eleven Μάϊος 24, 2005 #21 Μάϊος 24, 2005 Αρχική απάντηση από unseen μακαρι να ειχαμε σπονσορες... Μονο αυτο ευχομαι... Ελα ρε παραπονιαρη θα σε σπονσοραρω εγω ρε και μετα εσυ εμεναπαντως σε 2-3 χρονια που < Ισως> κανουν κανα συστημα με αζωτο τοτε το ξανασυζηταμε
crmaris Μάϊος 24, 2005 #22 Μάϊος 24, 2005 Χε χε εγώ ετοιμάζομαι να κάνω πτυχιακή πάνω στους επεξεργαστές και στα συστήματα ψύξης τους(δεν κάνω πλάκα). Ελάτε να με βοηθήσετε μπας και πάρουμε καμιά χορηγία από το πανεπιστήμιο Αν και θα προτιμούσα αντί για χορηγία να με αφήνανε να παίξω με ένα sun mainframe που είδα στο machine room να κάθεται ουσιαστικά άπραγο με 4 cpu και 16 giga μνήμη. Εκεί να δεις pc mark μετά!!!!
gfa3 Μάϊος 24, 2005 #24 Μάϊος 24, 2005 Αυτοι μαλλον δεν θα εχουνε δει τα νουμερα του hipro και τα λενε αυτα.Στειλε ρε Γιωργο ενα screen να μαθαινουνε.
mortisboy Μάϊος 24, 2005 #25 Μάϊος 24, 2005 .....τον πηραμε χαμπαρι και λακισε...... :p αχχχ...ετσι ειναι αυτα δυστηχως ....αλλα δεν μασαμε ...τι να μας πουν για την ζωη τους ρααααααααααααααααααααααααααα....... :D ...@zarra you RULEEEE:worship: :worship: :worship: :worship:
dimcar Μάϊος 24, 2005 Author #26 Μάϊος 24, 2005 Δε ξενέρωσα ούτε χάθηκα... Απλά δουλειά όλη μέρα και πρέπει τώρα να διαβάσω... τα πάντα... Τι έκανα ρε παιδιά και με κράζετε....???? ΟΚ, δηλαδή δεν είδε κανείς σας τη διαφήμιση στη τηλεόραση?? Τι να πω..... Αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι και γαμώ.... Απίστευτα, ειδικά τα 6GHz με LN2. Και αλλού, πχ VR-Zone, έχουν και πιο γρήγορα. Ο Fugger 7,2Ghz post ΒΙΟΣ... ΟΚ... Αλλά σε περιοδικό δεν έχω ξαναδεί ρε παιδιά... Οκ.... Αυτό που έχω να πω είναι ότι τα πάντα που διαβάζω εδώ μέσα είναι πολύ μπροστά για ΕΛΛΑΔΑ και αγγίζουν τους παλαβούς Φιλανδούς και Αμερικάνους και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.. :-)Βασίλη-Μοδερέτορα, δε κατάλατα το ΥΓ για τα specs...??
GoriLLakoS Μάϊος 24, 2005 #27 Μάϊος 24, 2005 System configuration>full system details.εχουν γινει disable.....!Ζηταω δημοσια συγνωμη γι'αυτο,εκανα λαθος...μαλλον απο το orb τα εχουν απενεργοποιησει προσωρινα sto pcmark2004 kai sto 3dmark03.......και παλι συγνωμη φιλε μου αλλα οπως τα παρουσιασες στην αρχη ηταν πολυ αστεια διοτι τα ξερουμε λιγο περισσοτερο απο τους απλους αναγνωστες των περιοδικων....και γι'αυτο σε αποπειραμε....και επισης προβαλες και διαφημηση και δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του σαιτ.....
dimcar Μάϊος 24, 2005 Author #28 Μάϊος 24, 2005 Συγγνώμη που παραβίασε τους κανόνες.... Ως συνήθως δε τους διάβασα .... Sorry και πάλι...
deadlock7 Μάϊος 24, 2005 #29 Μάϊος 24, 2005 [off topic mode] Η Παπαριζου ενωνει τους Ελληνες αλλη μια φορα!!!![off topic mode] Μπορω να πω ηταν η πιο επεισοδιακη εισοδος μελους που ειδα..οπως και να 'χει καλως ηρθες!
