nickthegreek Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2005 Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας στην ταυτόχρονη λειτουργεία των παρακάτω προγραμμάτων προστασίας. Κaspersky antivirus proSygate Firewall proSpy sweeper Έχω υποψία μόνο για το τελευτάιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2005 Αυτό εξαρτάτε .... από την RAM σου Τα διάφορα popups τα οποία κατά την εγκατάσταση λογισμικών ασφάλειας, ΠΑΝΤΑ σου λένε να μην το κάνεις. Κατά την γνώμη μου, σαφώς και από προσωπική εμπειρία, απλώς στα *** με ένα μάτσο λαλακίες. Κυριολεκτικά, μπορείς να βάλλεις όσα προγράμματα προστασίας θες, αλλά θα επιβαρύνει το σύστημα (ΚΥΡΙΩΣ την RAM) ... αλλά και τα νεύρα σου ! ’λλωστε, πχ αν έχεις βάλει firewall + anti spy + ...., θα σε πρίξουν με ερωτήσης του στυλ "Να επιτραπεί στο Χ να έχει πρόσβαση στο internet ? " ... Αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Μάϊος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2005 Πλέον μια αντίστοιχη τριάδα σαν αυτη που αναφέρεις είναι απαραίτητη για την προστασία του υπολογιστή μας. Απλά πρέπει να βρεις 2 η 3 προγράμματα που να αποδίδουν ικανοποιηικα, και γρήγορα χωρις να καταναλώνουν πολλους πόρους του συστήματος.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα με το spy sweeper καθώς το χρησιμοποιώ με τον karpensky και το zonealarm pro και δεν έχω πρόβλημα. Απλά είναι κάπως ενοχλητικο αλλά αναγκάιο να σε ρωτάει αν θα επιτρέψεις πρόσβαση στο τάδε προγραμμά και αν θα δεχτέις τις αλλαγές που θα κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.