Jump to content

Τους επεξεργαστές Intel ενδέχεται να υιοθετήσει η Apple

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:16]

ελα βρε σολωνα χαλαρωσε μην τα παιρνεις ολα τις μετρητοις οταν δεν θελεις να τα παιρνεις στα αστεια , μια αστεια εκφραση ειναι το son.

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 15:20]

πρεπει να ξεχωριζεις ποτε καποioς κανει Humor και ποτε οχι SLN :)

φιλικα...

Το ιδιο ειναι και το "φιλε"... μια εκφραση!!Τι να τον πω? Αμα τον ελεγα "αδερφε" θα εσαχνε το πραμα??? Γιατι παρεξηγηθηκε? Ολοι χιουμορ κανουμε... Κλασσικο οταν εμεις κανουμε χιουμορ, ολα ωραια, κι οταν κανουν οι αλλοι... λεμε "τι κολλημενος ειν' τουτος??"

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:11]

ωπα boss, με ποια απο ολες τις παρανοιες δε τα πας καλα? γιατι ειδα αλλα θρεντ να ανοιγονται με θεμα Pentium D και να παραθετει αντι για σκορ καταναλωσεις ρευματος. Αυτο δεν ειναι παρανοια δλδ? εκτος και αν μου ειστε οικολογοι εδω μεσα , που δεν νομιζω γιατι καποιοι κανουνε folding 24/7 και καινε τα αντερα τους

Ρε Γιωργο, αφου ξερεις τι εννοω....? παρανοια υπαρχει παντου...Και αυτο το παραδειγμα που λες ισχυει. Αν βγει ο αλλος και πει "o amd εχει μικροτερη καταναλωση απο τον Ιντελ" και ο αλλος τον πει "κολλημενο με τον... Cyrix" ε μου καθεται καπως...παλαβα Η συζητηση για μενα δεν ειχε να κανει με fanboys....εκει κατεληξε ομως.... Ο πρωτος που ανεφερε την λεξη "φανατιλες" ησουνα εσυ χωρις να συντρεχει ιδιαιτερος λογος αφου τα σχολια ηταν ψιλο-αχρωμα και απο τα 2 παιδια? Αν κανω λαθος ρε παιδια συγχωρεστε με! Χιουμορ....

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Byron

zyx, 2φτερο ποστ... για να μην πω και το 3το...

back on topic please.

Δέν ήταν αντΙntel αλλά αντιapple...

Για τον απλούστατο λόγο όπως είπε και ο DarkSaga:

Αρχική απάντηση από DarkSaga

η aple μόνη της επέλεξε την κλειστή αρχιτεκτονική και ο συνδασμός αρχιτεκτονικής και λειτουργικού είναι η σφραγίδα της.

λειτοργικό σκέτο δε μου λέει τίποτα

Αν εσύ βλέπει αντintelακιδες παντού δεν φταίμε εμείς...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν νομίζω πάντως η το MacOS να είναι το ίδιο καλό αν απευθύνετε σε συστήματα ανοιχτής αρχιτεκτονικής...

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:10]

Η AMD σιγά μην μπορεί να καλύψει την ζήτηση...

ενταξει, ειπαμε, δεν τα πουλαει σαν τσιχλες τα τσιπακια η amd, αλλα και η apple δεν εχει τη ζητηση για να ξεστοκαρουν τα παιδια.

Moreover, Apples machines may also run Microsoft operating systems.

τοσους κατασκευαστες προλαβαινει, ακομα ενας δε θα κανει τη διαφορα.

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:10]

Απ'οτι βλέπω όλοι το έχουν σίγουρο ότι θα πάει σε Χ86...

Αλλά δεν νομίζω σε AMD για κάργα Intel το βλέπω...

Η AMD σιγά μην μπορεί να καλύψει την ζήτηση...

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

λολ!

Ποια ζητηση ? Για το ~5% μιλαμε των υπολογιστων παγκοσμιως

Ζήτηση για Α64 υπάρχει και μάλιστα μεγάλη...

Από την AMD φεύγει ότι cpu δουλεύει γι'αυτό έχουμε γεμίσει μπανάνες!

Σε αντίθεση με την intel που κράταει κάποια στανταρ(έχει και το χρήμα και την παραγωγή για να το κάνει).

δεν ειναι τα στανταρ , φταιει ο μαστορας ποθ κοβει τους πυρηνες στην ΑΜD, πανε καλα οι πωλησεις τελευταια και ειναι ολοι τυφλα στα ξυδια και τα κοψιδια καθε μερα. Ποιος εχει ωρα να κοβει πυρηνες βρε αδερφε, εβιβα !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.