Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Χαιρετώ! Πρόσφατα πήραμε ένα επιτραπέζιο DVD recorder LG (R4712V νομίζω) επειδή θέλουμε να γράψουμε κάμποσες παλιές κασσέτες από την κάμερα σε DVD. Λοιπόν, το recorder γράφει και + και - οπότε θα προτιμούσα DVD+R. Ωστόσο επειδή ξέρω την απάντηση που θα μου δώσετε να θέσω ένα κανόνα... ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΤΥ επειδή δεν τα έχω πετύχει στο Ηράκλειο. Η ταχύτητα δεν είναι και τόσο πρόβλημα όπως και η τιμή. Βασικά θέλω ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Τι προτείνετε;Υ.Γ.: Μιλάμε πάντα για μονή στρώση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 ΤΥ δεν μπορεις να παραγγηλεις απο disk-impex?δεν ξερω ομως αν μετα γινονται ασυμφορα τα μεταφορικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα RiDisk τα μπλε -R. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Εκτός από τα καφέ της εταιρείας, που έχουν μάλλον ασυμβατότητα με το 2500Α, ότι έχω δοκιμάσει από αυτήν με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Αντοχή και ποιότητα σε όλα τα δισκάκια της! Σου προτείνω λοιπόν δισκάκια της Ritek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Εμενα τα τελευταια ty που ειχα πάρει με ειχαν απογοητευσει πολύ. Τώρα γράφω TDK 1-8x +R και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Φίλε Μάκη πάλι καλά που κατάφερες να το φτιάξεις (πάλι καλά που είχες :whistling ) λοιπόν εγώ σου λέω να πάρεις ΤΥ από DiscImpex αξίζει,αλλά καλύτερα να παραγγέλνεις ομαδική γιατί αν παραγγείλεις λίγα δεν συμφέρουν τα μεταφορικά Αλήθεια να μην το γράφεις ΠΟΤΕ στην τέλεια ποιότητα το DVD γιατί απ'ότι παρατήρησα κάνει τατράγωνα και χαλάει η εικόνα, να βάζεις την τρίτη ανάλυση, δεν θιμάμαι πως την λένε,πατάς setup-> πας στην επιλογή που έχει εικόνα σαν φιλμ->μετά ποιότητα και διαλέγεις(το τρίτο να διαλέξεις) ’σε εγώ την πάτησα όταν πήγα να γράψω την EuroVision:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Δοκιμασε και τα δισκακια της sony +R εμενα μου βγηκαν πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 23, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Ξέρω, ξέρω, δεν είχε ήχο... Εγώ έχω γράψει δοκιμαστικά μια κασσέτα σε SQ σε κάτι verbatim DVD+R 8X και απ'ό,τι φάνηκε κάνει πολύ καλές εγγραφές! Καλά, είναι και οι κασσέτες παμπάλαιες (η παλιότερη (αυτή που έγγραψα) είναι του 1991) οπότε δεν περιμένω τπτ φοβερό... Αλήθεια τα TY γιατί τα προτείνετε όλοι έτσι άνετα; Τι το ιδιαίτερο έχουν; Τα verbatim που λέω γενικώς λένε ή θα αρχίσουν να ξεφτάνε μετά από λίγα χρόνια; (το έχω δει το φαινόμενο σε CD SANYO ) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Τα verbatim συνηθως ειναι mitsubishi οποτε ειναι καλα θα σου κρατησουν μια χαρα.Τα ΤΥ τα προτεινουμε γιατι ειναι απολυτως συμβατα με ολα τα αντιγραφικα με πολυ καλη ποιοτητα εγγραφης και μεγαλη συμβατοτητα με οικιακα dvd-players.Τα ακριβοτερα "επωνυμα" (TDK-MAXELL κα) ειναι ΤΥ απο κατω μπορεις να το δεις και με το dvdinfo pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Ricoh JPN ta tdk και οτι καλυτερο εχω γραψει με το Liteon μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Μάϊος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Συμφωνω τα ricoh ειναι οτι καλυτερο εχω γραψει αλλα δυσκολα να τα βρεις.Τα παλιοτερα TDK ηταν τετοια (+R).Ειχα πετυχει παρτιδα στο Πλαισιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Egw protinw TY logo piras apo CD arxika alla apo tote pou arxisa na asxoloume me DVD eida kai ekei diafora,kai anthektikotita,to pio palio mou dvd se TY einai 2.5 xronwn kai douleuei mia xara.Grafw me agglikous xaraktires giati exei mplokarei den kserw stilte ena pm gi''auto) -> mou leei katw stin mpara epilogis glwssas ellinka kai grafei agglka!