FrOsT Μάϊος 24, 2005 #30 Μάϊος 24, 2005 Καλή προσπάθεια για περιοδικό αλλά με τα μέσα και το χρήμα που παίζει θα περίμενα κάτι καλύτερο... Και καλό θα ήταν να λείπουν χαρακτηρισμοί του τύπου "το ταχύτερο PC στον κόσμο", γιατί γίνονται ρεζίλη... Αρχική απάντηση από deadlock7 [off topic mode] Η Παπαριζου ενωνει τους Ελληνες αλλη μια φορα!!!![off topic mode] Μπορω να πω ηταν η πιο επεισοδιακη εισοδος μελους που ειδα..οπως και να 'χει καλως ηρθες! Ψάξε στο Black Hole και θα βρεις ποιο επεισοδιακές και άκρος ξεκαρδίστηκες!
mortisboy Μάϊος 24, 2005 #31 Μάϊος 24, 2005 ....sorry ....και απο μενα φιλε μου ...δεν εχω κατι μαζι σου :flower: .......απλα οπως και εγω ετσι και οι περρισοτεροι απο εδω μεσα ...με τετοια πραγματα δεν μπορουμε παρα μονο να κραξουμε.
Byron Μάϊος 24, 2005 #32 Μάϊος 24, 2005 μπραβο και απο μενα στο PC World και σε οσους ανεβασαν τα νουμερα στο orb μεχρι στιγμης.Because, silicon must get punished :devil:
hipro5 Μάϊος 24, 2005 #33 Μάϊος 24, 2005 Βρε σεις........ΓΙΑΤΙ το αποπαίρνετε το παλικάρι?....... Καλώς ήλθες στην τρελοπαρέα μας dimcar Κατ'αρχήν μπράβο του παλικαριού για την πρωτιά - δεν πειράζει αν τώρα σιγά-σιγά πέφτει - έτσι είναι αυτά......Ο "εχθρός" παραμονεύει πάντα...... Εντάξει...το παλικάρι έβγαλε ένα ΚΑΛΟ σκορ και ενθουσιάστηκε.......ΠΟΣΟΙ από σας ΔΕΝ έχετε ενθουσιαστεί όταν βγάλατε ένα καλό σκορ?........Βέβαια από την άλλη και για να κάνει καλά τη δουλίτσα του και μπας και πάρει και κάνα "extra" λεφτουδάκι - που τέτοια πράγματα, δε βγαίνουν λεφτά από τις τσέπες σήμερα! - έγραψε λίγο πιο "φουσκωμένους" τίτλους στο άρθρο.....Ε και?......Κακό είναι αυτό?.....Εδώ άλλοι γράφουν και γράφουν και τι γράφουν δηλαδή?.....Μπούρδες......Εδώ διάβαζα - στην τουαλέτα - το PC M------ του Μαρτίου αν θυμάμαι καλά και ο άνθρωπος Κος Ιωσηφάκης?, Ιωσήφ? - δε θυμάμαι ακριβώς πως τον λένε - έγραφε οδηγό για τις μνήμες και τα timings και επεξηγήσεις και έχει μείνει στα αρχαία χρόνια......Το PCB της μνήμης λέει είναι από βακελίτη.....Αυτό το υλικό έχει να χρησιμοποιηθεί σε PCB(πλακέτα -κάρτα) μνήμης από το ....μούμπλε, μούμπλε , μούμπλε ..... 198-κάτι.....αν θυμάμαι καλά......EPOXY χρησιμοποιούν εδώ και ΑΡΚΕΤΑ χρόνια Κ. Ιωσηφάκη....... ’λλο......Βάλτε λέει - ο ίδιος ο κύριος - τις μνήμες π.χ. στα 2-2-2-5........E και αν δεν ξεκινήσει ο υπολογιστής σας, κάντε ένα Clear c-mos και ξαναπροσπαθήστε......Στη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση λέει , το πολύ πολύ να μην ξεκινήσει ο υπολογιστής......ΒΡΕ Κ. Ιωσηφάκη......!.....ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ με τις μαμακίες που γράφεις τα παλικάρια στο λαιμό σου.....?......Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση ΔΕΝ είναι αυτή.....Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση είναι να μπουτάρει το μηχάνημα του κακόμοιρου πλην τολμηρού παλικαριού και.........να "φάει" corrupt στα Windows.......Ω συμφορά τι έπαθε το καημένο το παλικάρι που είχε φάει ξενύχτια να στήσει το λειτουργικό, τους άπειρους drivers , τα προγραμματάκια του, τα παιχνιδάκια του, κ.αλ.......Το παλικάρι ΔΕΝ ξέρει ούτε το gost ούτε άλλους τρόπους να επαναφέρει αυτά που είχε.......ΙΣΩΣ μάλιστα να του τα είχε περάσει και κάποιος άλλος και τώρα ΑΚΟΜΑ να περιμένει χωρίς υπολογιστή.......ΒΡΕ Α-ΧΡΙΣΤΕ(μη χριστός = μη χρήσιμος) αρθρογράφε - γιατί περί α-χριστίας πρόκειται - ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ την παραμικρή τσίπα μέσα σου και "πετάς" έτσι ένα άρθρο και όποιον πάρει ο χάρος.....!....ΓΙΑΤΙ όλα αυτά?.......Για να γεμίσεις με γράμματα τις σελίδες του περιοδικού?........AΣΤΟ καλύτερα......Καλύτερα λοιπόν διαφημίσεις στις σελίδες των περιοδικών, παρά "βόμβες" στα PC των ανθρωπάκων......My 2 Euros..... Στο θέμα μας τώρα πάλι...... Να είστε σίγουροι ότι το παλικάρι τώρα που "γλυκάθηκε" από το άθλημα του Overclocking, θα επανέρθει δριμύτερος.......
Athens2004 Μάϊος 25, 2005 #36 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 02:49] E και αν δεν ξεκινήσει ο υπολογιστής σας, κάντε ένα Clear c-mos και ξαναπροσπαθήστε...... Eκεί που έχει το jumper clearcmos το msi k8n neo2 και γενικά ορισμένα mobo, [και έχεις και τις last pci κατελειμένες ] πρέπει να είσαι τιραμόλα για να κάνεις clear cmoς Μάλλον μέχρι να ξαναπροσπάθήσεις θα πάρεο ώρα
unseen Μάϊος 25, 2005 #37 Μάϊος 25, 2005 Eλπιζω για τα επομενα ρεκορ που θα σπασει η θεσσαλονικιοτικη ομαδα μας να θελεις να γραψεις ενα αρθρο....
Shidokanjohn Μάϊος 25, 2005 #38 Μάϊος 25, 2005 ΕΕΕΕπππππ τι γινεται εδωΘελω και γω πρωτοσελιδο ..Δεν καναμε με τον χαιπρο παγκοσμιο ρεκορ στο 2001 με Ρ4 cpu's???
greekfragma Μάϊος 25, 2005 #39 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 09:14] Eλπιζω για τα επομενα ρεκορ που θα σπασει η θεσσαλονικιοτικη ομαδα μας να θελεις να γραψεις ενα αρθρο.... welcome mister karetsos:T: :hi:
Solid Snake Μάϊος 25, 2005 #40 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Χθες, στις 16:32] cascade, με "c" ετσι θα το ψαξεις στο google... Εγραψες παλικαρι....:worship: :worship: :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.