάξουν και ότι μέχρι την Παρασκευή

μπορεί να έχει έρθει η κουνούργια αν την αλλάξουν.

Η αλλαγή με Gigabyte δεν ήταν δυνατή γιατί η καινούργια κάρτα

συνεχίζει την εγγύηση της παλιάς. :(

Μακάρι να την αλλάξουν και να μην έχει άλλο πρόβλημα. :cool:

Απ' ότι μου είπε δεν αναφέρθηκαν άλλες προβληματικές Pixelview.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.