Jump to content

Πρόγραμμα αναγνώρισης κλήσης ISDN?

jpavly

Recommended Posts

εγω χρησιμοποιούσα ενα κάποιου John Kokkinaki, αλλα μετα το φροματ δεν το ξαναβρηκα πουθενα και το σαιτ εχει κλεισει/πεσει,Εκανε ολα οσα αναφέρετε και επιπλέον , συνδεόταν με βάση δεδομένων σε access όπου είχα όλο τον κατάλογο της Ελλάδας, και μου έλεγε με τη μια ονομα κλπ για σταθερο.Το προγραμμα ήαν free, και αν το έχει κανενας η ξερει κανενα που να συνεργαζεται με τη βαση δεδομενων , καλα θα ηταν..

Και μένα με ενδιαφέρει τέτοιο προγραμματακι. Είχα δοκιμάσει του John που λεει ο φίλος αλλά ποτε δεν μου δούλεψε με το USB netmod....

Αν βάλετε κάποιο από αυτα πείτε εντυπώσεις....παλιζζζζζ

Το NTControl λεει:

"Η ενεργοποίηση της αναγνώρισης κλήσεων από το Netmod γίνεται προγραμματίζοντας τον καταχωρητή S82 της συσκευής αυτής με την τιμή 76 (αντί της default 74). Ετσι όμως αχρηστεύεται η σύνδεση με το Ιντερνετ. Οταν θελήσετε να μπείτε στο Διαδίκτυο, πρέπει ή να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση κλήσεων (μέσα από το NTControl) ή να κλείσετε το NTControl. Και οι δύο τρόποι επαναφέρουν την παράμετρο S82 στην τιμή 74"

To netmodclip δεν το εχω ψαξει ακομα. Και αυτο τα ιδια κανει?

Αρχική απάντηση από darkCount

Είχα δοκιμάσει του John που λεει ο φίλος

Μηπως εσυ ξέρεις που το βρήσκουμε το "John"?

Αρχική απάντηση από Psychokiller [Χθες, στις 11:15]

Το NTControl λεει:

"Η ενεργοποίηση της αναγνώρισης κλήσεων από το Netmod γίνεται προγραμματίζοντας τον καταχωρητή S82 της συσκευής αυτής με την τιμή 76 (αντί της default 74). Ετσι όμως αχρηστεύεται η σύνδεση με το Ιντερνετ. Οταν θελήσετε να μπείτε στο Διαδίκτυο, πρέπει ή να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση κλήσεων (μέσα από το NTControl) ή να κλείσετε το NTControl. Και οι δύο τρόποι επαναφέρουν την παράμετρο S82 στην τιμή 74"

To netmodclip δεν το εχω ψαξει ακομα. Και αυτο τα ιδια κανει?

Aυτό συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα isdn caller id σε συνεργασια με to netmod.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.