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 24, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Το alt-shift δεν δουλεύει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 24, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 :OT: φίλε hurin... Επίσης όπως αναφέρει σε άλλο thread το πρόβλημα λύθηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Μάϊος 25, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Φιλε μου και εγω θα σου ελεγα να παρεις ΤΥ αλλα αφου δεν βρισκεις σαν εναλακτικη λυση εχω τα Plainum...Ακομα δεν μου εχουν βγαλει προβλημα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleidokratwr Μάϊος 29, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Χμ, τα TY είναι μάλλον τα πιο αξιόπιστα μέχρι σήμερα για μένα τουλάχιστον. Υ.Γ.: Επίσης επειδή είσαι εκτός αθήνας , μπορείς να καταφύγεις στην λύση των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Και αυτά έχουν ΤΥ και μάλιστα μερικά δεν χρεώνουν για την αποστολή από κάποιο ποσό και πάνω. (Μιλάμε για ομαδική εκτός και αν θέλεις πολλά δισκάκια μόνος σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Χαιρετώ! Πρόσφατα πήραμε ένα επιτραπέζιο DVD recorder LG (R4712V νομίζω) επειδή θέλουμε να γράψουμε κάμποσες παλιές κασσέτες από την κάμερα σε DVD. Λοιπόν, το recorder γράφει και + και - οπότε θα προτιμούσα DVD+R. Ωστόσο επειδή ξέρω την απάντηση που θα μου δώσετε να θέσω ένα κανόνα... ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΤΥ επειδή δεν τα έχω πετύχει στο Ηράκλειο. Η ταχύτητα δεν είναι και τόσο πρόβλημα όπως και η τιμή. Βασικά θέλω ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Τι προτείνετε;Υ.Γ.: Μιλάμε πάντα για μονή στρώση... DVD-RW θα παρεις για καλυτερο editing.Νομιζω οτι το επιτραπεζιο σου υποστηριζει.Δεν υπαρχει λογος να γραψεις σε κατι αλλο.Δεν σε συμφερει.Μετα βαλτο στο pc (μετα το editing) και γραψτο σε οτι ρημαδι dvd θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 29, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Τα verbatim 16Χ παντως ειναι κορυφαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάϊος 29, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Εγώ πήρα αυτά και απλά είναι ότι καλύτερο έχω γράψει. Σου τα συνιστώ ανεπυφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 29, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr DVD-RW θα παρεις για καλυτερο editing.Νομιζω οτι το επιτραπεζιο σου υποστηριζει.Δεν υπαρχει λογος να γραψεις σε κατι αλλο.Δεν σε συμφερει.Μετα βαλτο στο pc (μετα το editing) και γραψτο σε οτι ρημαδι dvd θες. Δεν με ενδιαφέρει το editing... Σιγά τώρα... Ποιός κάθεται να κόβει-ράβει 30 κασσέτες για τελείως οικογενειακή χρήση; Αρχική απάντηση από saxon_747 Τα verbatim 16Χ παντως ειναι κορυφαια... Κάτι τέτοια πήρα τώρα αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να γράψω. Βαισκά τα 16άρια τα πήρα για να τεστάρω το Nec στη max ταχύτητα... Αρχική απάντηση από yaputzis Εγώ πήρα αυτά και απλά είναι ότι καλύτερο έχω γράψει. Σου τα συνιστώ ανεπυφύλακτα. 30 τα 100;;; Πολύ καλή λύση φαίνεται! Κι εγώ που έδωσα 13 για τη δεκάδα τα Verbatim... Πάντως αυτό το απωανατολίτικο όνομα δε μου κάθεται καλά. Λέτε να κουβαλάνε κανένα ιό άτυπης πνευμονίας Αλλά από τη στιγμή που λέτε όλοι οτι είναι τα καλύτερα τότε μάλλον λένε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάϊος 29, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Aκόμα καλύτερα, είναι αυτά, αλλά δυστυχώς δεν τα έχει σε +. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.