Jump to content

Τους επεξεργαστές Intel ενδέχεται να υιοθετήσει η Apple

ea6gka

Recommended Posts

Ρε φιλε θα μας τρελλανεις?? Ειπαμε να ειμαστε ή να μην ειμαστε αντικειμενικοι αλλα εσυ στο ποστ του Γιωρικα

Αρχική απάντηση από giorikas [Σήμερα, στις 00:06]

και γω που νομιζα οτι το ατου των Mac ηταν η πανισχυρη cpu τους...

βλεπεις αβαντα της AMD!?!?!?!?!?!?!?! PPC εχει ο apple.... Να πεις οτι ειχε amd να πω "ενταξει, την εριξε την μπηχτη ο κολλημενος AMDας Giorikas"

3 ερωτησεις???

1)Tι γυαλια φορας??

2)Ποσο φανατικος Ιντελας εισαι (ρητορικη ερωτηση απο το αβαταρ, καταλαβαινει κανεις) και σε καθε ποστ "βλεπεις" κολλημενου AMDαδες να ποσταρουν "τα δικα τους"???

3)Τα δικα σου σχολια ποσο on topic ειναι και κρινεις σκοπιμο να επαναφερεις σε ταξη τον spammer zyx που σε ρωτησε κατι???

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

ρε byron μαζέψου γυρνάς τα thread και ανακαλείς στην τάξη?

ποιο off topic απο όλους είσαι!

151 post τα μισά είναι stay Ον topic

η aple μόνη της επέλεξε την κλειστή αρχιτεκτονική και ο συνδασμός αρχιτεκτονικής και λειτουργικού είναι η σφραγίδα της.

λειτοργικό σκέτο δε μου λέει τίποτα

Αρχική απάντηση από Byron

δεν θα κατσω να εξηγω και να βγω εκτος θεματος... η καταλαβες η οχι.

δεν καταλαβα κ ειμαι χαζος εισαι εκτος θεματος απο το πρωτο ποστ. αμα δεν μπορεις να δωσεις εξηγεισης μην ποσταρης.

Στα παπακια μου ρε αν βριζουν η οχι την amd/intel... Με την παρανοια δεν τα παω καλα...

Αυτο που εγινε τωρα σε "ελευθερη μεταφραση' ειναι λεει ο αλλος

-"ο ppc ειναι ανωτερος απο τον Ιντελ"

και να λεει ο αλλος

-"εισαι κολλημενος amdας"

Ε καπου χανεις την μπαλα....

τωρα πιος βγαινει εκτος θεματος...?

οι απαντησεις που ψαχνεις, και καταρχας δεν ειμαι φιλος σου... ουτε που σε ξερω.

1) Δεν φοραω γυαλια.

2) Δεν ειμαι ουτε ιντελας ουτε αμδας, υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν αμδ/ιντελ και ειναι συνειδητοποιημενοι σε αυτον τον κοσμο.

3) τα δικα μου σχολια τα ειπα στο πρωτο μου ποστ σε αυτο το τοπικ. ο Ζυχ, με ρωτησε και 2φτερι φορα την συγκεκριμενη ερωτιση σκοπιμα, αλλιως τη να πω, οτι δεν καταλαβενει???

παρακαλω να το τελιωσουμε εδω και να συνεχισουμε πανω στο θεμα δεν συμφωνεις?

Αρχική απάντηση από SLN

Στα παπακια μου ρε αν βριζουν η οχι την amd/intel... Με την παρανοια δεν τα παω καλα...

Αυτο που εγινε τωρα σε "ελευθερη μεταφραση' ειναι λεει ο αλλος

-"ο ppc ειναι ανωτερος απο τον Ιντελ"

και να λεει ο αλλος

-"εισαι κολλημενος amdας"

Ε καπου χανεις την μπαλα....

μια φορα που συμφωνουμε.

Αρχική απάντηση από SLN

Με την παρανοια δεν τα παω

ωπα boss, με ποια απο ολες τις παρανοιες δε τα πας καλα? γιατι ειδα αλλα θρεντ να ανοιγονται με θεμα Pentium D και να παραθετει αντι για σκορ καταναλωσεις ρευματος. Αυτο δεν ειναι παρανοια δλδ? εκτος και αν μου ειστε οικολογοι εδω μεσα , που δεν νομιζω γιατι καποιοι κανουνε folding 24/7 και καινε τα αντερα τους

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:02]

δεν καταλαβα κ ειμαι χαζος εισαι εκτος θεματος απο το πρωτο ποστ. αμα δεν μπορεις να δωσεις εξηγεισης μην ποσταρης.

