psyber Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 ρε μαγκες που θα βρω επισημα bios για καρτες γραφικών.εχασα το επισημο και το θελω.εχω την mx440 της pixelview.εχω ακουσει οτι με πειραγμένο bios μπορει να γίνει geforce ti.ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 ψαξε και λιγο στο google! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Μάϊος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 www.techpowerup.comhttp://www.mvktech.net/Δε γίνεται ti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 thanks Gabriel!εσυ bobi γιατί απαντησες αραγε;μηπως να εβρισκες μια κοπέλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Μάϊος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από psyber [24-05-2005 18:26] εσυ bobi γιατί απαντησες αραγε;μηπως να εβρισκες μια κοπέλα; Ασχετο, που κολλαει τωρα αυτο...Τι σοι ασχετη απαντηση ειναι αυτη που του εδωσεςΓια αυτο υπαρχει το google και ολοι οταν χρειαζομαστε βοηθεια αυτο χρησιμοπουμε πρωτα και μετα αμα δεν μπορουμε να βρουμε λυση απο μονοι μας ζηταμε βοηθεια απο τους αλλους και ευχαριστως να στην δωσουνε Αλλα δεν μπορουμε να τα "περιμενουμε και ολα ετοιμα"Νote: εκτος βεβαια και αν εισαι πρωταρης και δεν ξερεις τι σημαινει Search Engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Μάϊος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Δεν ισχυει οτι την κανεις ΤΙ.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι VoltMod.Αν την εχεις για αποσυρση και δεν σε νοιαζει δωστεις ρευμα και καντεις τρελο overclocking και πειραματα xtreme ψυξης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 υπηρχε περιπτωση να σας ρωταγα χωρις ηδη να εχω ψαξει στο google?απλα δεν βρισκω επισημα bios και ρωτησα μην υπαρχουν καπου που δεν βρηκα.ολα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.