jpavly Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Ποια χρησιμοποιείτε? -> :computer: Τι λειτουργίες και διευκολύνσεις επιπλέον της αναγνώρισης διαθέτουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό. Για πέστε καμια πρόταση οι κατεχωντες την αντιστηχη γνωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TmouR Μάϊος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Free Open Source ISDN BRI Caller ID Programhttp://www.netmodclip.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 NTControlhttp://outopia.gr/ntcontrol.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάϊος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 εγω χρησιμοποιούσα ενα κάποιου John Kokkinaki, αλλα μετα το φροματ δεν το ξαναβρηκα πουθενα και το σαιτ εχει κλεισει/πεσει,Εκανε ολα οσα αναφέρετε και επιπλέον , συνδεόταν με βάση δεδομένων σε access όπου είχα όλο τον κατάλογο της Ελλάδας, και μου έλεγε με τη μια ονομα κλπ για σταθερο.Το προγραμμα ήαν free, και αν το έχει κανενας η ξερει κανενα που να συνεργαζεται με τη βαση δεδομενων , καλα θα ηταν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Και μένα με ενδιαφέρει τέτοιο προγραμματακι. Είχα δοκιμάσει του John που λεει ο φίλος αλλά ποτε δεν μου δούλεψε με το USB netmod....Αν βάλετε κάποιο από αυτα πείτε εντυπώσεις....παλιζζζζζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Μάϊος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Το NTControl λεει:"Η ενεργοποίηση της αναγνώρισης κλήσεων από το Netmod γίνεται προγραμματίζοντας τον καταχωρητή S82 της συσκευής αυτής με την τιμή 76 (αντί της default 74). Ετσι όμως αχρηστεύεται η σύνδεση με το Ιντερνετ. Οταν θελήσετε να μπείτε στο Διαδίκτυο, πρέπει ή να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση κλήσεων (μέσα από το NTControl) ή να κλείσετε το NTControl. Και οι δύο τρόποι επαναφέρουν την παράμετρο S82 στην τιμή 74" To netmodclip δεν το εχω ψαξει ακομα. Και αυτο τα ιδια κανει?Αρχική απάντηση από darkCountΕίχα δοκιμάσει του John που λεει ο φίλος Μηπως εσυ ξέρεις που το βρήσκουμε το "John"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Όχι δεν ξέρω. Πάνε γύρω στα 2 χρόνια απο τότε που το δοκίμασα και το σούταρα εξίσου γρήγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TmouR Μάϊος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller [Χθες, στις 11:15] Το NTControl λεει:"Η ενεργοποίηση της αναγνώρισης κλήσεων από το Netmod γίνεται προγραμματίζοντας τον καταχωρητή S82 της συσκευής αυτής με την τιμή 76 (αντί της default 74). Ετσι όμως αχρηστεύεται η σύνδεση με το Ιντερνετ. Οταν θελήσετε να μπείτε στο Διαδίκτυο, πρέπει ή να απενεργοποιήσετε την αναγνώριση κλήσεων (μέσα από το NTControl) ή να κλείσετε το NTControl. Και οι δύο τρόποι επαναφέρουν την παράμετρο S82 στην τιμή 74" To netmodclip δεν το εχω ψαξει ακομα. Και αυτο τα ιδια κανει? Aυτό συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα isdn caller id σε συνεργασια με to netmod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 για check this για το XCallerID εχει φτασει αισιως την version 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.