τι εξηγησεις να δωσει καποιος για αυτο το θεμα Ζυχ?... θεμα συζητησης ειναι... οχι επεξηγησης.

και ναι, προσπαθω να λεω να ειμαστε on-topic γιατι ξεφυγαμε ηδη :D

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 15:07]

τωρα πιος βγαινει εκτος θεματος...?

Εγω βγαινω εκτος θεματος αλλα τουλαχιστον εχω την στοιχειωδη αυτογνωσια να μην κανω και παρατηρηση οταν βλεπω τους αλλους να βγαινουν εκτος θεματος!

Αρχική απάντηση από Byron [Σήμερα, στις 15:07]

οι απαντησεις που ψαχνεις, και καταρχας δεν ειμαι φιλος σου... ουτε που σε ξερω.

Συγνωμη, με εβαλες στη θεση μου, θα προσπαθω να ειμαι πιο ακριβολογος στους χαρακτηρισμους μου απο δω και περα....

οταν εσυ γραφεις 4-5 φορες "pentium for the win, son" μαλλον αναφερεσαι και τις 4-5 φορες στον.... γιο σου οποτε δεν σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου???

ea6gka απο πότε η κατανάλωση που συνδέεται με θερμοκρασίες δυσκολία σε oc και χίλια δυο πράγματα αφορά μόνο τος οικολόγους?

νομίζω έιναι σημαντικό στοιχείο των επεξεργαsτων

εισαι λαθος 101% , γιατι η καταναλωση ενδιαφερει μονο εσενα που σε νοιαζει το OC. Επιπλεον αν πουμε οτι δε σε νοιαζει το ΟC και ενδιαφερεσαι για τα χαρακτηριστικα του επεξεργαστη τοτε τι σε νοιαζει εσενα ποσο ρευμα καιει? Τελικα ποιο ειναι το προβλημα σου με τη καταναλωση ρευματος ενος ιντελ συστηματος?

αναλογως την χρηση που προοριζεται ο επεξεργαστης DarkSaga, για PC χρηση τοτε ναι.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:21]

Τελικα ποιο ειναι το προβλημα σου με τη καταναλωση ρευματος ενος ιντελ συστηματος?

ενα PC συστημα, καταναλωνει με μεσο ορο "περιπου" 250watt οταν δουλεβει full-on.

οσο 2χ120 λαμπες περιπου ενος σπιτιου.

Αρχική απάντηση από Byron

2) Δεν ειμαι ουτε ιντελας ουτε αμδας, υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν αμδ/ιντελ και ειναι συνειδητοποιημενοι σε αυτον τον κοσμο.

ωραίο avatar Βύρωνα.... :banging: :giveup:

@ea6gka.

sorry για το off topic man...

Όσον αφορά, το on-topic... Με τίποτα δε μπορώ να διανοηθώ έναν Mac να φοράει Intel. Είναι καθαρά θέμα αρχής. Το μεγάλο ατού του Mac είναι ο PPC. Οι Mac απεύθυνονται σε ορισμένο κοινό οι οποίοι αποτελούν περίπου το 1,5% της αγοράς (Η Apple στην αγορά 200.000.000 υπολογιστών το χρόνο αντιπροσωπεύεται από τα 3.000.000).

Σε κάθε ευκαιρεία θάβει την απλή χ86. Δε μπορεί τώρα να την ενστερνιστεί!

αν δε μπορεί να το αποφύγετε, χαλαρώστε και απολαύστε το αγαπητοί.. αλλά πάντα στο θέμα..

κάθε δημιουργός θέματος, από τη στίμη που φύγει από τα χέρια του, δεν έχει καμία ελπίδα για την τύχη του. όμοια εδώ, υπεύθυνοι είναι οι χρήστες, για την κατάντια και το όποιο επίπεδο της κουβέντας. το μόνο που μπορούν να κάνουν οι διαχειριστές, εκτός από παραινέσεις, είναι όταν πιάσει πάτο, να το στείλουν εκεί που πρέπει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.