Jump to content

Παγκόσμιο ρεκόρ επιδόσεων???????

dimcar

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5

Αυτό το υλικό έχει να χρησιμοποιηθεί σε PCB(πλακέτα -κάρτα) μνήμης από το ....μούμπλε, μούμπλε , μούμπλε .

Έλιωσα

:p

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Ρε σείς σήμερα πήρα το περιοδικό στα χέρια μου για να μπώ κι εγώ στο νόημα της συζήτησης, εντάξει το διάβασα το αρθράκι, εντάξει οι πηχαίοι τίτλοι είναι αίρεση:D

αλλά πολύ το αποπήρατε το παλικάρι, δώστε του και λίγο χρόνο, που θα πάει θα γίνει κι'αυτός λαμπίτης (απο το thelab προέρχεται) :jump:

τώρα επειδή ήμουν λίγο χρόνο έξω απο τα δρώμενα, έχουμε ρεκόρ δημοσιευμένα ή μας φάγανε οι ξένοι ωρέ Ελληνες?

Το άρθρο του Δημήτρη Καρέτσου νομίζω είναι το πρώτο άρθρο σε Ελληνικό περιοδικό που ασχολείται με benchmark σε υπερχρονισμένο μηχάνημα και μάλιστα με διεθνή πρωτιά.

’ντε να δούμε και άλλα τέτοια. Καλή αρχή και συγχαρητήρια κι από μένα.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 22:37]

Το άρθρο του Δημήτρη Καρέτσου νομίζω είναι το πρώτο άρθρο σε Ελληνικό περιοδικό που ασχολείται με benchmark σε υπερχρονισμένο μηχάνημα και μάλιστα με διεθνή πρωτιά.

’ντε να δούμε και άλλα τέτοια. Καλή αρχή και συγχαρητήρια κι από μένα.

Και γω αυτής της γνώμης είμαι. Τουλάχιστον έκανε κάποιος το 1ο βήμα και γενικά βάζει τον απλό κοσμάκη στα βαθιά.

Παντως το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες... Αγορασα το πρωτο τευχος τον Ιανουαριο και εκτοτε το αγοραζω καθε μηνα... Μπορει να υπερβαλλουν λιγακι με τον "ταχυτερο υπολογιστη του κοσμου" αλλα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα.

ΥΓ. Δεν νομιζω να μου πειτε οτι κανω και εγω διαφημηση...:p

Μόλις παρέλαβα καινούρια mainboard με 955 και nForce SLI Intel. Ελπίζω να ανεβάσω και άλλο το σκορ..

αντε να δουμε και κανενα νουμερακι παλικαρι με την καινουρια mobo:T: :T: :T:

μπαααα.....δεν λεει το SLI.....το σπασανε σημερα το ρεκορ.....μονο το MVP λεει πια....:p

MVP is on Fireeeee..........and 15k on 2005 is back...

Πρώτες εντυπώσεις.... Intel SLI... σε καμμία περίπτωση αντίστοιχο με Athlon64. P4 3,7@ 4,6 max... Πολύ ασταθές το FSB.... Περίπου 10Κ @05 με 2x6800U 460/1270 με αέρα... Με τον Petnium EE 840 (Dual Core), επίσης max out στα 4,6GHz... ΑΚόμα πιο ασταθές με το FSB... ευτυχώς είναι ξεκλείδωτος ο ΕΕ αλλιώς.... http://service.futuremark.com/compare?pcm04=2980342

το link με τον ΕΕ... πηγαίνοντας στο 955.... πρώτη κίνηση αναβάθμιση BIOS και μετά.... dead.... ΠΕριμένω άλλο γιατί αυτό πέθανε....

Θα σας κρατώ ενήμερους (αν θέλετε.... :-) )

Αρχική απάντηση από dimcar

πρώτη κίνηση αναβάθμιση BIOS και μετά.... dead.... ΠΕριμένω άλλο γιατί αυτό πέθανε....

ειπαμε να το σκισεις αλλα οχι κι ετσι....!

και βεβαια να μας κρατας ενημερους - δεν χρειαζεσαι και αδεια γι αυτο!

Αρχική απάντηση από dimcar [Χθες, στις 21:09]

Πρώτες εντυπώσεις.... Intel SLI... σε καμμία περίπτωση αντίστοιχο με Athlon64. P4 3,7@ 4,6 max... Πολύ ασταθές το FSB.... Περίπου 10Κ @05 με 2x6800U 460/1270 με αέρα... Με τον Petnium EE 840 (Dual Core), επίσης max out στα 4,6GHz... ΑΚόμα πιο ασταθές με το FSB... ευτυχώς είναι ξεκλείδωτος ο ΕΕ αλλιώς.... http://service.futuremark.com/compare?pcm04=2980342

το link με τον ΕΕ... πηγαίνοντας στο 955.... πρώτη κίνηση αναβάθμιση BIOS και μετά.... dead.... ΠΕριμένω άλλο γιατί αυτό πέθανε....

Αν μπορέσεις βάλε χέρι και σε κανένα Athlon 64 x 2. Πολλοί αμφιβάλουν οτι υπερχρονίζεται. Συνδύασε το με Hitachi Τ7Κ250 RAID-0 σε 3GB/s SATA (sata2) Windows 64 2X6800 Ultra SLI και Avast (64bit) και μέτρα FPS σε κάποιο βαρύ παιχνίδι (Doom3, HL2 1600) κάνοντας έλεγχο για ιούς στο background κλπ. Δες και πες μας τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Περιμένω την αντιπροσωπεία να στήλει X2 μέσα στην εβδομάδα. Μόλις έχω νεώτερα, θα ενημερωθείτε :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.